Dursun Özbek: "Fenerbahçe 4. yıldızı takmadan biz 5. yıldızı takarız"

Gerçekten çok büyük bir meydan okuma. Kazandı, her adam yapamaz. 2006 yılı Adnan Polat saatler 20:45'i gösterdiğinda şampiyon Galatasaray olacak dediğinde 14 yaşındaydım o da çok büyük meydan okumaydı ve hiç inanmamıştım.

Bence artık 20:45'in büyük bir rakibi var.

20:45 belkide en zorlu şampiyonluktu ama kehanet olarak bakarsak Dursun başkan ile kıyaslanamaz

Başkanın title'ina "nostradamus" ibaresinin eklenmesini oylarınıza sunmak istiyorum.

Fener 4. Yıldızı takmadan biz fenere daha çoook takarız deyip sussa büyük başgan.

Okanı ama şmp oldu diyip tebrik edenler bu adamı niye teğet geçiyor var mı akla mantığa uygun bir açıklama

İkisini eleştir anlarım
İkisini savun o da ok en azından tutarlı olursun

Ama birini şmp oldu diye övüp diğerine şmp olmasına rağmen istifa demek nasıl bir akıl tutulmasıdır yaw

Galatasaray taraftarının en çok küfür ettiği başkandır ama adamın 3 tane üst üste olmak üzere 5 tane şampiyonluğu vardır. Diğer 2 şampiyonluğun kadrosunu kendi kurdu ekmeğini fatih Terim ve Mustafa cengiz yedi.

Ömrü boyunca söylediği tek doğru cümle olabilir

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Eyyyy Abdülkerim Durmaz. Ne oldu fener 5ler falan demişsin

Galatasaray taraftarının en çok küfür ettiği başkandır ama adamın 3 tane üst üste olmak üzere 5 tane şampiyonluğu vardır. Diğer 2 şampiyonluğun kadrosunu kendi kurdu ekmeğini fatih Terim ve Mustafa cengiz yedi.
Rivanin ekmeği, floryanin ekmeğini kimler kimler yedi acaba.. Erden'in kurduğu takımın ekmeğini yiyenler var ..

Söyle ilk 3 sayfayı okudum da, ben zihnen 2018de kalmışım, hala çok mantıklı geliyor o yazılanlar.

Geri
Üst Alt