GSC Haber Dursun Özbek: "İyi ki Uğurcan'ı almışım"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Dursun Özbek: "Evet, Uğurcan Çakır'a iyi bir bonservis verdik. Galatasaray bize bir emanet 10 kez düşünüp 80 kere hesap yapıp sonra karar alıyoruz. O gün en doğru tercih Uğurcan Çakır'dı.

Çok yönden Galatasaray'a katkı sağlıyor. Bonservis yönünden eleştirdiler ama işin maaş tarafını hiç konuşmadılar!
Uğurcan Çakır, Ederson'a göre mükemmel bir transfer. İyi ki Uğurcan'ı almışım."

(Ali Naci Küçük)

Uğurcan Çakır, Şampiyonlar Liginde haftanın 11ine seçildi

Yav durduk yere neden rakip oyuncuyu hırslandıracak açıklamalar yapıyoruz ki

Sezon bitsin ne diyeceksen de

Böyle açıklamalar yapıp kim ne fayda görmüş bugüne kadar

Son düzenleme:
Hemen sağlamasını yapalım:

Ederson (yaş 32, yabancı):
13 milyon bonservis
11 milyon maaş x 4 yıl
Ederson toplam maliyet = 57 milyon Euro

Uğurcan (yaş 29, yerli):
30 milyon bonservis
2,2 milyon maaş x 4 yıl
Uğurcan toplam maliyet = 38,8 milyon Euro

Evet, Başkan her yönden haklı.

Ederson'un ayağı çok iyi diyenlere sokarım ayağına bana elleri lazım demiş kral

Biz suratını yağlı sanmışız oradaki nuru görememişiz

Allahım sana şükürler olsun. Hiç bir transferde pişmanlık yaşamadık.

Hemen sağlamasını yapalım:

Ederson (yaş 32, yabancı):
13 milyon bonservis
11 milyon maaş x 4 yıl
Ederson toplam maliyet = 57 milyon Euro

Uğurcan (yaş 29, yerli):
30 milyon bonservis
2,2 milyon maaş x 4 yıl
Uğurcan toplam maliyet = 38,8 milyon Euro

Evet, Başkan her yönden haklı.
Uğurcan'ın maaş gerçekten öyleyse karın tokluğuna çalışıyor gibi. Takımın maaş skalasına bakarak.

Uğurcan'ın maaş gerçekten öyleyse karın tokluğuna çalışıyor gibi. Takımın maaş skalasına bakarak.
Bilgi doğru hatta daha da düşük çünkü sözleşmesi TL üzerinden. Ben hesap yaparken Euro'ya çevirip yuvarladım:

İlk sene maaşı 110.000.000 TL
Sonraki her sene 10.000.000 TL artış.

Samimi olayım: Şampiyon olursak iyi başkansın, şampiyon olamazsak kötü başkansın. Benim için durum böyle.

Yine bir "ben yaptim" durumu.

Gerci bunda hakli ama neden o kadara yaptin 2 ay oncesinde yuzde 30 yuzde 40 daha dusuk olabilirdi belki faha fazla

Başkanımızdan zerre kadar hazetmem ama yiğidi öldür hakkını ver. Transfer konusunda Okan'ı pek dinlemediği için kendisini tebrik ediyorum.

Futbolcunun hasından anlayan Okan hoca hayalindeki kaleci Ederson'u aldırsaydı halimizi lütfen bir düşünelim.

Bence CL' de çoktan elenmiş, SüperLigde' de çoktan ikinciliğe düşmüştük. Yani hem paramız cebimizde kaldı, hem yerli kontejanında avantaj sağladık hem de tüm kulvarlarda yolunuza devam ediyoruz.

Ayrıca yeri gelmişken bize müthiş bir transfer çalımı atıp, "Florya'nın kalbinden" etiketleriyle Ederson'u elimizde alan ebedi dostumuz Fenerbahçe'ye de teşekkür ederiz.

Sana kimse niye aldın demiyor niye bu kadar yüksek bonservisle son anda panik transferi yaptın diyor aynı adam bir önceki sene 12 milyona alabiliyordun, daha öncesinde ise sözleşmesi bedava sana gelmek için can atıyordu etik metik trabzona ayıp olur deyip almadınız çocuğu

Sana kimse niye aldın demiyor niye bu kadar yüksek bonservisle son anda panik transferi yaptın diyor aynı adam bir önceki sene 12 milyona alabiliyordun, daha öncesinde ise sözleşmesi bedava sana gelmek için can atıyordu etik metik trabzona ayıp olur deyip almadınız çocuğu
Haklısın ama boşver doktorum, olumlu tarafından bak.

Okan'ın Ederson'u aldırdığını bir hayal et, sonra gözlerini açıp Uğurcan 'ı düşün ve gidip yüzünü yıka.

Swzarin hakkı sezara. Bu yonetimin çok falsosu var. Ama Dursun başkan transferlerde bir iki noktada kritik dokunuşla Okan hocaya yazabilecek bazı hataları engellemiştir. Bunun için Dursun başkana teşekkür ederim. Ara dönemde ortasahaya büyük transfer yapmamasını da bu başarılardan biri olarak görüyorum. Tabi sezon başında adam akıllı birini indirirlerse...

Geri
Üst Alt