GSC Haber Dursun Özbek: "Galatasaray tarihinde bir ilki yaşıyoruz"

Evet, oylede diyebiliriz. Burak Elmas'dan sonra bu seviyelere getirmesi buyuk basari. Erden Timur'un da hakki var diye biliriz. Yanilmiyorsam, Dursun Ozbek 5 sampiyonluk aldi kendi donemlerinde. Bu da buyuk basari bence.
Burak Elmas o dönem aday olarak kötü seçenek değildi - genç olması , Faruk Süren ailesinden olması vs çekiciydi .

kötüde başlamadı fakat Fatih Terim süreci ile mahfoldu o dönem ve toparlayamadık - sıvadık üzerine.

yoksa düşük maaş bütçeleri, Erden Timur'un sponsorluklar ve Florya fikri o döneme ait. başarılı diyemem ama bazı şeylerin yolu açıldı orada.

hatice netice konuşursak evet başarılı diyebiliriz o hususta ama ben daha çok Riva işleri ve o zamanki kardeşinin bulunduğu trasnfer ortamının telafisi olarak görüyorum bu son 3 seneyi - ki Erden Timur'un büyük desteği var. o yerine hatip falan olsaydı göremeyebilirdik bu günleri.

seçimi kazandıran Erden Timur'du mesela.

Oyunculara borcumuz yok ve bir ilki yaşıyoruz dersen bu yanlış anlaşılır. Demek ki bundan önce oyunculara hep borç vardı derler.

Allah için şu şampiyonlar liginde de başaralı olalım hem marka değeri hem de maddi kazanç açısından

Arsa arazi işine devam edilmeli futbolcu dan para kazanamıyoruz bari şu an ucuza arazi kapatır isek gelecek yıllara bir miras bırakmış oluruz

Reklamlar bittiyse transferleri yap artık

Finansalları açıklayın görelim borç ne durumda

Peki, tamam bu cidden cok onemli bir basari ve tebrik ederim. Asil soru; bundan sonraki surecte tekrar ayni borç yukunu yasamayalim diye planlarimiz nedir ? Bu borcsuz durumdayiz demek kadar cok onemli bir nokta....
böyle 60 milyon 75 milyonluk transferlere devam ederse 2-3 seneye yine 10-15 milyar tl borç birikecek sonra hadi eyvallah deyip gidecek gelen yönetimin elinde satacak arsa falanda olmayacak borcu kapatmak için.

Hala bunu da okan buruk‘u da begenmeyenler var. daha iyisini bulmazsiniz suana kadar.

Gelecegi ise kimse bilemez

Katılmakla berber problem kısım Dursun başkan değil burada. (geçmişteki dönemini saymıyorum , 3 senelik periyottan bahsediyorum)

adamın bir birleştirici huyu var bunu inkar etmem , fakat Erden Timur özelinde kendisinden çok kulübün içindekiler ve başkanın yanında bulunanlar esas problem geliyor bana.

o kulübün icindekileri de yaninda bulunanlari da Dursun baskan tutuyor ve dinliyor ama. Yani yine sorumlusu kendisi.

o kulübün icindekileri de yaninda bulunanlari da Dursun baskan tutuyor ve dinliyor ama. Yani yine sorumlusu kendisi.
Orasi evet bir problem, inkar etmiyorum hatta baya sorguluyorum da .

Iceride sacmasapan dengeler var heralde bilemiyorum. Yoksa hakikaten Metin Ozturk'un 1 tanecik icraatini konusamayiz fikstur cekiminde centilmen ayaklari haricinde...

Ikinci baskan yani bu adam. Nedir yani baskan yasli yorulir bana birakir hayaliyle mi oturuyor o koltukta mesela

Katılmakla berber problem kısım Dursun başkan değil burada. (geçmişteki dönemini saymıyorum , 3 senelik periyottan bahsediyorum)

adamın bir birleştirici huyu var bunu inkar etmem , fakat Erden Timur özelinde kendisinden çok kulübün içindekiler ve başkanın yanında bulunanlar esas problem geliyor bana.
Erden açıklamıştı bu yapılanlara Başkan arkasında durmadı milleti susturmadı. Başkan gerçekten istese Timur hala yönetimdeydi.

Dursun ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz çünkü nezdimde Galatasaray'a şahsi haciz getirmiş ve Başkan Mustafa Cengiz'i zor durumda bırakmış bir kişidir.

Doğru yaptığı şeyleri takdir ediyorum ama Erden Timur olmasaydı bu başarılarının hiçbiri olmayacaktı. Benim gibi yaşı olanlar bu kulübün hafızası gibi, unutursak huyumuz kurusun.

Erden açıklamıştı bu yapılanlara Başkan arkasında durmadı milleti susturmadı. Başkan gerçekten istese Timur hala yönetimdeydi.

Dursun ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz çünkü nezdimde Galatasaray'a şahsi haciz getirmiş ve Başkan Mustafa Cengiz'i zor durumda bırakmış bir kişidir.

Doğru yaptığı şeyleri takdir ediyorum ama Erden Timur olmasaydı bu başarılarının hiçbiri olmayacaktı. Benim gibi yaşı olanlar bu kulübün hafızası gibi, unutursak huyumuz kurusun.
Katiliyorun. 2026 olmaz gibide Erden Timur 2028 hayalimiz var

Evet, oylede diyebiliriz. Burak Elmas'dan sonra bu seviyelere getirmesi buyuk basari. Erden Timur'un da hakki var diye biliriz. Yanilmiyorsam, Dursun Ozbek 5 sampiyonluk aldi kendi donemlerinde. Bu da buyuk basari bence.
Vu 3 şampiyonluğu dışında başka şampiyonluğu yok

Evet doğru as kalecemiz olmadan sezona başlıyoruz,

derhal istifa.

Katiliyorun. 2026 olmaz gibide Erden Timur 2028 hayalimiz var
Keşke ama liseli olmadığı ve etkiye tepki gösterdiği için o iş zor. Dinazor gurubu Erden'i başkan yapmaz, onlar biat ister, Erden'de onu yapmaz.

Burada iş Dursun'a kalıyor. Bu başarılarda kendi övüneceğine Erden'e de bir iki teşekkür etse, onu onore etse ve ileriki dönem için başkanlığını desteklediğini açıklasa bir ihtimal olabilir. Fakat bunları göremiyoruz.

Timur kulübe herşeyini verdi ama peçete gibi kenara atıldı, kullanıldı. Gerçek kahramanın o olduğunu önce taraftarın bilmesi ve dile getirmesi lazım. Belki taraftar baskısıyla ilerde bu iş olabilir. Fakat taraftarımız malesef marifetin Dursun'da olduğu algısına kapılmış görünüyor.

Geri
Üst Alt