Dursun Özbek: "Kendi lehlerine yapılan hataların üstünü kapatmak için maçın devre arasında açıklama yapıyorlar"

Malum yerlerden öğrenmişler algı operasyonunu uyguluyor mamalanmış medya.

İki şey var Sivas maçı ve Ligi bitirtmeyiz

Bu iki olayı çevire çevire 500 kez haksız kazanç sağladılar.Olmayan penaltılar rakibin golüne verilen ofsaytlar verilmeyen kartlar ve her lehlerine hakem hatasında it hibi havlayıp Uyduruk bir iki pozisyonla halsızlığa uğradık yaygarası yaptılar.Biz ne yaptık nelsonun penaltısı diye yırtınmak yerine tamam var açıklasın haklısınız dedik çünkü malız.Onlar Ümraniye’de olmayan planlarıyla öne geçip ofsayttan gol attılar rakibin golünü faul var diye iptal ettirdiler yine de mağduruz diye yırtındılar neymiş hakem neredeyse rakibin golünü verecekmiş de var uyarmış.Daha sonucu etkilemeyen bir durumda niyet okuyarak kğfğr edip mağduriyet yarattılar.

Sivas maçı ve Ligi bitirtmeyiz.Medya maymunu Güntekin ve çetesi ve Rıza utanması 28 hafta söyleyerek Sivas maçı algısı yarattılar.Liggi bitirtmeyiz lafı goebelsi kıskandıracak kadar sık tekrar edildi.Artık uyanık olmalıyız sahada oyuncular yırtınmalılar yerden kalkmamalılar her pozisyonda hakemi boğmalılar okan hoca kenarda ortalığı yıkmalı her maç yensek de mağduriyet konuşmaları yapmalıyız.Sahada cevap yok artık aslanım rakip kalleş aynı taktikle cevap vermezsen haklıyken algıyla haksız olursun.

Yarın adam gibi etkili tek tek pozisyon pozisyon hakemlerin aynımpozisyonda bizim maçta verdiği rakipte vermediği kartlar penaltılar ayrıntılı Bilal’e anlatır gibi anlatılmaz sa etkili olmaz.İsim vere vere tek tek anlatılmalı.Yoksa üfütükten teyyare.Ha şunu da söyleyim görün rakip te bizimkilerin ardında m aynı gün ya da bir sonraki gün açıklama yapacak bizimkini unutturmak için.Ali Koç öğrenmiş birilerinden bu işi utanmaz yaramaz herif

Son düzenleme:
Keşke bunları canımız yanmadan evvel yapabilseydik. Bugün fb kazanamasa eminim gene yapmayacaktık. Yıllardır anlamadılar, şu centilmenlik, ebedi dostluk zırvalarından, romantizmden uzaklaşın kardeşim, çirkefe karşı 2 katı çirkef olun, fener ve türevlerine karşı yumuşak olmayın. Sadece yenildiğinizde değil yendiğinizde de çıkıp konuşun, taraftarı arkanıza alın, yayıncı kuruluşa pozitif baskı oluşturun. Sizi alaşağı etmeye yeltenenleri yolun başındayken tedirgin edip elini kolunu bağlayın ki, akılları başlarına gelebilsin. Ama biz bırak bunları yapmayı, her fırsatta bizi diline pelesenk etmiş Rıza'nın takımına bile idman tesisimizi açtık! Yılana iyilik yapılmaz, ancak kafasına vurup ezilir. Şunu artık kulübün din gibi mezhep gibi özümsemesi lazım.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yakup Çınar:

“Yayıncı kuruluşla konuştum. Lale Orta, VAR odasındaki hakemden telefonla çekilen görüntüyü istiyor, yayıncı kuruluşa gönderip 'Bu görüntüyü yayınlayacaksınız' diyor. Yayıncı kuruluş da 'Yayınlamıyoruz' diyor. Murat Caner bu yüzden istifa ediyor!”

(TGRT)

Neden istifa ediyor? O zaman murat caner yayınlamıyoruz diyor bein adama baskı yapıp istifa ettirtiyor ben bunu anladım. Murat caner sessiz kalırsa o da hak yemiş olur.

Kadromuzun yarısı kalitesinde dahi olmayan şikeciler her maç çıkıp algı yapıyor. Bu algılarla da itile itile 2. sıradalar. Hah şöyle siz de biraz çıkıp masaya yumruğunuzu vurun. Anlayacakları dilden konuşulmalı. Aleni bir şekilde TFF kurulları ŞİKEBAHÇE lehine çalışıyor.

çok geç oldu çok ama ona ragmen yinede iyi

kesınlıkle başkan konuşmamalı erden timur konusmalı

ve mutlaka yüksek perdeden konusulmalı istifalar istenmeli

Lütfen bu defa biraz diş gösterin. Topu taraftara atın. Ülkede kaos mu çıkarmak istiyorsunuz diyin. Ali Koç işine geldikçe kullanıyor bu argümanı sizinde 30m taraftariniz var bu gücü kullanmayı öğrenin artık. Utraaslan azcık aktif olun sizde hemen destek verin (senelerdir ne is yapiyosunuz kimse anlamıyor) yoksa o birileri korkmayacak bizden. Şuanda bu konuda çok pasifiz. Maalesef Turkiyede olaylar bu yöntemle çözülüyor. Sesin çıkmadı mı hakkını yerler. 3 senedir taraftar gücünü kullanamadı yöneticiler. Oysa biraz daha zorlasalar cidden olaylar çıkacak az kaldı yani. Bu kadar taraftar ortaligi duman eder kimse olayin bu tarafini görmüyor. İşin çözülmesi bir yana bu olabilcek bir tehlike. Bir anda futbol sebebiyle ülke karışabilir. İnsanların surasina kadar geldi. Millet stress atiyim mac izliyim diyo. Sinirden deliriyo sebebide belli yani. Buna dikkat çekilmesi gerekiyor toplantida

Son düzenleme:
Sirf bos konusmayin davalar acacagiz deyin. Kanit isteyin, vurup kirin, yok böyle bir dünya, feneri tekrar yarisa sokup lige ortak ediyorlar göz göre göre. Daha bilmem.kac mac var ligin bitmesine, lig tarihin de bukadar penalti verilmismi hic bir takima?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lale Orta skandalının peşini bırakmamak lazım
O kadın görevden alınana kadar en üst şiddette dile getirmek lazım

Yakup Çınar:

“Yayıncı kuruluşla konuştum. Lale Orta, VAR odasındaki hakemden telefonla çekilen görüntüyü istiyor, yayıncı kuruluşa gönderip 'Bu görüntüyü yayınlayacaksınız' diyor. Yayıncı kuruluş da 'Yayınlamıyoruz' diyor. Murat Caner bu yüzden istifa ediyor!”

(TGRT)
Bu olay var ya bu olay sözün bittiği yerdir

Başlı başına bir rezillik abidesidir

Ülke futbolunun bütün dinamikleri ile ayağa kalkması gerekir

Ama bu ülkede adalet yalnızca lafta vardır

Ben açıkçası hickimseyi hiçbir kulübü samimi bulmuyorum ,herkes ülke futbolundaki pisliği biliyor nedenlerini ,şahısları biliyor ama herkes susuyor 3 puan alalım yeter derdinde bizde dahil tüm takımlar bu kafada o yüzden kesinlikle samimi bulmuyorum hatta bence hickimse bu düzenin değişmesini istemiyor buna da emin oldum

Ben açıkçası hickimseyi hiçbir kulübü samimi bulmuyorum ,herkes ülke futbolundaki pisliği biliyor nedenlerini ,şahısları biliyor ama herkes susuyor 3 puan alalım yeter derdinde bizde dahil tüm takımlar bu kafada o yüzden kesinlikle samimi bulmuyorum hatta bence hickimse bu düzenin değişmesini istemiyor buna da emin oldum
Aynen.. Bu suskunluğun başka açıklaması olamaz. Demekki herkes halinden memnun. Biz boşuna sinirleniyoruz burada. Fenerin bu kuralsız davranışı demekki diğer takımlar tarafından normal karşılanıyor. Hatta çanak tutuluyor. Biz de dahiliz buna. Muhtemelen şampiyonluğu verecekler fenere. Sahamızdaki fener maçına kadar başabaş yapacaklar puanları.. 2012 yılının intikamını ve rövanşını yaptıracaklar bize. Ve korkarım ki; bu rövanşın sonucuda belli gibi.. Yoksa bu kadar doğranmamıza rağmen susmamızın başka açıklaması olamaz.

14 maçlık seri yaparken bile her maç sonu burada konuştuk. Hakkımız yeniyor, susmayalim diye. Şimdi konusacaksiniz ama bizden tonla puan çalınmış, o kahpelere eklenmiş. Şampiyon olabilmek için iç savaş çıkarmaya bile hazır bir ruh hastası milyarder var. Bunun yapabileceklerini biliyorsun. Ama yumurta kapıya dayanincaya kadar susuyorsun.

Geri
Üst Alt