GSC Haber Dursun Özbek: "Bir görevi tamamlamadan kutlaması yapılmaz"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Dursun Özbek: "Şampiyonlukla ilgili bitmiş bir şey yok. Ben her zaman şuna inandım; bir görevi tamamlamadan kutlaması yapılmaz. Önümüzde 4 lig 1 kupa maçı var. Lige başladığımız günden beri sürdürdüğümüz konsantrasyonu ve sadece sahaya odaklanma fikrimizi aynen devam ettiriyoruz. Hiç kimse bizden erken bir kutlama beklemesin. Lig aritmetik olarak sonuçlanmamıştır. Sonuçlanmadan herhangi bir faaliyet içinde bulunmayacağız. Söylenmesini dahi istemiyorum. O itibarla bu cumartesiden itibaren bütün maçlarımıza aynı konsantrasyonla aynı ihtimamla çıkacağız. Amacımız elbette ki hem Süper Lig'i hem Türkiye Kupası'nı kazanmak. Mayıslar Galatasaray'ındır mottosunu kuvvetlendirmek için bu başarıyı sağlamak zorundayız. Ben ve arkadaşlarım, bu başarı için tüm dikkatimizi sahaya çevirdik. Futbolcularımızla, teknik kadromuzla birlikte Galatasaray sevdalılarına kupalar hediye etmek için elimizden gelen en kuvvetl şekilde çalışıyoruz."

Şampiyon olunması halinde bu transferi nasıl etkiler?

Dursun Özbek: "Hayalci değiliz, gerçekçiyiz. Şampiyon olduktan sonra konuşmanın faydası var. Bugün sanki lig yeni başlamış havasındayız. Şampiyonluk geldikten sonra faydasını o zaman konuşmak var."

- "Fenerbahçe 4. yıldızı takmadan biz 5'i takarız" demiştiniz?

Dursun Özbek: "Beni saha dışına çekmeye çalışıyorsunuz. Ben hiç orada değilim. Son 5 maça konsantreyiz. Şampiyon olursak eğer hep beraber kutlarız. Biz oradayız, onun dışına çekmeye çalışmayın."

 - Yenilenecek stadyum ışıklandırmaları

Dursun Özbek: "İhalemizi yaptık. Çok kısa sürede ışıklandırma bitecek. Belki lig bitmeden de bazı maçlarda ışıklandırmaları göreceğiz. Çok güzel bir ışıklandırma sistemi getiriyoruz ."

Bu ışıklandırma sistemini niye sıralı bütün kulüpler yaptırıyor, ulan topçuları hadi menajer öneriyor diğer kulüplere bu sistemleri de mi menajer öneriyor...

Bu ışıklandırma sistemini niye sıralı bütün kulüpler yaptırıyor, ulan topçuları hadi menajer öneriyor diğer kulüplere bu sistemleri de mi menajer öneriyor...
Kesin bunu yapan bir firma tum kuluplere mail gondermistir, belkide fiyati uygun gelmistir.

Vardır tepelerden gelen bir şeyler şu firmaya iş yaptırın diye. El mecbur yaptırıyorlar.

Işıklandırma olayı iyi hoş da umarım pavyon gibi yapmazlar. Adam akıllı nezih bir iş çıksın ortaya da şıkır şıkır şampiyonuk kutlansın.

stadın dışını ışıklandırmak güzel olur. bok gibi gözüküyor malum. maç başı ışık şovu adı altında rezalet gözüken hiç bi estetik tarafı olmayan sırf yaptılar diye yapılan bir şey olarak görüyorum. ciddi paralar veriliyormus bir de bu sistem için.

- "Fenerbahçe 4. yıldızı takmadan biz 5'i takarız" demiştiniz?

Dursun Özbek: "Beni saha dışına çekmeye çalışıyorsunuz. Ben hiç orada değilim. Son 5 maça konsantreyiz. Şampiyon olursak eğer hep beraber kutlarız. Biz oradayız, onun dışına çekmeye çalışmayın."

Oha, vallahi bravo. Profesyonellik budur, sazan gibi atlamamış soruya.

Dursun Başkan şaşırtmaya devam ediyor.

stadın dışını ışıklandırmak güzel olur. bok gibi gözüküyor malum. maç başı ışık şovu adı altında rezalet gözüken hiç bi estetik tarafı olmayan sırf yaptılar diye yapılan bir şey olarak görüyorum. ciddi paralar veriliyormus bir de bu sistem için.
boyanmasida sart, santiye gibi duruyor.

ışıklandırma bok gibi olacak kesin disko gibi

Rehavete gerek yok son maça kadar konsantrasyon

Geri
Üst Alt