Dursun Özbek: "EURO 2024’ün devam ediyor olması transferi yavaşlattı"

Vay hainler.

Bitirsenize ulan

Ne bekliyordun? Avrupa sampiyonasinin olacagi önceden belliydi.

Ayrica sag bek icin isimler (Wan Bissaka, Assignon) ve Oguz Aydin Avrupa Sampiyonasinda degiller. Ee onlari da halledemedin? Orda sorun neydi?

Yalanci ve beceriksizsin Dursun. Küfür yiye yiye ineceksin o koltuktan.

Şu kadir çetinçalıya helal olsun

Korkusuzca sallıyo dursuna

Basın toplantısında da metini paket etmişti

Ft fioya giderken de nasıl gsyi bırakırsın diyip az daha ftye dalıyomuş

Tam king

Bankalar birliğinden cikildigi gibi, senden de çıkılması lazım zira tek adam olma hevesinden mutekevvil herseyi bir anda altüst edebilecek sinsiliğinin her daim farkındayız.

1000 dönümlük Riva arazisinin ucuza gidişi sonrası hiçbir proje ve sözü inandırıcı gelmiyor başkanın. Avrupa Şampiyonası bitişi de temmuzdaki Florya yetki kongresiyle hemen hemen aynı tarihe denk geliyor. Benim anladığım yetki var, transfer var!..
Bu arada hakkını teslim edeyim açıklamalara göre bu sezonki transfer planlaması daha net, pozisyonlar da transfer sayı da belli.Yapabilir mi dersiniz son devre arası dönem aklıma gelince (Ne Bankalar Birliği'nden çıkabildik ne Avrupa listesine bek alabildik.) pek ümitvar değilim. Beklentiyi düşük tutup Batsuayi gibi her hamle az çok katkı verir diyorum lâkin elde hiç oyuncu yok belirtilen bölgelerde. Ama Okan Hoca var, bâri onu bıktırmasalar.

Bankalar birliginden ilk ne zaman cikacagiz dedi? Ilk sezonda bile öyle konustumu hic?

Bu adamı 3 defa başkan seçip alkış tutanlarda suç. Sizde değil, Dursun da değil, bu modellerde.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seçim günü bugün ve gelecekte ne olacaksa hepsi apaçık belliydi. Erden Timur, Florya, Kemerburgaz, BB vs. Buna rağmen tekmeyi vurup dava açmamız gereken bu adam rekor oyla seçildi. Kime oy verecekleri belli olsun diye Dursun'un dağıttığı kaşkollarla lisede dolananlar mutludur şimdi.

Okan Buruk hocamda cidden peygamber sabrı var. Böyle başkanla ve yönetim kuruluyla 1 gün dahi çalışmam teknik direktör olsam.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahhaha klasik transfer haberi. Bende ne zaman şampiyona var kimse gelmek istemiyor diyecekler diye bekliyordum

Geri
Üst Alt