GSCimbom
Dursun Özbek: "Bitiriyoruz, az bir şey kaldı"
Şükrü Erden

Dursun Özbek: "Bitiriyoruz, az bir şey kaldı" Sayfa 3

Şükrü Erden ·

Cevap
98
Okunma
10K
Sayfa
3/5
ImageUploadedByTapatalk1434503550.488849.webp

Evet ne pazartesi ne sali kap aciklamalari olduguna göre yalanci ciktin bu sana ders olsun dursun özbek, büyük lokma ye ama büyük konusma. sen gaz verirsen önemli futbolcular transfer edecegiz diye ve daha önemlisi tarih bile verirsen ve bunlar olmayinca böyle oturursun yerine.

bizim hatamiz bu adami gözümüzde cok büyütmek oldu, halbuku bu adam gelmis gecmis en berbat baskanlardan biri olan dedenin yönetimin icinden geliyor ne beklenebilirdiki?

artık hiçbir umudum kalmadı kalp hastası depresyon tansiyon sorunu olanlar bu sene maç falan izlemesin sağlık açısından sıkıntılı !!!!

bir renktaşımla 5-6 gün önce transfer nöbeti başlığında aramızda geçen diyalog

O ne ya.. Niye açıklama yapamıyormuşuz. Kap mı kapalıymış tatile mi girmiş?

biz ona kısaca taraftarın gazını alma çabaları diyelim pazartesi gelir ufak tefek pürüzler var vs. derler hafta sonu bitebilir derler sonra bi haber yumurtlatırlar eşi istemiyor çocuğu istemiyor diye hangi transferse artık ondan sonra tekrar bi görüşmeler başlar ağustosu bulur sonra gelsin adem büyükler volkan şenler serdar azizler

6 gün önce yaptım bu yorum 11 haziranda

Eldeki kadroya güvenerek iş yapıyorlarsa istifalarını versinler şimdiden,bu sene gazla motivasyonla şampiyon olundu.Bu gelecek sene olmaz.Seneye şampiyonluk beklentim de yok zaten.Avrupa'da ne yapacağız bakalım.

2.adnan bolat

Çok sinir bozucu ve beceriksiz aynı zamanda vizyonsuz bir yönetimimiz var. Be hamza selfie çubuğü görsen konuşma yapıyorsun bi sus Allah aşkına ayrıca mali konularlarla da sen ilggilenme, işin teknik adamlık bırak muhasebeyi yönetim yapsın sen istediğin oyuncuları ver!

2.adnan bolat

Çok sinir bozucu ve beceriksiz aynı zamanda vizyonsuz bir yönetimimiz var. Be hamza selfie çubuğü görsen konuşma yapıyorsun bi sus Allah aşkına ayrıca mali konularlarla da sen ilggilenme, işin teknik adamlık bırak muhasebeyi yönetim yapsın sen istediğin oyuncuları ver!

polat gene maddi duruma göre ii transferler yapıyordu, keita-kewel-baros-linderot-lincoln-meira-m.topal-servet-e.güngör-balta hepsi yerinde transferlerdi, euro 2008 büyük darbe yedik, sakat sakat oynatılan topal-güngör-servet birde orada sakatlanınca bir daha düzelemedi, 2009'da takım savunmamız cöktü resmen, hani servet-güngör-topal'ın 2008'de oynadıkları futbol efsanedir.

o yerli jenerasyonu ile 2009-2010'dada acık ara sampiyon olurduk ama dedigim gibi dağıldık.

Geri
Üst Alt