Dursun Özbek: ''Bu sezonu, derbiyi kazanarak telafi etmek istiyoruz''

Dursun efendi feneri yensek ne olacak yenmesek ne olacak berbat bir sezon ortada öyle kalacak, bu taraftar seni mi affedecek fener 10 tane atsak? sen bizi kuslarla karistiriyorsun zaten orda isin yokmus

Penguen hangi kulübün başkanı olduğunu unutmuş. 1 maçla uyutulan taraftarlar karşı kıyıda

Feneri yenersek ben mesela defol git dursun demeyecegim oyle mi? Bunu anca dursun gibi capsiz vizyonsuz biri dusunebilir zaten ?

Yalnız bu açıklaması şimdiye kadar yaptığı o kadar saçma şeyden daha beter olmuş.

Daha Galatasaray'ın ve taraftarın yapısından bi haber olan bu kişi bizi kuşların taraftarı sandı. Bizim başarılarımızın yakınından bile geçemeyen, medya algısıyla sürekli rakibimiz gibi gösterilmeye çalışılan ve tarih boyuncu tek başarısı Galatasaray karşısında aldığı sonuçlarla övünen bu eziklerin tek gayesini, bizim kabul edeceğimizi düşünmesi rezilliktir.

Benim için fener maçı sıradan bir maçtır ve arenada sürekli yenip kadıköy de ise son zamanlarda yenilmeyen bir takım olmamıza rağmen hala fener lehine bir durummuş gibi algı yaratan medyadan bir farkın kalmamış başkan.

Şayet bu sezonu telafi etmek istiyorsanız hafta sonu defolup gidin de herşeyi telafi edin.

Takımın UEFA'ya gidip gidemeyeceği bile belli değil derbiyi kazanarak telafi edecekmiş beylerimiz.

Baskan geldigi gunden beri sacmaliyor, o yuzden ona fazla yorum yapip parmak yormak istemiyorum, ancak, ozellikle bu sene, kotu gidis veya herhangi bir sebepten, eger avrupa maclarimiz BILE cok dusuk seyirci ortalamasina oynanirken bu mac kapali gise olacaksa

Eger ilk kez stat bugun dolacaksa, subliminal mesaj sudur ki, seyircinin dusuncesi ve ona bagli davranisi da baskanla ayni paralelde

Kimse fener macina ya da o galibiyete olan istegini yok saymasin , eger bir x takim olsa tribunun ve mac oncesi forum sayfalarinin hali bu sekilde odaklanmis olur muydu

Tabi bunlar asla baskanin yorumundaki hedef kucultme garipligini temize cikarmaz, o ayri

Geri
Üst Alt