Dursun Özbek: "İstiklal Marşı okuyorlar diye neden milyonlar ödeyelim?"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru konuşuyor da yine nefret ettiğim ve istifa etmesi gerekliliğini değiştirmez. Hala söylüyorum zirvede bıraksın istifa etsin.

bahane buldu diyelim kenan topu taca attı .
kulubü batırıp kaçtı
hata yaptım da demiyor . fedakar bir insan önce hatasını kabul eder özür diler sonra telafisine çalışır. bırakıp kaçmaz. onun yüzünden ceza yedik onun sözleşme verdiği çöpleri hala temizlemiş değiliz. realist olmak lazım .
Hataları yok değil, özellikle son döneminde yapılan transferlerin çoğu hataydı. Ancak kulübü batırdı demenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Yapılan yatırımın karşılığında çok güzel başarılar kazanıldı ve bu başarıların getirdiği gelir az değil. Aldığımız cezada Aysal'ın da payı var şüphesiz ama belkide daha doğru bir savunma ile ceza almadan, bir anlaşma yaparak işin içinden çıkabilirdik. Aysal'ın yaptığı sözleşmeler hala başımıza dert demişsin, buda kısmen doğru ama malayonun öbür tarafına bakacak olursak, bu adamın aldığı oyunculardan hatırı sayılır bonservis bedeli elde ediyoruz. Misal bu sene kurulan kadroda Brumanın bonservisi büyük etken oldu. Yine mesela onun döneminde gelen Sneijderin ve Yasinin performansları ile kötü bir dönemde, Hamzanın döneminde şampiyon olduk, yine buda bir gelir. Şu anda Dursun Özbeğe ben hala daha hiç güvenmiyorum. İki sezon önce yapılan transferlere bişey diyemem, ilk dönemiydi, Hamza vardı vs. ama geçen sezon yapılanlar tam bir fiyasko. Kısıtlama var deniyor ama buna rağmen bonservise ve maaşlara harcanan paralar ortada. O paralar ile gayet iyi bir kadro kurulabilir, o leş kadro ile bile liderliğe yaklaştığımız bir sezonda şampiyon olabilirdik. Şampiyon olamasak bile yarışın içinde olurduk, taraftarda daha çok heyecan olur bu her halükarda daha fazla gelirin olmasını sağladı. Bunun yanında bu sezon bu kadar transfere ihtiyaç olmaz, sezon başında daha iyi bir kadro sayesinde hala Avrupa'da olurduk. Bu yüzden benim nazarımda Özbek, Aysal ile kıyaslanamaz bile.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bahane buldu diyelim kenan topu taca attı .
kulubü batırıp kaçtı
hata yaptım da demiyor . fedakar bir insan önce hatasını kabul eder özür diler sonra telafisine çalışır. bırakıp kaçmaz. onun yüzünden ceza yedik onun sözleşme verdiği çöpleri hala temizlemiş değiliz. realist olmak lazım .
Ayrıca, neden özür dilesin, bu adam sayesinde en başarılı ikinci dönemimizi yaşadık, en azından benim erişip görebildiğim kadarıyla. Yine Riva olayında taça attı denebilir yada kongrenin artık arkasında olmadığını düşündüğü için bıraktı denebilir, yoruma açık bir durum. Ancak, korkak biri olmadığını kaybolmayıp gelip kongrede herşeye cevap vererek sergiledi.

O ceza zaten indirildi yoğun caba ile ki uğraşan sadece dursun da değildi diye biliyorum.

Aysalın hatası değil de sorunu sermaye artırımı istediği gibi sonuçlanmaması. Oradan gelen paraya güvenerek hesap kitap yaptı resmen. Sonra olmayınca rivaya sarıldı acilen ki burada da istediği cevabı alamayınca hemen ben kaçayım dedi çünkü gelecek cezayı biliyordu. Sonuçta uefa ya net imzayı atan kendisiydi.

Dursun cesaret hapı yutmuş galiba beklenmedik açıklamalar gelmiş. :D :D

O ceza zaten indirildi yoğun caba ile ki uğraşan sadece dursun da değildi diye biliyorum.

Aysalın hatası değil de sorunu sermaye artırımı istediği gibi sonuçlanmaması. Oradan gelen paraya güvenerek hesap kitap yaptı resmen. Sonra olmayınca rivaya sarıldı acilen ki burada da istediği cevabı alamayınca hemen ben kaçayım dedi çünkü gelecek cezayı biliyordu. Sonuçta uefa ya net imzayı atan kendisiydi.
Kusursuz bir başkan kesinlikle değildi ama yaptıkları ve kazandıklarımız ortada. Bu sezon bile kurulan şu kadroda Brumanın bonservisi büyük etken oldu.

Iste gs baskani budur. Ama simdi birtakim medya maymunu seytanlar tarafindan hain ilan edilir.

670.jpg

Kusursuz bir başkan kesinlikle değildi ama yaptıkları ve kazandıklarımız ortada. Bu sezon bile kurulan şu kadroda Brumanın bonservisi büyük etken oldu.

Futboldan sorumlu olan kişiler kimse onlara hesaplarım bu konuları.
Aynısı dursun içinde geçerli.
Başkanın yaptığı tek şey futbol ile sorumlu kişileri doğru seçmektir başkada değil.
Aysal kendisi zaten söylüyordu futboldan anlamadığını. Daha ne diye ona futboldan gelen başarıyı yükleyip durayım ki?
Terim - dürüst ve belki albayrak ile doğru kimyayı yakaladı futbol şubesinde başarılı olduk. Sonra bunlar gitti ve yanlış tercihlerde bulundu başarısız olduk. Başarısız olmamamız onun orada yanlış tercihleriydi ama asıl başarısız olanlar seçtiği kişilerdi yinede yani realite de.
Başkanın işi kulübün mali yapısını yönetmek ve projeler üretmek dir asıl görevi. Bir iki futbol adamını seçmekle yöneticinin başarı derecesini yorumlamak inanılmaz yanlış buluyorum. Bunu herkes yapar ki çok basit iş bu. Şans meselesi zaten genellikle bu sistem eksikliğinde ülke futbolunda. Ya tutar yada tutmaz seçtiğin elemanlar. Tutarsa hero tutmazsa Zero..
Borç sorunu varmış, projeler üretilmemiş veya ceza gelmiş pehhh kimin umurunda ki.

Türkiye'de insanlarımız ama skora görede başkan ve yönetimleri değerlendirdiği için pek anlatamazsın bu yazdıklarımı kimseye.

Başkanın yaptığı tek şey futbol ile sorumlu kişileri doğru seçmektir başkada değil.
Aysal kendisi zaten söylüyordu futboldan anlamadığını. Daha ne diye ona futboldan gelen başarıyı yükleyip durayım ki?
Terim - dürüst ve belki albayrak ile doğru kimyayı yakaladı futbol şubesinde başarılı olduk. Sonra bunlar gitti ve yanlış tercihlerde bulundu başarısız olduk. Başarısız olmamamız onun orada yanlış tercihleriydi ama asıl başarısız olanlar seçtiği kişilerdi yinede yani realite de.
Başkanın işi kulübün mali yapısını yönetmek ve projeler üretmek dir asıl görevi. Bir iki futbol adamını seçmekle yöneticinin başarı derecesini yorumlamak inanılmaz yanlış buluyorum. Bunu herkes yapar ki çok basit iş bu. Şans meselesi zaten genellikle bu sistem eksikliğinde ülke futbolunda. Ya tutar yada tutmaz seçtiğin elemanlar. Tutarsa hero tutmazsa Zero..
Borç sorunu varmış, projeler üretilmemiş veya ceza gelmiş pehhh kimin umurunda ki.

Türkiye'de insanlarımız ama skora görede başkan ve yönetimleri değerlendirdiği için pek anlatamazsın bu yazdıklarımı kimseye.
Yoo, gayet anladım ne demek istediğini. Bu yüzden Aysal'ın döneminde yazıyorum. Gayet tabi seçtiğin adamlarda önemli ama bir Sneijderi, Drogbayı getirmek Başkan bu yolu göstermeden mümkün değil. Buda mesela Aysal'ın bir projesiydi, kaliteli oyuncular ile başarılı olmak ve gelir elde etmek. Bunuda bir yerde başardı. Neden ise hep o dönem harcanan paralar konuşulur ama kazanılan başarılar ile gelen gelirler hiç dile getirilmez. Baktığın zaman Dursunun hiç bir projesi yok, ortaya konulan projeler Aysal'ın da zamanında ortaya koydukları, Riva ve sermaye arttırımı.

Son düzenleme:

Editleyemediğim için yeni bir mesaj yazıyorum. Bugün hiç bir kulübün ve TFF'nin bir projesi yok, buna çok övülen Fikret Orman da dahil.

Yoo, gayet anladım ne demek istediğini. Bu yüzden Aysal'ın döneminde yazıyorum. Gayet tabi seçtiğin adamlarda önemli ama bir Sneijderi, Drogbayı getirmek Başkan bu yolu göstermeden mümkün değil. Buda mesela Aysal'ın bir projesiydi, kaliteli oyuncular ile başarılı olmak ve gelir elde etmek. Bunuda bir yerde başardı. Neden ise hep o dönem harcanan paralar konuşulur ama kazanılan başarılar ile gelen gelirler hiç dile getirilmez.

Hayır. Başarılı olamadı yine. Hani diyorsunuz ya aynı borç seviyesinde bıraktı diye. Çıkartalım sermaye artışından gelen paraları ne oluyor bukadar sportif başarıya Rahmen. Sneijder ve Drogba projelerini ben başarı olarak kabul etmem mümkün değil.
Üstelik okadar da zor değildi o transferler bence ama tartışılır tabiki ona bana göre.

Neyse ben kendimi fikrimi yazdım genel olarak zaten bu yöneticilik konusunda. Ha hiç mi başarı payı yok? Tabikide var az çok ama abartıldığı kadarda değer biçmiyorum yönetici başkanlara bu tür günlük sportif başarılara. Kulüp alt yapısını sağlama alıp uzun vadeli başarıyı getirecek yönetmenliği başarılı bulurum ki bunu Türkiye'de şimdiye kadar hiç bir kulüpte göremedim.

Dursun özbek
Oynatamadı Grosskreutz'un burnu, alamadığı Acerbi'nin ayağı kırıldı. Sigthorsson kayboldu. Teste soktuğu Tiote vefat etti. Eşim Beşiktaşlı dedi BJK UEFA'dan elendi, Ahmet Çalık'ı aldı İlhan Cavcav vefat etti, Belhanda'yı aldı kulüp başkanı öldü,
Chedjou'yu başakşehir'e sattı adam sakatlandi sezonu kapadı
Semih'i spartak prag'a sattı ayak bileği kırıldı
Lucesku yu almak için romanya ya gitti romanyada 4.2 deprem oldu
Sevilla ya sattığı carole kör çıktı
Asamoah'ı almak istedi vermediler chiellini 1.5 ay Spinazzola ise 2 ay gecirdigi sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalacak

Varmı dursun başkan'a atar yapabilecek ?

ohaaa. hiç böyle düşünmemiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt