Dursun Özbek: "Futbolcular kurala uyup kesilen cezaları ödeyecekler"

Muhammed kardesim, icimizdeki gizli dursuncular raporlamadan sil bence.

Ulen Trabzonlulara cahil diyorum bize ana avrat düz gittiklerinde ve çat cezayı yerim forumda.

Millet Galatasaray başkanına düz geçiyor tık sez yok . Olmasında yani de adalet nerede yahu.
Hep fatih terimi yüzünden oluyor bu bende galiba :)

Aslolan Galatasaray !!!

Salaga bak salaga kirmizi isikta gecince evet cezayi cat diye yapistiriyorlar 8 ay sonra sen kirmizida gecmistin demiyorlar. Futbolculari bikmem ama fifa ceza kestiginde bileklikle savunmaya gidersib

tabiki diger baskanlar selam söylerler ve senin gibi öküzü avuturlar, nede olsa kendi kuyunu kaziyorsun, onlar icin kaos icinde olan bir Galatasaray iyi bir 3 Puan kapilacak bir Galatasaray

bunu taraftar stadin ortasinda dövmelidir ve öyle göndermelidir baska türlü benim icimde kalir bu

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adam ve kardeşi taraftar tarafından yok edilmelidir.

futbolcularda adamlarsa eğer bu cezayı protesto eder ödemezler dursunda bu rezaletle büyük bir darbe alır ama adam olmadıkları için susucaklar

yav tamam ceza ver birşey diyemez kimse

sarı kart için bu kadar yüksek ceza verilemez.50bin 100bin € felan verilir ceza.. birde sezon bitince neden istiyorsun onu anlamadım sezon içinde söylicenki ona göre kart görsün adamlar.

ha birde gereksiz itiraz ile pozisyon icabı gerekli faul ile alınan sarı kartta aynı mı ?

bunu taraftar stadin ortasinda dovmelidir ve öyle göndermelidir baska türlü benim icimde kalir

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
images

Futbolculara lafını dinletemeyen bir sünepe ve onun dahice!!!!! planı.2.3 milyonluk bir cezayı fifaya taşıdığı an davayı zaten kazanır adam.Bu kadar büyük bir cezanın mantıklı bir açıklaması yok.Şimdi parayı alırsınn 3-5 sene sonra faiziyle yeniden o kazık bize girer amip beyinli dursun.Güya tasarruf edecek :D lan olmayan beynine bilmem ne yapsınlar senin.Bileklikle tasarruf yaptık diyip uefa cezasından yırtacağını sana kim akıl verdiyse bu kadar büyük mallığı yapmanı da o söylemiş belli ki.Bu da büyük ihtimalle kardeşin olacak adamdır.Ne de olsa aynı kandansınız

Oyunculardan indirim isteyemedigi icin böyle sacma bir yola basvurmus

bu kendini başkan zanneden herif böyle atıp tutuyor da çok merak ediyorum biraz yürek varsa iç saha maçlarını staddan izleyebilecek mi çok merak ediyorum. geçen yıl bile gelmeye korkan adam bu sene stadın yanından geçemeyecek bi de kendine başkan diyecek kendi sahasındaki maça gelemeyen adama başkan denmez sadece koltuk işgalcisi müptezel denir.

Geri
Üst Alt