Video Haber Dursun Özbek: "Icardi ile 1-2 gün içerisinde görüşeceğim"

Anket acilsa, kac % kalmasini, kac % gitmesini ister acaba?

Üstat bu arada @Sadri Baykam ilk Arda, daha sonra Dursun başkan için olumlu mesajlar atıyordu. Eski çizgisini son günlerde baya bir bozdu. Yakında Okan Buruk konusunda da geri vites yapabilir. Kendisini sana havale ediyorum.
Ardanın oyunu biraz beğendim kendisini sevmiyorum hala

Dursun konusu ironiydi,okanı öven adamın aynı başarıları elde eden dursunu eleştirmeye hakkının olmadığını söyledim,ya ikisini savunacaksın ya ikisini eleştireceksin birini övüp diğerini gömemezsin

Bu stratejik hamleyi senin gibi bir dehanın görememesi de bi tık üzdü

Sportif Direktör olarak mı?

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

İcardi kalsa ses etmem ben. Bilgimiz yedek kaldım diye ortalığı da karistirmadi. İcardi kalsa bile bize bir tane daha forvet oyuncusu gerekiyor. Artık 10 no ozeliklimi olur bilemem. Şu devşirme işinden de vaz geçelim. Mevkisinin adamını alıp, en az 30 maç maks oerformans alacağımız oyuncular olmalo
Kalirsa u23 kontenjanindan yabanci bi forvet daha aliriz ya da bertug vs. Alir yeterli

belli ki okan hoca ve yönetim de pek istemiyor. biraz bile isteselerdi "icardi ile şartlar uyarsa devam etmek istiyoruz" gibi konuşurlardı. başkanın bu cümlelerinden anladığım teşekkür edip vedalaşılacak.

Icardi ile devam karari cikarsa yine plansiz bir transfer dönemi geciririz

Icardi fit olmadigi halde yedek kaldigi maclarda tepki gösteriyordu,simdi birde yaz kampina gelecek ardindan yine osimhen’in arkasinda yedek bekleyecek öyle mi

Dertsiz basimiza dert almaya hic gerek yok

Bu takim artik doydu ve degisime ihtiyacimiz var

Degisime icardi,torreira ve sanchez ile baslamaliyiz

Nedense herkes yine 2 ye ayrılmış gitsin diyen gitmesin diyen. Şuan şans olsa Mertens veya Muslera belli ücret karşılığında soyunma odasında bulunsa herkes okey diyecek oysa 4 yılın baş mimarlarından birini hemen göndermek ne kadar doğru olur. Ama olayı anlayamayan arkadaşlara açıkliyim. Sizce yönetim bunu bilmiyo mu? Bazı şeyler maalesef üstü örtülmek zorundadır. Icardi nin formu yerlerde ama en ufak başarısızlıkta yönetime çullanır insanlar neden İcardi yi gönderdiniz diye. Aynısı Okan Buruk içinde geçerli. Yönetim altın tepside sunulan bu şampiyonluğu görmüyo mu sizce. Defalarca kez kaybedecekken fener elinin tersiyle itti. Antalya maçı bile karar sebebidir normalde. Ama maalesef diyorum 4 sene şampiyon yapmış hocayı kötü de olsa gönderemezsin Türkiye de. Hele taraftara mâl olmuş İcardi yi asla. E tutmak zorundalar ama ücrette de anlaşmak zorundalar. Icardiye daha az para vermek için (ki doğrusu da bu) bir uğraş var. İcardi de uzun kontrat istiyo anlaşılan. Yani orta yol bulunacak mecbur. Galatasaray şuan Icardi ayrılığına hazır değil ama bu daha ucuz yolla halledilmesi gereken bir operasyon. Yönetim bence buna uğraşıyor ve hak veriyorum. Yani artık 5 - 10 milyonlar pek olacak rakamlar değil. Daha cüzi miktarada Icardi okey desin bir zahmet kimsede üzülmesin. Icardi yi kaybetmekte istemiyoruz. Sırf feneri kudurttuğu için bile kalmalı yani.

Bu adam bizi 13. Sıradan aldı ve 4 yıl süren bir şımarıklığa alıştırdı ölüsü şuan hiperstar kadar gol attı osimhen ile oynanan oyun sadece ona güvenerek oynanan bir plan İcardi gitsin demek Okan gitsin demek ile aynı şey istemezük diyenler kapitalizm in değnekçiliğini yapanlar İcardiyi gitsin diyip Lautaro Martinez istiyor bak hele o da istiyor zaten 15-20 alıp Osimhen in arkasında beklemeyi

Geri
Üst Alt