GSC Haber Dursun Özbek: "Bu iş çok transferle olsaydı, Fenerbahçe 7 senede 7 kere şampiyon olurdu"

deidkerinde yanlışlık yok...orası cepte .

fakat kendi yönetimimiz açısından umut verici bir kısımda yok.

demeçlerin harfi harfine doğru olduğunu varsaydık diyelim.

ayrıca fenerli gazeteciye neden konuşuyorsa ....

84e3d132837cf2bb73c1b7f8a9b236c1.jpg

143ae60a501ac0f4d454de4ff16b0c74.jpg

1738061506682.webp

Burdan şampiyonluğu verirsen tarihe kara leke olarak geçersin

şu cümlelerin geçtiği videoyu koymak yasak mı değil mi ?

nasıl bir modda bu cümleler çıkıyor göstermek adına yazdım. fazlasıyla garibime giden bir format - videoda sesi çıkanların tamamen artık kanaldan para gelsin modunda olduklarına emin olmuş haldeyim.

edit - bırakıyorum buraya - yasaklı ise editlensin lütfen - bilmiyorum öyle mi çünkü. Ama moderatörün HY olduğu , konuşanın fenerli gazeteci olduğu faktörü çok garibime gidiyor ve hoşuma da pek gitmedi - HY yönetime küs tepkisi olarak görüyorum.

dakika 13:00 den sonrası bizle alakalı.

image(1).webp

Başkan sonun Mussolini'ye dönmesin. Takviyeleri yapalım lütfen.

Bu kadro ile yarın çıkarsın 4 puan öndeyiz dersin 1 ay sonra bi bakmışsın 2. sin. Maç öncesi kadro aciklandiginda yedekleri görünce insanların midesi bulanıyor. Çıkın açık açık beceremiyoruz diyin. İnsanlar salak degil

Diyor ki mealen şampiyonluğu verirsek benim suçum.

Beni dar ağacına gönderebilirsiniz.

Galatasaray başkanlık makamını temsil etmese söylenecek o kadar şey var ki. Sanki transferi taraftar isiyor. Sahada sürekli maç oynamaktan bitik durumdaki Barış'ı, Torreira'yı,Yunus u falan görmüyor herhalde.

Birde bu açıklamanın Fener ile ne alakası var. Başkan dahil 1 kişi olmaz mı ya kulüpte hitabeti, üslubu akıcı olan.

Bize de çok konuşacak yöneticiler değil icraat yapacak yöneticiler lazım başkanım. Oncelikle şu elemanlarına söyle bilgi sizdirmasinlar. Bu ne amatorluktur

ajax maçından sonra yargılayabilirim başkan kusra bakma

yaz dönemine bağlı çünkü bu işler - kimse kusra bakmasın.

Hücumu orta saha ve sağ bek lazım acilen. İnsanların sabrını zorlamayın bak yeter artık dursun

Geri
Üst Alt