Video Haber Dursun Özbek: "Hiç vakit kaybetmeden yeni sezon hazırlıklarımız başlıyor"

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Dursun Özbek: "Çok mutlu oldum. Büyük bir emek verdik. Mutlu sona ulaştık. Galatasaray camiasına armağan olsun. Hiç vakit kaybetmeden yeni seson hazırlıklarımız başlıyor. 27. şampiyonluğu istiyoruz." (GS YouTube)

Büyük başkan, Allah uzun ömürler versin. Biz burada haliyle bazen çocuk gibi mızmızlanıyoruz, taraftarlık duygusu ile hareket ederek eleştiriyoruz ama kaç yaşına gelmiş adamlar bir şeyler için uğraşıp emek veriyorlar. Zor bir camia'yız sarfettikleri enerjiyi hayal bile edemiyorum. Ama erden timur konusundaki duruşu öngördüğü şeylerin arkaplanı ne tam olarak bilmiyorum ayıp mı etti yoksa gs'yi mi korumaya çalıştı hiç bir fikrim yok.

Hani bos laf her sene bunu diyip icine ediyorlar. Avrupa sampiyonasi ve kulüpler dk oldugunda da mahfetmislerdi bizi

Başkan bu sene de transferin son günü Trabzonspor 'dan 35 milyon euroya oluai'yi alacak

Daha baslamadiniz mi yani??

Evet evet siz hiç vakit kaybetmezsiniz.

Bilmezmiyiz?

Sampiyonluk kutlamalarinda araya transfer islerini sokmaktan ne zaman vaz gecilecek acaba

Senelerdir calismalar sözde mayis ayinda basliyor ama transferler agustos’un son haftasina kaliyor

Hep böyle başlayıp son gece 23:59 da transfer bekliyoruz başkanım. Lütfen bu sefer olmasın. Konya maçından itibaren çekilen eziyeti iyi analiz etmemiz lazım

Geri
Üst Alt