Dursun Özbek: "Futbolcular kurala uyup kesilen cezaları ödeyecekler"

Ceza almayan (ya da çok düşük) Tarık, Eray, Koray, Hamit gibi dürüst topçuları tebrik etmemiz gerekir.

Taraftar seni SEVE SEVE gönderecek bu gidişle Allahın Çapsızı

yaptığı paylaşımdan dolayı podolski'ye de ceza verir şimdi bu ..... çocuğu:mad:

ulan bu herif yüzünden özbeklerden soğudum!!!!

Melo olayı ile Wesley olayını karıştırmayın. Melo parayı ve sözleşmeyi görünce kendi gitmek istedi. Eyvallah seviyoruz güzel anılarımız oldu da bokunu çıkarmamak lazım.

hayrinin paylaşımından sonra söylenecek söz kalmamış hahahaahhaahah :) :) :) :)

devlet gibi bu dursun ..maaşa %10 zam verirler vergilere şunlara bunlara kaktırdıklarıyla senden mislini çıkarmanın hesabını yaparlar.
sarı karta ceza mı olur ?
bundan sonra kimse pozisyonları sallamaz pamuk gibi kız gibi oynarlar.
sahada 11 tane selçuk inan olur KÜMEYE OYNARIZ

Ozaman Kim maca cikmak isterki sonucta mac primi den fazla ceza yiyebilir bir Sari kart yerse ,böyle sacma bir kural olurmu

Nerede gerizekali varsa bizi bulur zaten. Allah akil fikir versin serefsiz hain seni.

Haber dogruysa bile olay sacma. Oyuncun gerekiyorsa zaman kazanmak icin, takimi ateslemek, hakemin baskisini kirmak veya yuzde yuz hakli oldugu pozisyonda yaptigi itiraz suretiyle sari kart gorebilir. Bunlara ceza verirsen ikili mucadeleden yoksun, orta saha ve savunmasi sertlik nedir bilmeyen, hakemlerden cani yanan takiminin oyunculari hepten mucadeleyi birakir. Galatasaray kumeye tezahuratlarini bile duyabiliriz.

Takimin en cok kazanan ismi Sneijder gecen sene fazladan 2 sari daha gorse ne olacakti biliyor musunuz. Bizde oynamak icin cebinden para odemek zorunda kalacakti.

Veya senelik imza parasi yillik ucretine dahil edilseydi bu sene alacagi para mac basi + imza parasi olacakti.

Her seyin bir adabi var. Yumurtadan cikarir gibi ben sene basi cezalari belirledim, odeyeceksiniz demekle olmaz.

Ulan bir de "anlam veremiyorum cezaya yapılan itirazlara" diyor. Yahu sen dünya futbol tarihinde görülmemiş bir ceza veriyorsun adama. Nasıl bir adamsın sen yaa... Gebersen üzülenin zamına koyayım.

AHA DA ZAM

maxresdefault.jpg

Ozbek e biri yakinda birsey yaparsa sasirmam artik.

Son düzenleme:
Bu cezalar ile resmen sabote ediyor takimi. Bu adam nasil musallat oldu basimiza ya.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
yüzsüz. git artık

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt