GSC Haber Dursun Özbek: “Hasılat rekoru kırdık”

O parayla gidip altın falan almadığı her senaryo rezalet sanırım :D
Transfer için sıcak para lazımdı muhtemelen, en büyük çekincem buydu zaten, faizle yine borçlanacaksan niye krediyi kapatırsın.

BBnin kontrolünden çıkmak için yaptılar muhtemelen ki kulübün finansalının tekrar içine edebilsinler.

hasılat rekoru enflasyon ile kırılıyor sayın başkan.

Transfer için sıcak para lazımdı muhtemelen, en büyük çekincem buydu zaten, faizle yine borçlanacaksan niye krediyi kapatırsın.

BBnin kontrolünden çıkmak için yaptılar muhtemelen ki kulübün finansalının tekrar içine edebilsinler.

Tüm hevesim kaçtı yemin ederim. Maçı bile aynı hevesle izleyemicem.

Zamanında dursun yönetimini gondermede cok önemli konuşmalar yapan ilker canalp ağabey yine guzel konusma yapmakta

Transfer için sıcak para lazımdı muhtemelen, en büyük çekincem buydu zaten, faizle yine borçlanacaksan niye kredi çekersin.

Benim de en büyük çekincem bu. Sonunda yine borcu yönetemeyecek noktaya gelirsek bu kez satacak bir Florya olmayacak. Muhalefetin biraz daha aktif olması lazım böyle bir dönemde.

Kısa vadeli çekilmiş bir kredi sanırım dediğin nedenle olma ihtimali çok yüksek. . Bir de Riva'da 30 dönem yaklaşık 8500 m2 ticari inşaat alanı olan arsa alınmış sanırım ama bunun maliyeti ile ilgili bir bilgi göremedim. Var mı bu konuda bir bilgin?

Gelir rekorlari kiriyoruzda peki gider? Sen giderini gelirinden azaltmadikca istedigin kadar rekor kir, yine borclaniyoruz yine borclaniyoruz.

Kısa vadeli çekilmiş bir kredi sanırım dediğin nedenle olma ihtimali çok yüksek. . Bir de Riva'da 30 dönem yaklaşık 8500 m2 ticari inşaat alanı olan arsa alınmış sanırım ama bunun maliyeti ile ilgili bir bilgi göremedim. Var mı bu konuda bir bilgin?
Florya bedelinin bir bölümüyle arsa alınacaktı, kredinin ona harcandığını sanmıyorum.

Finansal borç en riskli iş, zaten bunca sıkıntı o yüzden çekildi.

OKAAAAANNNAANNANANANNNN

IMG_6668.webp

Florya bedelinin bir bölümüyle arsa alınacaktı, kredinin ona harcandığını sanmıyorum.

Finansal borç en riskli iş, zaten bunca sıkıntı o yüzden çekildi.
Ben de öyle sanıyorum ama o bahsedilen arsayı ne kadara aldık onu merak ediyorum. Oranın maliyeti konusunda bir bilgi verilmedi çünkü.

Ben de öyle sanıyorum ama o bahsedilen arsayı ne kadara aldık onu merak ediyorum. Oranın maliyeti konusunda bir bilgi verilmedi çünkü.
5 m euro falandır, çok yüksek bir bedel olsa reklamı yapılırdı.

Arsa konusunda Riva ihalesi döneminden beri sözü vardı zaten, yerini doldurucaz diye.

600 milyon tl cok buyutulecek bir rakam degil dostlar yapmayin, 12 milyon euro alti ustu

Geri
Üst Alt