Dursun Özbek: "Harcama limitlerine göre hareket edeceğiz"

Ne olursa olsun yaşlanan insanin istegi ugraşi kalmaz yeni birsey katamaz.Emekli olmali.

Zaten okan haric sizden kimse pahali transfer istemiyor, gidin makul.giyatlara oyuncular getirin olmuyorsa bol bol kiralik getirin

gerileme dönemine giriyoruz dağılma dönemi yakın. osmanlı böyle çökmedi.

Dursun Özbek: "Barış Alper Yılmaz için resmi teklif yok ama ilgi var. Birçok oyuncumuz ile Avrupa kulüpleri ilgileniyor. Zaman zaman izlemeye geliyorlar.

Takım omurgasını bozmadan, takviyeler yaparak ilerlemek istiyoruz. Galatasaray zaten finansal olarak belli bir seviye üstüne çıktı! Bir oyuncuyu satarsanız, yerine yine paralar ödeyeceksiniz. Galatasaray'ı riske sokmak istemiyorum.

Şampiyonlar Ligi'ndeki başarı için omurgayı koruyacağız. Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz.”

omurga cöktü dursun

saglıklı bi omurgamız var saniyo

ikinarak samp oldugumuzu unuttun mu futbol ordinaryüsü dursun

aziz le de kanka olmus

ednan polat a benzemege basladi iyice bu herif

Dursun Özbek: "Telefonla Aziz Yıldırım'ı aradım ve tebrik ettim. Kendisi de çok memnun oldu. Aramızda güzel bir konuşma geçti. Türk futbolunun lokomotif iki büyük kulübüyüz. Dolayısı ile burada bazı konularda güç birliği, bazı konularda beraber hareket etmek durumundayız. Naklen yayın ihalesi geliyor. Aziz Başkan döneminde, Kulüpler Birliği başkanıyken naklen yayın geliri 500 milyon $’dı. Şimdilerde 170 milyon $ civarında. Dolayısı ile ortak menfaatlerimiz olan yerler var. Aziz Bey de sıcak bakıyor. Naklen yayın konusunda birlikte hareket edeceğiz.

kavukçunun 500m euro bütçemiz var demesinden iyi bunu duyan kapıyı 60mdan açtı kaç aydır. dursunun cimri tavrı doğrudur tabi bu düşüncedeyse.
O ciro hedefi, bütçe değil.

Kimse o açıklamayı duyup 500 m euro transfere para harcayacağız sanmaz.

Dursun Özbek: "Barış Alper Yılmaz için resmi teklif yok ama ilgi var. Birçok oyuncumuz ile Avrupa kulüpleri ilgileniyor. Zaman zaman izlemeye geliyorlar.

Takım omurgasını bozmadan, takviyeler yaparak ilerlemek istiyoruz. Galatasaray zaten finansal olarak belli bir seviye üstüne çıktı! Bir oyuncuyu satarsanız, yerine yine paralar ödeyeceksiniz. Galatasaray'ı riske sokmak istemiyorum.

Şampiyonlar Ligi'ndeki başarı için omurgayı koruyacağız. Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz.”

omurga cöktü dursun

saglıklı bi omurgamız var saniyo

ikinarak samp oldugumuzu unuttun mu futbol ordinaryüsü dursun
Omurga mi kaldı takımda. Avrupa'da deplasmanlarda perişan olduk. Ligdeki sert oynayan takimlarada deplasmanda yamulduk.

Orta saha tamamen değişmeli. Torreira yine oynayabilir 11 ama her maç ırgat gibi oynatmayalim

Seçim kazanıldı falso çizilmeye başlandı

Klasik dursun

Bizde de suç var yalnız biz de akıllanmıyoruz, bu adamın tek aday seçime girmesine müsaade edilirse olacağı budur

Özbek başkanın iş yapması isteniyorsa mutlaka kafasının üstünde bir demokles kılıcı sallanmalı, koltuğunda sürekli rahatsız edilmeli aksi takdirde sonuç bu olur

Şimdi Kahn tam olarak neden gelmiş? Bu arada yurt dışında çeşitli bölgelerde taraftar gruplarını bir araya toplamak iyi bir şey herhalde.

Transfer paralarını tesislere gömmeyi o kadar da kötü bir fikir olarak görmeyin. Bıraksan yarın bir gün Can ve Silva gibi oyunculara 50 milyon Euro bayılacaklar. Onun yerine o parayla tesis yapsınlar; en azından kulüp 100 yıl boyunca kullanır. Arkada dönen bir "akıl transferi" mekanizması, scouting başarısı olsa neyse diyeceğim ama o da yok.

Ayrıca ben yabancı kuralındaki 10+4 sistemini de sonuna kadar destekliyorum. 14 yabancı tamamen serbest olsa, gider fahiş fiyatlara 5 tane transfer yaparlar; sonra devre arası gelince dördünü zararına elden çıkarmaya çalışırlar. Günün sonunda olan yine Galatasaray’a olur.
Tesislere gomulmesi sorun degil
Stada gom biletlerden mac gununden daha cok para kazan
Store isine gom merch satarken daha cok para kazan
Altyapiya, antrenman tesislerine, hocalara gom oyuncu yetistir oyunu gelistir daha cok para kazan

Bizimkiler gidip basket voleybol stadi falan yapcaklar bunun ne anlami var
Parayi yak daha iyi en azindan hemen buharlasir yoluna bakarsin bi de bu insaatlari falan bekleyecez simdi

Limitinize de size de .... devre arası da 6 numara almadılar kandırdılar taraftarı

Geri
Üst Alt