- 16 Haziran 2010
- 205.631
- 158.250
- 6.838
Dursun Özbek: “Ben 76 yaşındayım. Çocuklarım ve torunlarıma bırakacağım en büyük miras üst üste 5.şampiyonluk…"
Dursun Özbek: "27. şampiyonluğu benden daha fazla isteyen kimse olamaz. O kupa sadece bir şampiyonluk olmayacak. Doğru yönetim, sabır, planlamanın ortak zaferi olacak. Bize güvenin. Bugüne kadar Galatasaray için doğruları yaptık. Bundan sonra da aynı sorumluluk duygusuyla çalışacağız. Cuma günü sezon başlıyor. Buradan bizi karıştırmak isteyenlere söylüyorum. Yine şampiyon olacağız, yine şampiyon olacağız, yine şampiyon olacağız."
Dursun Özbek: "Transferler üzerinden algı çalışması yapıyorlar. Şampiyonluğu pazarlık konusu yaptığımızı ima etmek, Galatasaray'a ve benim onuruma yöneltilmiş çok büyük bir iftiradır. Bu imayı yapanlar kulübümüzün 500 yıllık şerefli geçmişine de iftira atıyor. En iyi transferleri yapacağız, herkes bunu bilsin."
Dursun Özbek: "İki alkış alayım diye Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atmayacağım. Galatasaray için en doğru zamanda en iyi transferleri yapmak için her türlü fedakarlığı yapacağım."