Dursun Özbek: "Harcama limitlerine göre hareket edeceğiz"

Nasıl ya 25 m euroya yeni bir bek almayacak mıyız, rezalet istifa.

Harcama limiti vurgusu güzel. Sürekli bundan dem vurmak lazım. Gs'ın harcama limiti gayet yüksektir zaten. Fb'in ise bu konuda eli çok kısıtlı. Bu limit konusu, iki takımın segment olarak transfer kapasitelerini birbirinden çok net ayırıyor çünkü.

Harcama limiti vurgusu güzel. Sürekli bundan dem vurmak lazım. Gs'ın harcama limiti gayet yüksektir zaten. Fb'in ise bu konuda eli çok kısıtlı. Bu limit konusu, iki takımın segment olarak transfer kapasitelerini birbirinden çok net ayırıyor çünkü.
Benim merakim gecen sezonda haziran ortalarinda mi belli olmustu daha mi erken ? Persembe aciklanacakmis galiba.

Diyor ki ben Aziz Yıldırım’a ve antipatik ekürisi Mahmut’a boyun eğerim. Sene sonu onları sevindirip Galatasaray taraftarını üzmek ve 1-2 arsa işi yapmak için seçildim bu dönem başarı değil

Sayın Özbek

1. 4 şampiyonluğa rağmen sevilmiyorsun senin sevilmen değil başkan kalabilmen sadece şampiyonluğa ve başarıya bağlı.

2. Arsa konularında önceki dönem yaptıklarını sana başarıya rağmen kimse yaptırmaz en başta taraftar o yüzden ben kredi aldım şimdi uyuturum diyemezsin uyumuyoruz ve yemeyiz.

3. Başarı getirmeyecek hamle yapan Gs başkanının CL getirmedikçe ömrü 6 aydan azdır. CL getirirse de 1 yıldır maksimum. Bakınız Faruk Süren.

Buradan Hasnün Galip’e kadar aklını başına topla.

Geri
Üst Alt