Dursun Özbek, Diarra'dan Vazgeçmedi!

benim anlamadığım Monaco 2. başkanının açıklamasını göstererek bu adamın menajerinin yüzüne " yavşak herif Monaco'nun sizle ilgisi yok, kabul ediyorsanız edin etmiyorsanız güle güle " deyip gelsinler. Kendini bu kadar düşürmeye gerek yok.

Gelmezse gelmesin. Onsuz da Türkiye Ligini alırız takım olursak ben inanıyorum. Yeter ki Allah başımıza sakatlık, hastalık vermesin.

Maliyet olarak fazla. Olursa tabii ki kimse hayır demez ama olası bir aksilik durumda bu maaşlar cidden bize büyük yük getirir. Karşılayabileceksek seneye ceza yemeyeceksek gelsin tabii ki.

illa yıldız getirecem diyorsanız o kadar paramız da varsa niye gidip başka birini getirmediniz şu paragözle okadar uğraştınız dünyada başka futbolcu mu yok.

Baktı ki tursuna taraftar tersten saplayacak bu sene de başarısız olursa yıldız diye kimi bulursa imza attırma peşinde :)

Ben futbolcuya yalvarır gibi tavurlara uyuz oluyorum . 3 hafta önce teklifimizi yapmışız 1 hafta süre ver olmuyorsa alternatiflere yönel. İşte inat yüzünden apar topar De jongu abdden getirdik . Tiote nin sağlık Kontrolü 1 hafta önce yapılsa içimiz rahat bir şekilde oyuncu bulacaktık muhtemelen .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra özbekten vazgeçmiştir. Zaten bu Özbek soyadından ne fayda gördükki. Barış Özbek Dursun özbek

Bu adam bize gelmek için can atmıyormuydu? Hani rest çekip futbolu bırakmayı göze almıştı?

eğer bahsedilen maliyetler doğruysa zaten imkansız bir transfer amaç taraftara uğraştık ama olmadı demek !! sinekten yağ çıkartan izlandalı kiralayan bir yönetimin bu maliyetle oyuncu almasına maalesef ben dahil forumun yüzde 80 i gene inandık bence artık kendimizi sorgulamalıyız bu kadar saflık normal mi diye 2 yıldır aynı masala inanana ne denir bilemedim :)

eğer bahsedilen maliyetler doğruysa zaten imkansız bir transfer amaç taraftara uğraştık ama olmadı demek !! sinekten yağ çıkartan izlandalı kiralayan bir yönetimin bu maliyetle oyuncu almasına maalesef ben dahil forumun yüzde 80 i gene inandık bence artık kendimizi sorgulamalıyız bu kadar saflık normal mi diye 2 yıldır aynı masala inanana ne denir bilemedim :)

Başkan gerçekten uğraşıyor bu transfere.Diarra daha fazla para istiyorsa yapacak bir şeyimiz yok maalesef.

Başkan gerçekten uğraşıyor bu transfere.Diarra daha fazla para istiyorsa yapacak bir şeyimiz yok maalesef.
valla ben şu anki kadroya da razıyım geçen sene donk umut un olduğu bir kadrodan eren ve jong lu kadro sahibi olduk :) 1000 kere şükür !! ama lütfen leiva medel diarra gibi gelecek senede bir palavra transfer için taraftarı tüm yaz sıcağında beklentiye sokmasınlar kabak tadı verdi !!

Tiote De jong geldi , Diarra da atlayıp gelsin bir çayımızı içsin :)

Lokomotif cezası 5 milyon euro
Yıllık 4 milyon € + 1 milyon € imaj hakları x 3 yıl
3 yıllık maliyet 20 milyon € eder. Anlaşılan şartlar bunlarmış. Ancak sonra Diarra 5 milyon € yıllık + 1 milyon € imaj hakkı parası istemiş Bu da toplam 23 milyon € yapar. Bence bu kadar toparlamışken böyle bir transfere gerek yok. Oyuncu tipi olarak aslında tam aradığımız yapıda oyuncu ama lig için fazla olur görüşündeyim. Seneye Şampiyonlar Ligi'ne gittiğimizde daha iyisini alırız.

Ayrıca oyuncu 1,1 milyon € alıyor kendi kulübünde sanırım. Eline geçen rakam bu sanırım. Biz kemiksiz 4 vermişiz ve gelmiyorsa, birde üzerine biz koşturuyorsak yönetim zaafı vardır bunda. Bence teklfi yapıp geriye çekilmek gerekirdi. O zaman ya paşa paşa gelecek. Ya da o borcu ödeyemeyecek. Herif hep problemli ayrılmış kulübünden, bu nedenle bu transferin olmaması bence uzun vadede yararımıza olur. Gelmesini çok istiyordum ama menajer olayları çok soğuttu beni. Kimse de çıkıp açıklama yapmıyor. Biz de uyduruyoruz sürekli birşeyler. Bu kadar karmaşık olmamalı bu işler.

Geri
Üst Alt