Dursun Özbek: "Harcama limitlerine göre hareket edeceğiz"

Melih Akan

Berlin Panteri
1781430553288.webp

Dursun Özbek: "Harcama limitlerine göre hareket edeceğiz. Eskiden yüzde 30 sapmayı kabul ediyorlardı. Bu konuda kriterler sürekli değişiyor. Her kulübün gelir-gider dengesine göre hesaplanır. Bu konuda hata yapmak istemiyoruz. UEFA ile bir sıkıntı yaşamak istemeyiz. UEFA, kriterlerine uyduğumuz için bize bir teşekkür mektubu gönderdi. Galatasaray Kulübü olarak harcama limitlerine göre bir bütçe oluşturacağız."

kavukçunun 500m euro bütçemiz var demesinden iyi bunu duyan kapıyı 60mdan açtı kaç aydır. dursunun cimri tavrı doğrudur tabi bu düşüncedeyse.

Yonetimini kur, gorevleri hallet, kimin ne yapacagi belli olsun

Belcika gezmekle olmaz o isler baskan. Yaninda ismi "koltuk kavgasi" muhabbetlerine katilan Eray Yazgan da sirityordu.

Iletisim daha kotu olamaz zaten.

Cik adam gibi transfer yapmayacaz de yapmak icin transfer yapmayi da Galatasaray taraftari kabul etmiyor.

Transfer paralarını tesislere gömmeyi o kadar da kötü bir fikir olarak görmeyin. Bıraksan yarın bir gün Can ve Silva gibi oyunculara 50 milyon Euro bayılacaklar. Onun yerine o parayla tesis yapsınlar; en azından kulüp 100 yıl boyunca kullanır. Arkada dönen bir "akıl transferi" mekanizması, scouting başarısı olsa neyse diyeceğim ama o da yok.

Ayrıca ben yabancı kuralındaki 10+4 sistemini de sonuna kadar destekliyorum. 14 yabancı tamamen serbest olsa, gider fahiş fiyatlara 5 tane transfer yaparlar; sonra devre arası gelince dördünü zararına elden çıkarmaya çalışırlar. Günün sonunda olan yine Galatasaray’a olur.

fenerde muriqi falan alıyor. biz de demekki uçup kaçmayacağız. Zaten eldeki oyuncular feneri geçmeye yeter.

Transfer paralarını tesislere gömmeyi o kadar da kötü bir fikir olarak görmeyin. Bıraksan yarın bir gün Can ve Silva gibi oyunculara 50 milyon Euro bayılacaklar. Onun yerine o parayla tesis yapsınlar; en azından kulüp 100 yıl boyunca kullanır. Arkada dönen bir "akıl transferi" mekanizması, scouting başarısı olsa neyse diyeceğim ama o da yok.

Ayrıca ben yabancı kuralındaki 10+4 sistemini de sonuna kadar destekliyorum. 14 yabancı tamamen serbest olsa, gider fahiş fiyatlara 5 tane transfer yaparlar; sonra devre arası gelince dördünü zararına elden çıkarmaya çalışırlar. Günün sonunda olan yine Galatasaray’a olur.

Tesisler her sene zarar yapan amatör branslari icin degilmiydi?

Yatirim yapilmasin demez kimse (en azindan ben demiyorum) ama biraz butce yonetimi, biraz ucmadan planmala yaparak calisarak 3luk adami 7lere almayarak ( attim tabi, min. X2 maliyet diyelim) .

Hic bir sey kendiliginden olmaz, ugrasmadiklar surece sampiyon olsak bile kotuye gidis oluyor.

Geri
Üst Alt