Dursun Özbek, Gözünü Barçalı Yıldıza Dikti!

Haberin devamı;

''Arda ve Fatih Terim geldikten sonra takımın adını da Aksaray olarak değiştirmeyi düşünen büyük başkan Özbek, soruları yanıtlamadan özel halk otobüsüne binerek uzaklaştı.''

adam gibi sol bek alıp garry önde kullanılabilir.Yedek olarak da gençleri yetiştiririz.

Ayrıca yasin var volkan şen ile benzer kalibrasyonda.Sol kanat'a para saçmanın alemi yok.

abi garry cok acemi, panik oynuyor. arkada sağlan bir sol bek olursa, costa mesela, yasin olabilir.

adam gibi sol bek alıp garry önde kullanılabilir.Yedek olarak da gençleri yetiştiririz.

Ayrıca yasin var volkan şen ile benzer kalibrasyonda.Sol kanat'a para saçmanın alemi yok.
Hocam Garry berbat bir adam. Yasin ondan kat kat üstün. Düşün yani.

sent via GSC

Bu adamı bu takıma getirirsen dursun arabanı çizer lastiklerini çalarım

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Hocam Garry berbat bir adam. Yasin ondan kat kat üstün. Düşün yani.

sent via GSC
garry için ben hala vakit olduğuna inanıyorum.Takım için transferler tamamlansın adam gibi bir sol bek gelsin o zaman görelim.Maliyeti fazla değil ayrıca oynatıp satabiliriz.

garry için ben hala vakit olduğuna inanıyorum.Takım için transferler tamamlansın adam gibi bir sol bek gelsin o zaman görelim.Maliyeti fazla değil ayrıca oynatıp satabiliriz.
Bence kimse almaz bunu para verip.

1,5 Milyona falan alsak neyse derdim de 3,5 verdiler bir de 1,5'a yakın para bağladılar uzun süreli kontratla

sent via GSC

Barcali mi yildiz

Pubis reiz :asd22:

gelmesin ben şahsen istemem.bunun magazin olayları ile uğraşamayız.

Arda yurtdışında bile basınla kavga etmeyi başaran bir tip. Türkiye'de olursa yaşanacakları siz düşünün artık. İşin diğer boyutlarını geçtim. Sadece bu sebep bile gelmemesi için yeterli.

Mustafa Kemal Atatürk: "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim."

Arda hangisine sahip?

Yıldızla ardayı pek bağdaştıramadım. Ulan fanatik. Mal mal haberler yapıyorsunuz

Metin Masabaşı / Fanatik

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Juventus karsisinda Ardayi izledim. Gayet iyi oynadi. Fizik olarak biraz toparlamis gibi. Kiralik gelebiliyorsa gelsin. Her turlu is yapar,

Geri
Üst Alt