GSC Haber Dursun Özbek: "Her şeyden evvel Osimhen’in de Galatasaray’da kalmayı istemesi lazım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1747602599362.webp

Dursun Özbek: "2017 yılında "Onlar 4. yıldızı takmadan biz 5. yıldızı takarız demiştim, verdiğim sözü tuttum."

Dursun Özbek: "Şampiyon olduk. Şimdi önümüzde Avrupa'da başarıyı yakalamak var. Onun için elimizden geleni yapacağız!"

Dursun Özbek: "Osimhen’le görüşüyoruz. Bakalım nasıl sonuçlanacak. Her şeyden evvel Osimhen’in de Galatasaray’da kalmayı istemesi lazım."

büyük başkan alır

Şu an doğal olarak önceliği burada kalmak değil gibi görünüyor

Kalacağını düşünmüyorum inşallah yanılırım premier lig taraftarları deli gibi yorum atıyorlar kulüplerine osimheni alın diye almamızı mümkün görmüyorum

Roman havası oynayan osimhen bu takımda kalırsa şaşırmam. Kalmasa bile gelecekte evine dönecektir.

Bu işi abartmamak lazım. Osimhen olmazsa dünyanın sonu gelmiyor. Taraftar sevgisini ve isteğini gösterdi. Yönetim de para işini çözebileceğini gösteriyor ki görüşüyoruz diyor. Gerisi paşa gönlüne kalmış. Bence kalmaz. Keyfi bilir.

Osimhen'in ben hala Psg, Liverpool gibi bir takıma gideceğini düşünüyorum. Umarım kalır.

Başkan çok heyecanlıydı. Uzatılan mikrofonlara heyecandan ne diyeceğini bilemedi. Sakin başkanım.

Valla açık konuşayım bu kadar sevgiye rağmen burada kalmazsa osimhene kızmam ama üzülmem de dünyada hiç bi yerde buradaki kadar ilgi görmez

Bana göre Osimhen avrupa ligi finalini bekliyor

Manchester kazanirsa cl’ye gidecek

Cl olursa orayi tercih edebilir Osimhen

Bekletiyor doğal olarak. İstediği teklifi de alır illa. Tek ihtimal Napoli'ye istediği bonservisin verilmemesi ve Napoli'nin işi yine yokuşa sürüp sonunda bize kalması.

Geri
Üst Alt