Dursun Özbek: "Hoca değişikliği söz konusu değil"

Bu bağlamda 2005-2006 sezonu örnek verilebilir. Sezon öncesi Tromsö faciasını yaşamış kulüp sezon içinde de içerde dışarda tek rakibi olan fenere yenilmişti. Kadıköy'deki 4-0'lık mağlubiyetin bu haftaki maçtan farkı yoktu mesela. Sezon sonu şampiyonluğu kazandığımızda -ki bize bile bağlı değildi durum- bu şampiyonluk içimize sinmedi diyen veya sevinmeyen olmuş mudur?

Bakış açısı değişir de şampiyonluk gitmiş olur

Tudor'a sabretmek istiyosunuz ama bu yol uzun tecrübelenmesi gerekir ve uzun yıllar alacak bu öyle duruyo, şampiyonluğu bu yüzden kaçırıp sezon sonu yollar ayrılacak

TapaTalK

opsiyon yok pek , terim olmuyor , baska maceraya atilmak da risk olurdu

Bu bağlamda 2005-2006 sezonu örnek verilebilir. Sezon öncesi Tromsö faciasını yaşamış kulüp sezon içinde de içerde dışarda tek rakibi olan fenere yenilmişti. Kadıköy'deki 4-0'lık mağlubiyetin bu haftaki maçtan farkı yoktu mesela. Sezon sonu şampiyonluğu kazandığımızda -ki bize bile bağlı değildi durum- bu şampiyonluk içimize sinmedi diyen veya sevinmeyen olmuş mudur?

İçeride bjk 3-2, deplasmanda 1-2 ile yenilmiş olup Ts ise içeride 4-1 yenilip, deplasmanda 1-1 bereabere kalınmıştı, olayın yönünü değiştirmeye kalkmayalım. Biz tarihimiz boyunca Fener’e her zaman yenildik zaten, ama gelen geçene de yenilmek çok ağır ve itibar zedeleyici. Bjk, Ts falan kim de seninle taşak geçiyor ya? Biri maçtan sonra masum mormenekşe, diğeri de Sex on The Beach çalıp üzerimizden zevk yapıyor. Koskoca GS’nin adını duyduğunda bile bu vasat takımların dizlerinin titremesi lazımken biz tamamen bir dalga malzemesine ve mazluma dönüştük. Hala daha buna tepki koymayanlar var. Hıncal Uluç’un söylemiyle ‘İNANAMIYORUM’

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Medya 'da çıkan haberlere göre Tudor 'a devre arasına kadar 3 maçlık kredi tanındı deniliyor ...

Şimdi çok merak ediyorum ts-fb-bjk-bşk 'karşısında şamar oğlanına dönemizin hiçbir önemi yok ve Akhisar-Malatya-Göztepe üçlüsünü yenmesi bir herifin Galatasaray teknik direktörü olması için yeterli mi sizin için ?

8 puan fark eridi gitti. Bi 8 puan da fark yeriz ondan sonra akıllanır bu amatör yönetim, ama iş işten geçer. Yazıklar olsun. Getir Terimi şampiyon olalım işte.

Sizin alacaginiz karara essekler sicsin.

Bok oluruz bu td bozuntusuyla sampiyon.

Bir sene daha gitti.

İçeride bjk 3-2, deplasmanda 1-2 ile yenilmiş olup Ts ise içeride 4-1 yenilip, deplasmanda 1-1 bereabere kalınmıştı, olayın yönünü değiştirmeye kalkmayalım. Biz tarihimiz boyunca Fener’e her zaman yenildik zaten, ama gelen geçene de yenilmek çok ağır ve itibar zedeleyici. Bjk, Ts falan kim de seninle taşak geçiyor ya? Biri maçtan sonra masum mormenekşe, diğeri de Sex on The Beach çalıp üzerimizden zevk yapıyor. Koskoca GS’nin adını duyduğunda bile bu vasat takımların dizlerinin titremesi lazımken biz tamamen bir dalga malzemesine ve mazluma dönüştük. Hala daha buna tepki koymayanlar var. Hıncal Uluç’un söylemiyle ‘İNANAMIYORUM’

Olayın yönünü değiştirmeye çalıştığım yok. Böyle şampiyonluğu kimse kabul etmez gibi bir söylemi kabul etmiyorum. Şampiyon olduğumuz sürece kimlere yenilip kimlere "rencide" olduğumuz umrumda değil açıkçası. Yönetim zaten her anlamda rencide ediyor bu camiayi. Rakiplerin cüretkarlığının en büyük sebebi budur. Tudor'u sepetleyince bir şey değişmeyecek yani.

1996-1997 sezonunda

fb ye 0-4 ve 3-2 yenilerek
bjk ile de 2-2 ve 1-1 berabere kalmistik

trabzon u 1-0 yenmis ve 1-1 berabere kalmisiz .. o donem bir basaksehir yoktu o yuzden 2 mac eksik

6 mac uzerinden bakarsak 6 puan eder

su andan bir tik iyidir , ama 4 yedik diye veya bjk yi yenemedik diye o sezon sampiyonluga sevinilmedigini sanmiyorum

Bu takım bu sene şampiyon olacak ben buna inanıyorum,Tudoru biraz rahat bırakmak lazım şu devreye hasarsız girelim sonrasında önümüz açık olacak Fb maçına kadar.

Yapma Can. Ne rahat birakmasi Allah askina.

Tudor belkide su ana kadar en rahat birakilan ve en cok imkan sunulan hocalardan biri.

Herif gecen sene riekten sonra cok daha kotu gitti. Takimin basinda kaldi. Neymis kendi kadrosu degilmis.

Peki sonra ne oldu. 40 milyon euro harcandi ve cok onemli isimler alindi. Herifin butun istedigi adamlar alindi. Boyle bir transfer donemi pek hatirlamiyorum. Sonra ne oldu. Hic bir buyuk mac kazanilamadi ve o gecen seneki rezil kadronun 14uncu hafta itibariyle aldigi puanla ayni puandasin. Ayrica bu herifin mac icinde sacmaliklari, oyuncularla yasadigi problemleri filan yazmiyorum yoksa bitmez.

Hala neyin zamani ne rahat birakmasi.

Kusura bakma ama bu td bozuntusuyla bok sampiyon oluruz.

Son düzenleme:
fb maçından sonra olacaklara hazır mısın peki devamında başakşehir ts beşiktaş arka arkaya gelecek. bu herif bursa maçından başka zorlu bi deplasman da kazanamadı fb maçına gelmeden bunun balonunu patlatırlar bakın görün

Arti o zaman hoca degistirme firsati icinde cok gec olacak.

Yani yine bu hasta herif o zamana kadar bir suru mac kazansa bile o maclar kaybedilince yine ayni durumda olucaz. Yani sampiyonluk gidicek ve buyuk ihtimal ikinci bile olamayacaz

Ünal Aysal:"Futboldan anlamam ama futboldan anlayandan anlarım."

Dursun Özbek:"Hiçbir boktan anlamam, neyi anlamadığımı da anlamam, o yüzden göreve devam ederim"

Arti o zaman hoca degistirme firsati icinde cok gec olacak.

Yani yine bu hasta herif o zamana kadar bir suru mac kazansa bile o maclar kaybedilince yine ayni durumda olucaz. Yani sampiyonluk gidicek ve buyuk ihtimal ikinci bile olamayacaz
bu herif bursanın ilk yarı maçı kopartacağı maçta feghoulinin fantastik vuruşuyla mabadını kurtarabildi. yoksa bu adamın zorlu bi deplasmanı kazanma ihtimali çok az fener maçına gelene kadar bu daha çok patlar.bi çok takım form tuttu ve bu herif bizim takımı geriletti tam tersi ligin 2.yarısı takımlar lige daha çok asılınca bu fener maçına kalmadan anadolu maçlarında darma dağın olacak bekleyin görün. gerçekler apaçık ortada kabullenmeyen galatasaraya ihanet ediyor ve çok önemli bi şampiyonluktan edecekler bizi. biz bu sene şampiyon olamazsak beli zor doğrulturuz bidaha ekonomik olarak terimi getirin diye çırpınmamızın sebebi bu

Sol bek ve iyi bir 10 numara(veya 8) şart. Bence takımın en büyük problemi bu 2’si. Eğer bunlar kapatılırsa Tudor’a rağmen bir şans olabilir

Dursun'un huyudur bu. Önlemi, en hasarsız şekilde atılatılacak zamanda almaz. Her şey yıkılıp viran olduktan sonra hamleyi yapar. Ki o zaman da doğru hamle yapmaz zaten.

Demem o ki ; Derbiden önce olsaydı hoca değişikliği ve Terim gelseydi, belki yine yenilebilirdik ama kesinlikle sahada o rezilliği izlememiş olurduk. Tudor kovulacak mı ? Evet kovulacak. Ama iyice dibe batmamızı bekleyecek önce Dursun.

Sebep ? Çünkü Terim gelirse, Mehmet Özbek tesislere giremez. :) Mühim olan zaten Mehmet Özbek'in tesislere girebilmesi. Ana önceliğimiz bu.

karar verilmis burda gelip 12 sayfa boyunca aglasaniz birseyemi yaricak?
gidin tribünde takimi destekleyin ve tepkinizi koyun

Ünal Aysal:"Futboldan anlamam ama futboldan anlayandan anlarım."

Dursun Özbek:"Hiçbir boktan anlamam, neyi anlamadığımı da anlamam, o yüzden göreve devam ederim"
aysalpran.JPG

Terim gelmeyeceğine yada getirmeyin deniliyorsa tudorla devam kararı doğru

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt