Dursun Özbek İSTİFA!

istifa etmeli mi ?

• Evet

• Hayir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne sacma bir konu yeni baskan secilmis adam yere goge sigdirilmayan elmasida gorduk bence dursun super bir baskanlik yapacak kilieyin konuyu

Çatlayın

daha

yarım

kalan

hikaye

tamamlanacak

1654981955853.webp

Özbek'in secilebilmesinin tek sebebi Erden Timur faktörü bana göre. Madem kulübümüz böyle takdir etmiş, Aydın baskan'a fırsat tanımak lazım. Yeni bir isimle yeni bir sayfa açalım. Dursun çok antipatik ve şaibeli duruyor. Hoşgeldin Aydın baskan diyelim.

Öyle böyle şeyler yapmadı. Hala kulüpte bile barınıyor olabilmesi lütuf iken bile başkan olarak tekrar dönmesi falan efsane günler yaşanıyor. Bu kulüp/camia bunu da sindirebildi valla. Kardeşini bakalım hangi inşaata dikecek.

Şu herifin tekrar başkan seçilmesi büyük fiyaskodur. Rezalettir. 40 yıllık Galatasaray'lıyım, kendimi sorgulamaya başladım ben boşa mı tutmuşum bu takımı diye. Gittiğinde bayram yaptığımız adamı, tuttuk yine tepemize çıkardık akıl alır gibi değil.

Bu kararla takım en az 10 senesini daha kaybetti. Geçmiş olsun hepimize.

Arazinin değeri yanında hiçbir şey diyebilir miyiz? Ayrıca o ödenen 120 milyon da Dursun'a yazar.
Zaten sattığımız bedel oydu. O parayı geri ödemeliydik kredi çektik ödedik, öyle de faiz birikti.

Şu an enflasyondan dolayı mantıklı duruyor da Galatasaray adıyla kredi çekmek takdir edersinki zor değil.

O dönem için bayağı yük olmuştu bu bedel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt