Dursun Özbek: "Hoca gitmeyecek"

Aydın Aslan

Berlin Panteri
[FONT=&quot]

Dursun Özbek: "Bir takım düşünün ligde lider. Ligin başından itibaren lider. En çok golü atmış takım. Münferit sonuçlar üzerinden hoca değerlendiriliyor. Hoca gönderiliyor."

[/FONT]
[FONT=&quot]Dursun Özbek: "Ne benim ne yönetimin kafasından geçmeyen hocanın gönderilmesi konusu medyada malzeme edilip Galatasaray yıpratılmaya çalışılıyor."

[/FONT]
[FONT=&quot]Dursun Özbek: "Türkiye Ligi'nde bu kadar uzun süredir eleştirilen bir hoca daha hatırlamıyorum. Tudor haftalardır eleştiriliyor. Ne isteniyor. Amaç ne?"[/FONT]

Daha neden eleştirildiğini bile anlamamış. Şaşırmadım.

sent via GSC

Moderatör tarafında düzenlendi:
Liderlik kadar kafanıza taş düşsün sizin :mad: milyon kere yazdık bu takım eksi averajla bile liderdi ama hocası kovuldu.Kovulmasaydı o sene rezil kepaze olacaktı.Siz ne kadar malsınız arkadaş.İlla eldeki kuşun kaçması mı lazım beyninizin çalışması için

Sadece tudoru dğl, senide istemiyoruz başganımsı.

Tskler başkan
Hocanın arkasında durduğunu daha net belli etki fantezi severler fazla konuşmasın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor buyuk maclarda fantazi yaptigi sacmalik oldugunu herkes katiliyor. yapacaksan daha uygun daha "zayif" rakiplere yaparsin.

Diger yandan her sezon 2-3 hoca degistirmekten biktim.

İlk önce senin defolup gitmen lazım.Yapığın hainlikleri unutmadık ve unutmayacağız.

1111.jpg

Dursun gitmeden tudorun gitmeyeceğini biliyoruz zaten. İsterse beşiktaştan tarihi fark yesin.

Geri
Üst Alt