GSC Haber Dursun Özbek: "Hocamızın belirlediği isimlerle görüşmelerimiz çok önceden başlamıştı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000000086.webp

Dursun Özbek: "Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. İki taraf da futbolun gerektirdiği gibi oynadı. Trabzonspor da iyi mücadele etti. Onları tebrik ediyorum. Şimdi finale bakıyoruz. Antepli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizi her zaman çok güzel ağırlıyorlar. Antep, bizim çok sevdiğimiz bir şehir."

Dursun Özbek: "Galatasaray'ın transfer limitlerinin en yakın rakibinin 2 katı olması gelirlerinin belli olması. Eksiklerimiz belli burada hocamızın ve scouting ekibinin belirlediği futbolcular var."

Dursun Özbek: "Eksiklerimiz belli. Hocamızın belirlediği isimlerle görüşmelerimiz çok önceden başlamıştı. Hocamızın talebi doğrultusunda ben ve Abdullah kardeşim çalışıyoruz. Yaz döneminde çok başarılı olduk. İnşallah bu ara transfer döneminde de eksiklerimizi kapatırız."

Dursun Özbek: "Galatasaray'ın yaz transferlerine dikkat ederseniz 5 transfer yaptık 5'i de sahada. Bu transferdeki başarımızı gösteriyor."

Dursun Özbek: "Bu dönemde yaptığımız hamlelerle çıtayı yukarı taşıdık. Diğer kulüplerinde bunları yaparak yukarı çıkmaları mümkün. Yukarı gideni aşağıya çekelim mantığıyla gidiyor."

Dursun Özbek: Erden Timur benim kardeşimdir. Kendisini ziyaret ettim. Moralliydi. Daha önce ben başkanken sponsor oldu ve Galatasaray'a destek verdi. İnşallah kısa sürede aramıza dönüp Galatasaray'a hizmet etmeye devam edecek. Erden kardeşim iyi bir Galatasaraylı. Galatasaray Spor Kulübü ve Dursun Özbek olarak Erden Timur'un her zaman yanında olacağız."

Dursun Özbek: "Bu dönemde mücadele ettiğimiz isimleri şeffaf bir şekilde belirterek yürütme kararı aldık. Galatasaray'la sahada yarışın, yaptıklarıyla yarışın. Galatasaray'a saldırarak hiçbir şey yapamazsınız bununda hesabını verirsiniz."

Dursun Özbek: "Icardi bizim önemli bir oyuncumuz. Önümüzde 5 ay daha Galatasaray'ın futbolcusudur. Zamanı geldiğinde gereken kararımızı veririz. Kimse Icardi'nin aidiyetini tartışamaz. Bir nesli Galatasaraylı yapmıştır. Biz farkındayız, ona göre de kararımızı alacağız."

Dursun Özbek: "Urfa'da yarım kalan bir hesabımız var! Finali de Urfa'ya alsalardı, çok güzel olurdu."

Soru: "Çağlayan'da taraftar grubundan tepkiler geldi, neler söylersiniz?"

Dursun Özbek: "Galatasaray büyük bir aile. Galatasaray, etle tırnak gibidir. Galatasaray, eleştirel bir camiadır. Büyüklüğü de bundan kaynaklanmalıdır. Bir deyim var; yel kayadan sadece toz alır. Kimse Galatasaray'ın bütünlüğünü bozamaz. Taraftar, üye, yönetim etle tırnak gibidir ve bütündür."

SON DAKİKA | Dursun Özbek: "Benim açıklamamdan sonra algı yaratmaya çalışmasınlar. Bizi birbirimize düşürmeye kalkmasınlar. Galatasaray taraftarıyla, üyeleriyle, oyuncularıyla teknik heyetiyle sevenleriyle bir kaya gibidir. Birlikte en zor zamanları geçtik, yine geçeceğiz. Bu sözleri çarpıtmaya çalışmaları bile amaçlarını göstermektedir. Boşuna uğraşmasınlar, Galatasarayın yolu şampiyonluktur.”

Etkisiz bir konuşma olacaktır.

Kimseye sokunmayacaktır.

Dursun Özbek: "Transfer sezonuna hazırlandık, eksikler belli, hocamız ve scout ekibinin beğendiği futbolcular var, görüşmeleri çok önce yaptığımız için sonraya bırakmak yerine bir an evvel transferleri bitirmek istiyoruz."

Ogrendilermi acaba 3 sene sonra transfer yapmayi?

Bitmeye yakın tarzi konuştu

Gardhi ye yetki verin arkaya yaslanin

Dursun Özbek: "Transfer sezonuna hazırlandık, eksikler belli, hocamız ve scout ekibinin beğendiği futbolcular var, görüşmeleri çok önce yaptığımız için sonraya bırakmak yerine bir an evvel transferleri bitirmek istiyoruz."
Hayret mantikli aciklama

Abdullah kavukcu ve ben basladik calismalara mi dedi? Kaziklara hazirlikli olalim

Dursun Özbek: "Galatasaray'ın yaz transferlerine dikkat ederseniz 5 transfer yaptık 5'i de sahada. Bu transferdeki başarımızı gösteriyor."

Singoyun sesini hic duymadim. Baya etkisiz kalmis o zaman herhalde.

Geri
Üst Alt