Dursun Özbek: "Hoca değişikliği söz konusu değil"

Bu yönetim durduğu sürece Tudor'un kovulması pek bir şey değiştirmeyecek. Derbi atmosferlerindeki başarısızlığımız Tudor kadar yönetime de yazar. Galatasaray camiasının ağırlığını hiçbir platformda hissettiremiyorlar. Getirecekleri hiçbir hocanın da bu zayıf yönetimle bundan fazlasını yapacağını düşünmüyorum. Tek istisna Fatih Terim'i görüyorum o da anladığım Mayıs'taki kongreye göre hareket edecek. Kendisi açısından mantıklı çünkü 6 ay sonra ne olacağı belli değil.

Takım ne abartıldığı kadar iyiydi ne de şu an abartıldığı kadar kötü, arasını bulmak lazım. Tepki koymak isteyen maça gitmeyerek, store'dan alışveriş yapmayarak, maç önünde veya sonrasında statta veya stat dışında istediği kişiyi protesto ederek yapabilir. Maç sırasında yapıp da takımı 1-0 yenik başlatmanın lüzumu yok. Şu anda tek gündemimiz önümüzdeki 3 maçı kayıpsız geçmek olmalı. 3 maç üst üste kazanan fener bile o baskıdan çıktı, biz hayli hayli başarırız bunu.

O zaman niye Kasımlar sizin Mayıslar bizim diyoruz,hani önemli olan şampiyonluktu?

Onu söylediğimiz zamanlar tek fb’ye yeniliyorduk, onu da genelde iyi oynayarak. Şimdi gelen geçen koyarken bunu söylemek eziklikten başka bir şey olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yenilmeyi geçtim sahada izlediğimiz şey beni üzüyor. Sizi üzmüyorsa diyebileceğim bir şey yok.

Onu söylediğimiz zamanlar tek fb’ye yeniliyorduk, onu da genelde iyi oynayarak. Şimdi gelen geçen koyarken bunu söylemek eziklikten başka bir şey olmaz

Şampiyon olduktan sonra kime kaybetmişsin kimi yenememişsin ne önemi var ki?Şampiyon olalım da kimin tatmin olup kimin mutlu olup olmayacağı bir sonraki konu olsun.

O zaman niye Kasımlar sizin Mayıslar bizim diyoruz,hani önemli olan şampiyonluktu?

alper in ozellikle son donemdeki yorumlarini severek takip ediyordum ve bu anlamsiz ,sacma , hic bir gecerliligi olmayan furyaya kendini kaptirmasi beni de uzdu

chelsea lelerin sampiyonluk kutlamalarinda "yarin biz arsenallileri nasil kizdiracagiz, sampiyon olduk ama iki kere yenildik ,hele hele city liler , karsilasmayiz insallah , hic tatmin etmedi bu sampiyonluk beni" filan dediklerini mi dusunuyorsunuz ?

lig oynuyoruz kardesim , bu ligde 18 takim var ve basit sekilde , en tepede bitirirsen kral sensin . bjk fb maclari 4 puan sayilmiyor , daha cok prim verilmiyor tff den ..

dedigim gibi , bu maclari kazanamazsan sampiyon olamazsin dusuncesine deger veriyorum ,cunku hakli olabilme ihtimali olan bir dusunce

ama yok boyle sampiyonluk istemem filan beylik laflar , tam arabesk dogu isi sozler .. atletico lular da o sezonu hatirlamiyorum ama 4 barcelona ve real maclarini kaybetmis olsalar gelen sampiyonluk tatmin etmemistir suphesiz

dedigim gibi , bu maclari kazanamazsan sampiyon olamazsin dusuncesine deger veriyorum ,cunku hakli olabilme ihtimali olan bir dusunce

ama yok boyle sampiyonluk istemem filan beylik laflar , tam arabesk dogu isi sozler .. atletico lular da o sezonu hatirlamiyorum ama 4 barcelona ve real maclarini kaybetmis olsalar gelen sampiyonluk tatmin etmemistir suphesiz

Kesinlikle,olay bu tamamen.

Bu sene fb şampiyon olur, tsde 2.olur yazın kenara. Sonra sizde tudorcuğunuzla birlikte küfürleri yersiniz. Sene sonu tudoru savunanlara okkalı küfürlerim olacak. Polyannacılığın bokunu çıkardınız. Farklı olmak için ne yapacağınızı şaşırdınız

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buradaki bazı insanlar Galatasaray armasının gücünü ve ağırlığını yok sayıyor bence. Bir kere Ts, başakşehir, beşiktaş gibi takımların sadece bu armayı gördüğünde bile sahaya 1-0 yenik çıkması lazım ama artık çerez maç ve banko 3 puan olarak görüyorlar. Sen ağırlığını kaybettikten sonra şampiyon olsan ne yazar?

Son düzenleme:
tsyd kupasi oynuyorsan rakiplerin bellidir , 2 tanedir, amacin 3 takimda 1 inci olmaktir , sampiyonlar liginde keza sistem aciktir , once 4 takim vardir sonra eleme baslar

lig de eger cok sampiyon oldugun ya da ayni sehrin takimlarini yenme usulune gore duzenlenmis olsaydi bu sozler dogru olabilirdi .. ama 18 takim var

o zaman bizi "rencide ettigini" soylediginiz takimlar sampiyon olsaydi ... bu dusunceyle suna sebep olunuyor , sampiyon olamayan takimlar bizi yendikleri icin esas sampiyon mu oluyorlar

simdi sunlari ornek aik stockholm taraftar forumuna filan yazasim geldi

alper in ozellikle son donemdeki yorumlarini severek takip ediyordum ve bu anlamsiz ,sacma , hic bir gecerliligi olmayan furyaya kendini kaptirmasi beni de uzdu

chelsea lelerin sampiyonluk kutlamalarinda "yarin biz arsenallileri nasil kizdiracagiz, sampiyon olduk ama iki kere yenildik ,hele hele city liler , karsilasmayiz insallah , hic tatmin etmedi bu sampiyonluk beni" filan dediklerini mi dusunuyorsunuz ?

lig oynuyoruz kardesim , bu ligde 18 takim var ve basit sekilde , en tepede bitirirsen kral sensin . bjk fb maclari 4 puan sayilmiyor , daha cok prim verilmiyor tff den ..

Böyle şampiyonluk istemem demedim
Çoğu kesimi mutlu etmez
Yenilginin de bir adabı var
Rencide olarak yenilmek insanın canını acıtıyo

Siz bütün anadolu maçlarını kazanmıs gözüyle bakıyosunuz ama onda da patlarsak iş işten geçmiş olacak bu durumu da söyliyim

TapaTalK

bana her sezon 26 tane 1-0 lik galibiyet verin , 8 tane de 3-0 lik maglubiyet , lig oynanmasin kabul derim

sampiyonlugu cebe koyar , parayi cukkalar , sampiyonlar ligindeki yerimi alir keyfime bakarim

armanin agirligi ? =) o nedir ya , weight of united badge filan yazalim manchester sampiyon olunca eger rakiplerine yenilirse

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Böyle şampiyonluk istemem demedim
Çoğu kesimi mutlu etmez
Yenilginin de bir adabı var
Rencide olarak yenilmek insanın canını acıtıyo

Siz bütün anadolu maçlarını kazanmıs gözüyle bakıyosunuz ama onda da patlarsak iş işten geçmiş olacak bu durumu da söyliyim

TapaTalK

bu olursa bakis acimiz degisir elbet

Bu sene fb şampiyon olur, tsde 2.olur yazın kenara. Sonra sizde tudorcuğunuzla birlikte küfürleri yersiniz. Sene sonu tudoru savunanlara okkalı küfürlerim olacak. Polyannacılığın bokunu çıkardınız. Farklı olmak için ne yapacağınızı şaşırdınız

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olacağına varır sıkma canını

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana her sezon 26 tane 1-0 lik galibiyet verin , 8 tane de 3-0 lik maglubiyet , lig oynanmasin kabul derim

sampiyonlugu cebe koyar , parayi cukkalar , sampiyonlar ligindeki yerimi alir keyfime bakarim

armanin agirligi ? =) o nedir ya , weight of united badge filan yazalim manchester sampiyon olunca eger rakiplerine yenilirse

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

bu olursa bakis acimiz degisir elbet
Bakış açısı değişir de şampiyonluk gitmiş olur

Tudor'a sabretmek istiyosunuz ama bu yol uzun tecrübelenmesi gerekir ve uzun yıllar alacak bu öyle duruyo, şampiyonluğu bu yüzden kaçırıp sezon sonu yollar ayrılacak

TapaTalK

İşin özeti şu.
Tudorda taktik maktik yok, onuda geç dünyada oyun okuma yönünden en kötü hocalarla yarışır. Herkezin hırsı buna.
Derbi mağlubiyetleri değil.
Tudorun pısırıklığı, bu gidişle küçük maçlarıda alamaz hale gelecek zamanla.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt