GSC Haber Dursun Özbek: "En iyi transferleri biz yapacağız, herkes bunu bilsin"

Açıklama Güven Verdi mi?

• Kullanılan toplam oy
    23
10 numara almazsan derhal istifa et
Yataksız otel 10 numarasız takım olmaz

Başkan iyi konuşuyorsun da, biz yıllardır başka bir takımı mı izliyoruz? Her sene sürekli sıkıntı yaşıyoruz belirli mevkilerde.

Ne zaman gereken tüm transferler yapıldı ki? Transfer plansızlıkları yüzünden nice maçlar kaybettik. Avrupa'ya kaç kez erken havlu attık. Bunları başka bir yönetim mi yaptı?

Ya da iki gün sonra lig başlıyorken, ne zaman yapacağız transferleri? Aylardır bekledik, Haziran da 40 a alacağımız adamı şimdi 10'a mı alacağız? Niye bekledik? Hadi adamı aldın getirdin. Ne zaman takıma alışacak?

O degilde konusma neden Seytanin Avukati setinde yapilmis gibi?

Bu konusmayi yapiyorsa zaten yapamayacaktir demektir. 60-70 gün gecti. Eksikler aylardir belli. Son 20 gün nasil kapatacaksin

Ne zaman yapacak acaba? Agustos ayini yariladik daha en az 4 kaliteli topcu lazim bu takima. Konusma, icraat yap.

Galatasaray’ın geleceğini son dakika yapacağın panik transferlerle kötüye götüreceksin Ztn

Galatasaray için en doğru zamanda

İşte tam olarak meselenin özü burada gizli

Yav alamaz. Herkesten ret yiye yiye itibar mitibar bırakmadı. Bruno diye milleti kandırdılar an itibarıyla kimse iyi topçusunu veremez. Hain kostok falan koşturursunuz. 18 yaşında bebeyi Okan oynatır merak etmeyin

Ben sürprize oynayacağım. Başkana inanmayı seçiyorum. Herkes elini gösterdi.Şimdi sıra bizde. Başkan büyük bombayı patlatacak önce herkes o sarsıntıyı hissederken arka arkaya uçaklar inecek. Derken sırılsıklam uyanmışım…

En büyük sensin başka büyük yok

Geri
Üst Alt