Ülke-lig- kulüp-takım yapısını hiç bilmeyen bir yabancı TD getirilecekse bu şimdi olmalı ki ortamı tanısın, gelecek sezonun plan programını yapmaya hemen başlanılsın. Öyle yepyeni birini yazın takımın başına getirmek pek iyi sonuçlar vermeyecektir; kadro dökülüyor, bütçe yok gibi bir şey vs vs. Bu noktada mevcut yönetimin doğru bir tercih yapabileceğini umanların sayısı pek fazla değildir...
Dönüp dolaşıp eskilerden medet umulması hoşuma gitmiyor olsa da Lucescu' nun olabilirliğini araştırmakta fayda var. Mevcutlardan verim almanın, kısa vade pragmatik çözümlerin Dünyadaki bildiğim en iyisidir; ilerleyen yaşına rağmen uzun vade planlamasını da en hızlı şekilde yapacak kişidir, üç yıl görev yapması fazlasıyla yeterli olacaktır...Kendisinin Galatasaray' a karşı ayrı bir sevgi ve saygısı olduğu bilinen bir şey, BJK da iken sürekli Galatasaray' dan bahsetmesi BJK yöneticilerinin haklı isyanına sebebiyet vermişti...
Lucescu olamayacaksa Ersun Hocadır doğru adres (Camia içinde engelleyen birileri olduğunu düşüncesiyle pek ihtimal veremiyorum da işte...). O da yine mevcutlardan azami verimi elde etme ve kısa-orta- uzun vade planlamasını layıkıyla yapabilecek diğer bir isimdir...
Bu ikisi dışında biriyle -Bu yönetim döneminde- macera aranmasına hiç olumlu bakmıyorum...