Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun tekrardan kardeşim...Ulan bileydim giderdim, evime 4 km. 3 ay öncesinde bende konteynerdaydım
Çok teşekkürler, ben Antepte yaşadım depremi ama maraşa atandım, ev bulamadığımdan ve hanımı getiremediğimden konteynerda kaldım 6 ay kadar, sonra onunda tayini oldu, şimdi evdeyiz. Maddi manevi kaybım olmadı çok şükür.Geçmiş olsun tekrardan kardeşim...
Gecmis olsun renktas.Ulan bileydim giderdim, evime 4 km. 3 ay öncesinde bende konteynerdaydım
Ben yaşamadım ama ben de Malatyalıyım... Çok iyi biliyorum akrabalarımdan neler yaşadıklarını. Karınca kararınca elimizden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte. Periyodik olarak da gidip geliyorum memlekete. En kötü evin ihtiyaçlarını vs bölge esnafından köylüsünden yapıp geliyorum. ekonomilerine küçük de olsa katkımız olsun diye.Çok teşekkürler, ben Antepte yaşadım depremi ama maraşa atandım, ev bulamadığımdan ve hanımı getiremediğimden konteynerda kaldım 6 ay kadar, sonra onunda tayini oldu, şimdi evdeyiz. Maddi manevi kaybım olmadı çok şükür.
Hayır yapmak isterseniz, oradaki çocuklara birşeyler alıp hediye edin, çok mutlu oluyorlar. Aynı konteynera ben tek kişi sığamazken dede, hala, anne baba torunlar sığan vardı komşum. Elimden geldiğince Kektir oyuncaktır dağıtıyordum, çocukların sevinci herşeye bedel.
Bunu devamında da iftirası var Erden Timur a 100-150 yap demiş. Soran olursa yaptım dersin demiş. Bu söylemiyle yalancılığını ispat etmeye çalışıyormuş. Daha azını yaptı ama çok göstermek için yalan söylüyor bu sürekli yalan söyleyen bir adam gibi birşeyler ima etmeye çalışmış.Koyun hala sidik yarıştırim at kafası yorumu yapmadı mı.
Erden timur buna 250 konut sen yap demiş param yok demiş tamam 250 de 100-150 yap demiş herif ben fakirim ayağı çekmiş.
Sen ve sülalen çıkarın olmayan bir olayda zaten parmak kıpırdatmazsınız.