Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.858
- 12.945
- 2.343
Böyle şampiyon olsan ne olur?
Kimi tatmin eder?
O zaman niye Kasımlar sizin Mayıslar bizim diyoruz,hani önemli olan şampiyonluktu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle şampiyon olsan ne olur?
Kimi tatmin eder?
O zaman niye Kasımlar sizin Mayıslar bizim diyoruz,hani önemli olan şampiyonluktu?
Yav ulan bir kere şaşırt beni yaO zaman niye Kasımlar sizin Mayıslar bizim diyoruz,hani önemli olan şampiyonluktu?
Onu söylediğimiz zamanlar tek fb’ye yeniliyorduk, onu da genelde iyi oynayarak. Şimdi gelen geçen koyarken bunu söylemek eziklikten başka bir şey olmaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yav ulan bir kere şaşırt beni ya
Sana derbi kralı ol demiyoruz da hiç olmadı yeniliyosan bile adam gibi yenil
Hepsine EZİLDİN RENCİDE olarak yenildin ağız tadıyla keyfini çıkartamaz kimse
TapaTalK
Benim gibi düşünen büyük bi kesim varYav şampiyon olalım da sen keyfini çıkartma,tamam.
dedigim gibi , bu maclari kazanamazsan sampiyon olamazsin dusuncesine deger veriyorum ,cunku hakli olabilme ihtimali olan bir dusunce
ama yok boyle sampiyonluk istemem filan beylik laflar , tam arabesk dogu isi sozler .. atletico lular da o sezonu hatirlamiyorum ama 4 barcelona ve real maclarini kaybetmis olsalar gelen sampiyonluk tatmin etmemistir suphesiz
Benim gibi düşünen büyük bi kesim var
TapaTalK
Böyle şampiyonluk istemem demedimalper in ozellikle son donemdeki yorumlarini severek takip ediyordum ve bu anlamsiz ,sacma , hic bir gecerliligi olmayan furyaya kendini kaptirmasi beni de uzdu
chelsea lelerin sampiyonluk kutlamalarinda "yarin biz arsenallileri nasil kizdiracagiz, sampiyon olduk ama iki kere yenildik ,hele hele city liler , karsilasmayiz insallah , hic tatmin etmedi bu sampiyonluk beni" filan dediklerini mi dusunuyorsunuz ?
lig oynuyoruz kardesim , bu ligde 18 takim var ve basit sekilde , en tepede bitirirsen kral sensin . bjk fb maclari 4 puan sayilmiyor , daha cok prim verilmiyor tff den ..
dedigim gibi , bu maclari kazanamazsan sampiyon olamazsin dusuncesine deger veriyorum ,cunku hakli olabilme ihtimali olan bir dusunce
ama yok boyle sampiyonluk istemem filan beylik laflar , tam arabesk dogu isi sozler .. atletico lular da o sezonu hatirlamiyorum ama 4 barcelona ve real maclarini kaybetmis olsalar gelen sampiyonluk tatmin etmemistir suphesiz
Böyle şampiyonluk istemem demedim
Çoğu kesimi mutlu etmez
Yenilginin de bir adabı var
Rencide olarak yenilmek insanın canını acıtıyo
Siz bütün anadolu maçlarını kazanmıs gözüyle bakıyosunuz ama onda da patlarsak iş işten geçmiş olacak bu durumu da söyliyim
TapaTalK
Olacağına varır sıkma canınıBu sene fb şampiyon olur, tsde 2.olur yazın kenara. Sonra sizde tudorcuğunuzla birlikte küfürleri yersiniz. Sene sonu tudoru savunanlara okkalı küfürlerim olacak. Polyannacılığın bokunu çıkardınız. Farklı olmak için ne yapacağınızı şaşırdınız
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bakış açısı değişir de şampiyonluk gitmiş olurbana her sezon 26 tane 1-0 lik galibiyet verin , 8 tane de 3-0 lik maglubiyet , lig oynanmasin kabul derim
sampiyonlugu cebe koyar , parayi cukkalar , sampiyonlar ligindeki yerimi alir keyfime bakarim
armanin agirligi ? =) o nedir ya , weight of united badge filan yazalim manchester sampiyon olunca eger rakiplerine yenilirse
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
bu olursa bakis acimiz degisir elbet