Dursun Özbek, Galatasaray'ın Borcunu Açıkladı!

yahu tamamda sen bir bedel ödeyip borcunu sıfırlıyorsun ama karşı tarafta bu olmayacak.
tıpkı sami yen den çıkıp arenada oynadığımız gibi. biz mecidiyeköydeki arazinin anlaşmasındaki hakkımızdan vazgeçtik gittik ancak bjk bunu yapmadı. eti kemiği yenen galatasaray oldu nemanlan diğerleri. bak gene aynı sey olacak. umrumda değil diyorsun reiste umrunda olmalı koskoca ülkenin yıllardır tek enayisi galatasaray.
ulan ödenen bedeler yetmiyormus gibi üstüne adı belesciye cıkartılan gene bızımkıler oluyor

haklısın. :D ancak bizim durumumuzda da bunu çok düşünmeye fırsat kalmıyor sanki.

Eğer bu ''500 milyonun %95 ile 230 milyonluk banka borçlarının kapatılması'' ifadesi doğruysa işkillendim vallahi!...500 milyonun kulüp hesabına belki 10 yılda geçmesi ve o arada bankalara faiz ödemeye devam edilmesi anlamını çıkarıyorum ki hiç hoşuma gitmedi, inşaalah düşündüğüm gibi değildir ya da öyle ise kongre kabul etmez...
Ben bunu ilk proje ciktigindan beri diyorum. Insaatin tamamlanmasi en iyi ihtimal gunumuz sartlarinda 5 yil ki sonra gelir baslayacak.
6 sene baz alirsak sabit kurda 120*6= 720 milyon lira gibi bir kayip soz konusu oluyor. Borc alacak farki sonrasi kalan paradan 300 milyon lira eksigi

Genel kurul bu ise izin vermemeli
Imza atildiktan 3 ay sonra borclar sifirlanir kabul edilir o zaman onay gecer. 5 sene sonra oranin 5 kat degerlenmryecegini bilemeyiz deger kaybetmeyecegi asikar. Borcumuz var diye bilerek ve isteyerek ikici kez kandiriliyoruz ki bu daha aci tapulu arazimiz isin icinde

Bu ligin monotonlaşması,rekabetin devam etmesi çok baydı beni.Bir sene biz şampiyonuz,bir sene Bjk,diğer sene Fener,sonra 2 sene biz sonra 1 sene Fener.Sıkıldım ben bu monotonluktan.3 sene üst üste şampiyon olan takım göremedik yav 16-17 senedir.En son bizim 4 kez üst üste var işte.Dominasyon koydurmuyorlar resmen lige.Bjk mi oluyor hakkıyla 3-4 kez üst üste,olsun abi ben gocunmam bundan.Fener mi oluyor,olsun.2014'teki şampiyonluğu böyle yediler sırf.Fener nah şampiyon olurdu yoksa o sene.
koyu kısma katılmıyorum onun dısında haklısın reis

Gayrimenkul satarak bende kapatirim Borcu

Önemli olan degerlere sahip cikmak.

Kendisi baskan secildiginde gayrimenkuller oldugu gibi kalacak dokunmayacagiz demisti,yine bir dansözlük seziyorum

Valla beyler biraz bencil olacak ama 24 yasima girmisim. Yillardir batti batiyoruz gina geldi. Satin gitsin su Riva'ya odeyin borclari , tekrar borclanma olmamasi icin bir takim kisitlamalar geitrin soyle borcsuz Galatasaray'i izleyelim. Yeter :D

otel işi var birde dursun becerebilicekmi bu işi

Bu da başka bir masal. Biz banka borçlarımızı ödeyebildik diye, falanca-filanca kulüplerin bilmem kaç yüz milyon Euro banka borcunu kim, niye, hangi kılıfa uydurarak karşılasın?...

hep masal gibi gelir hikaye gibi gelir zaten. alakasız olacak örnekle ilgilide 3 temmuzdan önce su macta şike bu maçta şike var diyenler topa konuluyordu teorilerini konusanlar linç ediliyordu.
keza arena samiyen konusnda kazıklandığımızda bunu ogün konusanlar.
gene aynı sey olacak. borçlar konusunda bedel ödeyen sadce biz olacağız. borçsuz galatasaray rekabetin sonu demektir. hakka hukuka bilmem neye sığdırırlar ama o işi dediğim gibide hallederler.

galatasaray borçları revize ettikten yada kapattıkdan sonra son derece akıllı yönetilmeli ünal gibi vizyonistlerin gazına gelinip kısa vaadede avrupalı devlerin seviyesine çıkıcam diye balon şişirip sonra patlatmamalı... dortmund, ve atletico gibi çıkmalıyız bu işten sabırlı olmalıyız kademeli yükselmeliyiz..

birde ne olursa olsun bu iş bitince borcu sıfırlanan tek kulüp biz olmayacağız bir şekilde diğerleride bu işten nemalanacak. kimsenin işine gelmez tek başına borçsuz bağımsız bir galatasaray.
minare ve kılıfı hazırlamışlardır çoktan.

büyük ihtimal fenere de stadın yanındaki kenan evren lisesini vereceklerdir.oraya da şikeciler AVM diker.

Simdi biz bu parayi hemen alabilecekmiyiz yoksa oyle seneler sonra mi? Kafam karisti iyice arap saci gibi oldu yaw :confused:

otel işi var birde dursun becerebilicekmi bu işi
Becerecek adam 20 milyon dolari alip parayi tanidiklarina yedirmezdi. Gecsin bu ayaklari. Para bitti dis cephe ve ici var daha ordan yaz -20 milyon dolar daha. Yillik 5 milyon euro gelecekti guya kira.

Becerecek adam 20 milyon dolari alip parayi tanidiklarina yedirmezdi. Gecsin bu ayaklari. Para bitti dis cephe ve ici var daha ordan yaz -20 milyon dolar daha. Yillik 5 milyon euro gelecekti guya kira.

aynen patladı o otel işi sanırım hiç söz edilmiyor medyada yada dursunun azından..

hep masal gibi gelir hikaye gibi gelir zaten. alakasız olacak örnekle ilgilide 3 temmuzdan önce su macta şike bu maçta şike var diyenler topa konuluyordu teorilerini konusanlar linç ediliyordu.
keza arena samiyen konusnda kazıklandığımızda bunu ogün konusanlar.
gene aynı sey olacak. borçlar konusunda bedel ödeyen sadce biz olacağız. borçsuz galatasaray rekabetin sonu demektir. hakka hukuka bilmem neye sığdırırlar ama o işi dediğim gibide hallederler.

Verdiğin örneklerle, Devletin filanca kulübün falanca bankaya olan bilmem kaç milyon borcunu üstlenmesinin alakası yok; her şey o kadar da keyfi değil, kimse izah edemez böyle bir şeyi...Bak, Aziz Kenan Evren Lisesinin arazisini hala alamadı, yıllarca önce yapılan protokol (Uydurulan kılıf) ün yükümlülüklerini yerine getirmiş olmalarına rağmen...

En azi biz olmak uzere diger iki kulubun borcu bizden fazla. Dalgali dolar kurunda bizim 3 katimiz kadar zarar ediyorlar borclarinin %80i doviz cunku.

Kimsenin borc sifirlanmayacak orasi ayri konu ama en dusuk 10 sene olacak sekilde yapilandirma gelecek. Yillik ucuk dolar faizi yok sadece ana borc yillara bolunecek "faizsiz" bunun projesini spor bakanligi hala gelistiriyor.
2 sene icerisinde cikmaz ama ona emin olun cunku olasi yapilandirma faiz.odemeyen bir kulup demek.
Faize odedigi para ile borclarini odemek muazzam olurdu.
Bu da riva ve florya gibi kupon arazilerin padisah beyin eline gecmesi yerine kulupte kalirdi. 5 sene sonra degerini en az 3e katladiginda onunde hic bir guc kalmaz.

Hurafe falan degil olacak olan seyler bunlar. Mevcut sartlarda bu borclar odenmez kimse de 1.5 milyar lira borcu olan turkiyede bir kulubu satin almaz. Gelecek kulupler adina kara delik.

Verdiğin örneklerle, Devletin filanca kulübün falanca bankaya olan bilmem kaç milyon borcunu üstlenmesinin alakası yok; her şey o kadar da keyfi değil, kimse izah edemez böyle bir şeyi...Bak, Aziz Kenan Evren Lisesinin arazisini hala alamadı, yıllarca önce yapılan protokol (Uydurulan kılıf) ün yükümlülüklerini yerine getirmiş olmalarına rağmen...

alakası yok diye belirttim zaten orada insanların oluru olan teorilere nekadar tahamul edmediğinden bahsetmek istedim. bu bir teoridir illa olacak diye diretmiyorum ancak tek basına borçsuz bir galatasaray bu teoriden dahada hayali bi durum. bu iş dediğim gibi gerçekleşirse kimse kimseye birşey izah etmek durumunda değilki senin elinden türlü vaadlerle stadının arazisi alındı yıllarca bizlere hayal sattılar aslatepeye galatasaraya ait villalar hastaneler restorantlar olacak galatasaray kalkınacak dendi. aziz çıktı haksız rekabet oluyor dedi sadece.
hakkımızın bedeli olan bir projeye haksız rekabet oluyor dedi bak. proje kırpıldı bizede çıplak stad kaldı. üstelik yerimizden olduk. ancak başkasına ise belkide senin eski arazinden gelen para ile yerinde yeni bir stad yapıldı.

ülke siyaset edebiyatı yapmayı sevmem pek ancak bu ülkede kimse özellikle sorumlular yaptğının hesabını vermek durumunda değil maalesef artık. sen kurbanlık koyun yolunacak kazsın. seninle işleri bitene kadar seni kullanırlar destekler gözükürler 12.500 salon değil cimboma en az 15bin kişilik salon yakısır derler.işleri bittikten sonra sözde rekbaetin gerekliliklerini yerine getirirler.

tabii sen normal bi ülkede olması gerekenlerin olacağını iddia ediyorsun o ayrı mesele benim teorim ise bu topraklarda gayet gerçekçi.

aynen patladı o otel işi sanırım hiç söz edilmiyor medyada yada dursunun azından..

Son birkaç yılda yaşananlar sebebiyle ülkede turizmin yok olma noktasına gelmesinin sorumlusu olarak Dursun başkanı görmüyorsun herhalde...

Bu yıl en yoğun olmaları gereken dönem ve hava şartlarında hem Sultan Ahmet' in, hem Antalya Kemer' in eskiye kıyasla 'Issız' hallerini gözlemlerken tam anlamıyla içimin burkulduğunu hissettim...

Geçenlerde ''İstanbul' da bilmem kaç otel satılığa çıkarıldı, ederinin yarısı gibi fiyatlara'' diye de bir haber çıkmıştı, 'Alamancı' isen bunları bilmemeni bir ölçüde mazur görebilirim:asd22::oley::D...

Son birkaç yılda yaşananlar sebebiyle ülkede turizmin yok olma noktasına gelmesinin sorumlusu olarak Dursun başkanı görmüyorsun herhalde...

Bu yıl en yoğun olmaları gereken dönem ve hava şartlarında hem Sultan Ahmet' in, hem Antalya Kemer' in eskiye kıyasla 'Issız' hallerini gözlemlerken tam anlamıyla içimin burkulduğunu hissettim...

Geçenlerde ''İstanbul' da bilmem kaç otel satılığa çıkarıldı, ederinin yarısı gibi fiyatlara'' diye de bir haber çıkmıştı, 'Alamancı' isen bunları bilmemeni bir ölçüde mazur görebilirim:asd22::oley::D...

alamancımı sen ne diyorsun bu nasıl bir mizahtır böyle burak bey kardeşim?

hani ikisi toplam 860 milyon dolardı kazıgı sokacakları belli

alakası yok diye belirttim zaten orada insanların oluru olan teorilere nekadar tahamul edmediğinden bahsetmek istedim. bu bir teoridir illa olacak diye diretmiyorum ancak tek basına borçsuz bir galatasaray bu teoriden dahada hayali bi durum. bu iş dediğim gibi gerçekleşirse kimse kimseye birşey izah etmek durumunda değilki senin elinden türlü vaadlerle stadının arazisi alındı yıllarca bizlere hayal sattılar aslatepeye galatasaraya ait villalar hastaneler restorantlar olacak galatasaray kalkınacak dendi. aziz çıktı haksız rekabet oluyor dedi sadece.
hakkımızın bedeli olan bir projeye haksız rekabet oluyor dedi bak. proje kırpıldı bizede çıplak stad kaldı. üstelik yerimizden olduk. ancak başkasına ise belkide senin eski arazinden gelen para ile yerinde yeni bir stad yapıldı.

ülke siyaset edebiyatı yapmayı sevmem pek ancak bu ülkede kimse özellikle sorumlular yaptğının hesabını vermek durumunda değil maalesef artık. sen kurbanlık koyun yolunacak kazsın. seninle işleri bitene kadar seni kullanırlar destekler gözükürler 12.500 salon değil cimboma en az 15bin kişilik salon yakısır derler.işleri bittikten sonra sözde rekbaetin gerekliliklerini yerine getirirler.

tabii sen normal bi ülkede olması gerekenlerin olacağını iddia ediyorsun o ayrı mesele benim teorim ise bu topraklarda gayet gerçekçi.
+ekleme yapayim o arazinin bir miktari agaogluna genisletilip 250milyon liraya satildi. O gunun sartlatinda borcumuzun yarisi kadar bir miktar hani. Devlete kazandirdigimiz para ortada. Kurtlarin gezdigi yere imar gelip gelismesini sagladik, bugun belki yine orada bir gelisme olabilirdi ama bu kadar hizli olmazdi. Mecidiyekoyun satis bedeli+agaoglundan alinan 250milyon lira -160 milyon lira.
Seyrantepeye tasinma hikayemiz. Keske o gun alin rivayi verelim seyrantepe oldugu gibi bizim olsun stat sporudurlugunun diyebilecek jbde bir baskan olsaydi.

Ama anlasmanin bozulmasinin ana nedenletinden biri de isin icinde olan o donemin yoneticisi eski bakan bunun vebalini tasiyan insandir ve hala utanmadan cikip kulup hakkinda konusma bile yapabilme yuzsuzlugune sahiptir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt