GSC Haber Dursun Özbek: "FIFA kokartı olmayan bir hakemi bu maça atayarak bizim sinir uçlarımızla oynuyorlar"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Dursun Özbek yıllık olağan genel kurulda açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: "Her gün nelerle mücadele ettiğimizi çok iyi şekilde anlamanızı istiyorum. Maçımıza yapılan hakem atamasına bir bakar mısınız? FIFA kokartı olmayan, sezon içinde gösterdiği performansı ve saha içindeki duruşu tartışılmalı bir hakemi bu maça atayarak bizim sinir uçlarımızla oynuyorlar. Dünya üzerindeki sayılı derbilerden biri olan, Türkiye’deki tüm kulüplerin tartıştığı bir hakemi atayarak neyi amaçladıklarını anlamak mümkün değil. Türk futbol kamuoyunun birleştiği bir nokta var: Bu hakem bu derbiye göre bir hakem değil. Diğer FIFA kokartlı hakemler dururken bu hakemin atanmasını Türkiye sorguluyor, biz de sorguluyoruz. Amaç ne olursa olsun bizim hedefimize zerre kadar etkisi olmayacaktır."

Dursun Özbek: "Türkiye’deki tüm kulüplerin tartıştığı bir hakemi atayarak neyi amaçladıklarını anlamak mümkün değil. Bu hakem, bu maça, bu derbiye göre bir hakem değil."

Dursun Özbek: "Galatasaray, özellikle futbolda öyle bir seviyeye çıktı ki birçok mihrak, Galatasaray’ın bu yükselişinden rahatsız oluyor! Galatasaray’a yapılan bu tip saldırıların üstesinden gelmeyi bildik!"

Sende bizim gibi eleştirmekten öteye geçemiyosan koltuğu neden işgal ediyosun ki sen kalk biraz da ben oturayım

Başkanım yine çok kibar ama onda kabahat bulmuyorum bu kulübün genleri böyle biraz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftarınb gazını alayım diye yapılan, sadece moronların yutacağı açıklamalar.

Normal şartlarda bugun konuşacak kişilerin tamamının bu herifi eleştirmeyi ve güven oyu vermemesi gerekir ama sırayla yalama yarısına girer geberik fosiller

İcraat makamındasın hatırlatalım başkan.

Engellemesi gereken sensin

Başkandan yine jet hızında bir açıklama.

Defol git artık şu kulüpten.

Yav zor isler degil bunlar.

Baskan da yapmak zorunda degil.

Bizim organizasyon mu var stadda, baskan orda mi. Hemen bir yoneticine soylersin.

Al basindan burdan kimi buluyorsan, git bizim toplanti salonunya da basin odasina (stad var arkada yani ) hemen sunlari sunlari soyle...

Bu kadar , yapilmasi gereken bu kadar. Sertlik vs den ziyade zamanlama ve aksiyon/reaksiyon u iletisimde asla beceremiyor bu yonetim.

yasin kolda bu baskıyı kaldıracak ıq ve özgüven yok o yüzden lehimize güzel bir hata bekliyorum ben düşünülenin aksine

Başkan o sinir uçlarını şey yaptılar haberin olsun.

Bu adamın sıkıntısı Fifa mevzusu mu sadece. İki hafta önce verdiği penaltı ortada ligin ilk maçında yaptığı ortada bunlara rağmen maçına atayacak cesareti buluyorlarsa sen o koltukta ne vasıfla oturuyorsun.

SEN BU KAFAYLA ŞAMPİYONLUĞU FENERE VERİR KUPA KUTLAMALARI İÇİN KADIKÖY'E STADA GİDERSİN!!!

Peki hakem aciklanmadan, sakin ha bize bu herifi göndermeyin macimiza neden diyemediniz? Simdi konusuyorsunda ne faydasi olacak?

Geri
Üst Alt