Dursun Özbek, Galatasaray'a Haciz İşlemi Başlattı

selçuk'u verelim alacaklarına karşılık

Ya tum taraftarlar toplanip buna manevi tazminat davasi mi acsak 1er tl lik acaba,tuttugumuz klubun maneviyatini kirlettigi icin acaba

Takım zor durumdayken bu işlemi başlatmak Dursun Özbek gibi bir başkana yakışan bir hamle olmuş. Daha fazlasını da söylemek isterdim ama ahlak seviyem en fazla buna müsade ediyor.

bu konuda yağlı suratı geçelim o zaten hırsız mevcut yönetim uzlaşma yoluna gitmemiş bir sekılde borcu vadelere bölüp vermeye baslamak lazımdı

Daha secilmeden gelmesin diyenlerden oldugum kendimle gurur duydum. Bunda yanilmamisim en azindan,herif haindi,Cengiz'i çok begenmiyorum ama sirf bundan kurtardigi icin saygim sonsuz. Bir daha gelseydi bu hain ortada Galatasaray diye birsey kalmayacaktı

Rutin haline geldi artık üç ayda bir dursun özbek haciz islemlerini başlattı haberini görmezsem huzur bulamiyorum

floryayı zar zor kurtardık rivayı hiç etti hain. asıl bunun bize para ödemesi lazım

Tahminen külüpden caldi paralari, komisyon olsun, riva florya olsun galatasaray borc olarak geri verdi. Simdide sözde kendi parasini geri istiyor. Peki galatasaraya yasatin onca milyon euroluk zarar ne olacak dursun efendi? seni ibra edenlerin allah belasini versin

Tahminen külüpden caldi paralari, komisyon olsun, riva florya olsun galatasaray borc olarak geri verdi. Simdide sözde kendi parasini geri istiyor. Peki galatasaraya yasatin onca milyon euroluk zarar ne olacak dursun efendi? seni ibra edenlerin allah belasini versin

Ona bile gerek yok. Kendi parasından borç verip Galatasaray üzerinde güç sahibi olmak için bile bunu yapabilir. Siz takım kurma, transfer yapma derdindeyken sürekli olarak "bakın paramı geri alırım" diyen birinin ensenizde olduğunu düşün.

Geri
Üst Alt