Dursun Özbek Döneminde Engelsiz Aslanlar 9 Yıl Aradan Sonra Şampiyon Olamadı!

bu Tiner bu yoruma daha uygun.. 2 gün önce fener basketbolu destekleyen berat bugün bjk'li olmuş.. aferin iyi gidiyorsun berat

endustriyel_tiner.png

Lig yarışında FB'ye karşı dost ve kardeş camiamız BJK'yi desteklemiyor musun Ümit? Senin gibi bir gerçek Galatasaraylı'dan bunu beklemezdim.

ne ironisi
ne bekliyonuz bu takimdan her sene samp. olsun diger takimlar mal gibi baksin mi
bu sene bjk olmus amator bi brans sonucta
herifleri tebrik et gec
senin niyetin uzum yemek degil bagciyi dovmek hatta ailesini kacirip fidye istemek
birak bu isleri UMIT

benim anlatmak istediğim Bjk'nin dursun özbek döneminde sampıyon olmuş olması.. 9 yıl aradan sonra sampıyon olamıyorsun...

burada dursun özbek'in gitmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.. sende tebrik et geç diyorsun.. Dursun Özbek'in beceriksizliği yüzünden şampıyon olmuş bir rakibi niye tebrik edeyim?

Beşiktaşın futbol takımını tebrik ederim hakedıyorlar orası ayrı :)

beyler kesinlikle bu sampiyonluk gittiyse 9yil aradan sonra bu dursunun sucudur, florya basi bos takim ruhu sifir basketbol keza öyle allahtan ergin gibi fatih terim hirsi olan kocaman bir aslan var yoksa subeyi bile kapardi bu denyo abv dursun azbek

benim anlatmak istediğim Bjk'nin dursun özbek döneminde sampıyon olmuş olması.. 9 yıl aradan sonra sampıyon olamıyorsun...

burada dursun özbek'in gitmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.. sende tebrik et geç diyorsun.. Dursun Özbek'in beceriksizliği yüzünden şampıyon olmuş bir rakibi niye tebrik edeyim?

Beşiktaşın futbol takımını tebrik ederim hakedıyorlar orası ayrı :)

kim diyor bunu

Kaptan Özgür şampiyon olmuş yine, tebrikler.

Oyuncuların Maaşları ödenmedi 3-4 tane kaliteli yabancı oyuncu takımdan ayrıldı haberin yok mu ? hatta diğer oyuncularda maaşlarını alamıyorlar kaç aydır.. bunu anlatamaya çalışıyorum

kulup para basmiyor
taraftar da bransla ilgilenmiyor
bu kadar basit
move on

Dünyanın en cok gelir elde eden 20.ci Kulübü olan Galatasaray nasıl para basmıyor ? şu takımın toplam maliyeti 600 bin euro.. hamitin aldığı ücret 3 mılyon euro.??

para bassa bu halde mi oluruz
ulan umit
hamite 3 milyonu keyiften vermiyoruz unal ve ft brolar sayesinde veriyoruz
+ futbola harcanan paranin aciklamasi var, bunun aciklamasi yok

Bence mevzu Dursun denen adamın Galatasaray'da yarattığı iklimden kaynaklanıyor. Kendinden bu kadar nefret ettiren başkan gelmemişdir herhalde.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne ironisi
ne bekliyonuz bu takimdan her sene samp. olsun diger takimlar mal gibi baksin mi
bu sene bjk olmus amator bi brans sonucta
herifleri tebrik et gec
senin niyetin uzum yemek degil bagciyi dovmek hatta ailesini kacirip fidye istemek
birak bu isleri UMIT

9 yıldır şampiyon olan takım bu adamın geldiği ilk sene kadrosunun yarısını Beşiktaş'a kaptırıyor, olmayan bütçe daha da kısılıyor, oyuncuların ve ekibin maaşları ödenmiyor. Sonra Dursun kabahatlı değil bu sene kaybedilen şampiyonluk herhangi bir sene kaybedilen bir şampiyonluk kadar doğal he mi?

9 yıldır şampiyon olan takım bu adamın geldiği ilk sene kadrosunun yarısını Beşiktaş'a kaptırıyor, olmayan bütçe daha da kısılıyor, oyuncuların ve ekibin maaşları ödenmiyor. Sonra Dursun kabahatlı değil bu sene kaybedilen şampiyonluk herhangi bir sene kaybedilen bir şampiyonluk kadar doğal he mi?

evet
parayi sacarsan sampiyon olursun diye tahmin ediyorum
para sacilmamis ve sampiyon olunmamis
gayet dogal

itidalle karsilamak lazim , 9 kere olmusuz ,baskasi da olacak elbet .. surekli bir cokus olursa ayri .. buyutecek bir konu degil ,spor bu

evet
parayi sacarsan sampiyon olursun diye tahmin ediyorum
para sacilmamis ve sampiyon olunmamis
gayet dogal

Ula takımın bu seneki bütçesi 20 bin dolarmış.

Futbol takımından biri çeyrek aylık maaşını bağışlasa gene kıtalar arası şampiyon olacak takım. Dolayısıyla biz de diyoruz ki bu işte bir terslik var.

bu dursun denen herif başarıdan feragat edip ekonominin öncelikli olacağını ve ekonomiyi yola koyacağını vadetmedi mi ? e ne oldu sonunda yılı 60 milyona yakın zararla kapatmak üzereyiz ve amatör branşlarda maaşlar doğru düzgün yatmıyor, bunların hepsi yetmedi 3 kuruşluk bütçesi olan t.s basketbol takımının maaşlarını ödeyemeyecek kadar rezilleşti bu dursun. BAŞARI YOK EKONOMİDE DÜZELME HİÇ YOK NE YAPTIN ONCA ZAMAN ÇAYCI DURSUN ?

Tursun özbekin olduğu yerde mutlak başarısızlık vardır

Ula takımın bu seneki bütçesi 20 bin dolarmış.

Futbol takımından biri çeyrek aylık maaşını bağışlasa gene kıtalar arası şampiyon olacak takım. Dolayısıyla biz de diyoruz ki bu işte bir terslik var.

takima baktim da ligde 12-2 ve avrupada devam ediyor
sadece bjkye yenilmis 2 kere o da yakin skorla
sikayet edecek bir durum yok bence
amator bi brans olmasi lazim ve 600 bin eurolardan bahsediliyorsa bir sikinti var bu iste

yonetici ne demis bakalim:

Engelsiz Aslanlar’da durum nasıl?
Oyuncuların paralarını alamadıkları için kiracı oldukları evlerden çıkarıldıkları gündeme gelmişti. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızda yeni bir yapılanmaya gittik. Takımın misyonunun Türkiye’deki engelli gençlerin spora kazandırılması olduğunu düşünüyoruz. Geçen sezon kadroda sekiz dokuz yabancı oyuncu vardı. Bu sezon iki yabancı oyuncumuz var. Projemiz, uzun vadede misyonumuzla paralel olarak tamamen yerli oyunculardan oluşan bir kadro oluşturmak olacak. Hocamız Sedat İncesu da bu konuda bizimle aynı görüşte. Engelsiz Aslanlarımız, geçen sezon basketbol şubemizde yaşanan sorunların aynılarını yaşadı. Ödemelerdeki aksamalar dışında bir sorunumuz yoktu. Yönetimimizle birlikte bu sorunların tamamını çözdük. Hem oyuncularımız hem de hocalarımız mutlular.

nuff said.
move along
CLOSE THREAD

Geri
Üst Alt