Dursun Özbek: "Bendeki bilgi İlkay'ın Barcelona'da kalmak istediği yönünde"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1724084935887.png

Dursun Özbek: "Göreve geldiğimizden beri Türk futbolundaki kaotik ortamın bitmesi yönünde ifadeler kullandık. Bazı şeyler artık sahalardan uzaklaşmalı. Herkes bu olaylara dur diyecek düşüncede olmalı. Biz hep futbolun sahada kalması yönünde tavır gösterdik. Tavrımız sürecek."

İlkay Gündoğan'ın Barcelona'dan ayrılması gündemde. Gündemizde mi?

Dursun Özbek: "İlkay her takımın gündeminde olabilir önemli bir oyuncu. Ama şeyi teyit edemedik biz, gerçekten Barcelona kadrosunda var mı yok mu? Evet böyle haber dolaşıyor ama siz teyit edebildiniz mi?"

Dursun Özbek: "Tugay, İlkay diyorlar? Ama İlkay'ın ayrılıp ayrılmayacağı kesin değil... O konuda yorum yapmak doğru olmaz. Galatasaray her zaman İlkay gibi futbolcunun peşindedir, kadroda görmek ister! Şu ana kadar bendeki bilgi İlkay'ın Barcelona'da kalmak istediği yönünde."

Dursun Özbek: "Zaha ve Kerem Aktürkoğlu şu an bizim oyuncumuz. Transfer sezonu henüz kapanmadı. Transfer sezonu her şeye gebedir."

Dursun Özbek: "Şampiyonlar Ligi’nin bu yeni formatının çok daha etkili olacağını düşünüyorum. İnşallah play-off’u geçerek bu yeni Şampiyonlar Ligi’nde olmayı arzu ediyoruz."

Dursun Özbek: ”Eksiklerimizi tamamlama yönünde son derece kuvvetli çalışmalar içerisindeyiz.’’

dursun spikere soruyor bendeki kalacak ama siz teyit ettirebildiniz mi diye
ulan sen bilmiyorsan spiker nereden bilsin
ilkay fb forması giydiğinde teyit ettirirsin

Dursun Özbek: "Zaha ve Kerem Aktürkoğlu şu an bizim oyuncumuz. Transfer sezonu henüz kapanmadı. Transfer sezonu her şeye gebedir."

Dursun Özbek: Şampiyonlar Ligi’nin bu yeni formatının çok daha etkili olacağını düşünüyorum. İnşallah play-off’u geçerek bu yeni Şampiyonlar Ligi’nde olmayı arzu ediyoruz.

Danyalın gündemi takip etme becerisi >>> Baskanin gündemi takip etme becerisi

Durum o kadar vahim

Simdi kurnazlik yapip bilmemezlikten geliyor diyecektim ancak hemen kendime gelip bunu soyleyenin Dursun baskan oldugunu hatirladim.

Saçma sapan laflar etmesen be başkan... İlkayı herkes ister tabiki de henüz durumu ile ilgili net bir bilgi yok de geç git...

Geri
Üst Alt