Dursun Özbek: "Kendi lehlerine yapılan hataların üstünü kapatmak için maçın devre arasında açıklama yapıyorlar"

Beklentilerinizi boşuna yüksek tutmayın.
Herkes için adalet istiyoruz ve bunlar artık yaşanmamalı gibi birşeyler anlatırlar. 2-3 hafta düzelir hakem performansları. Sonra zorbay ve mete yeniden maç yönetmeye başlar ve puan farkı kapanır.
Umarım yanılırım ve bizim yönetim bu sezon bizim aleyhimize ve şikecilerin lehine olan bütün görüntüleri yayınlayıp buna neden olan herkesi göndertir ama yıllardır izlediğim bu düzene karşı şimdiye kadar tepki veren sadece Ünal Aysal ve Fatih Terim’i gördüm. Onlara yapılanlar ortada.
Bu düzenden bıktım artık.
Lale orta istifa etmezse ve mete kalkavan, zorbay küçük, serkan tokat ve hakan ceylan bu sezon maç yönetmeye devam ederlerse bilin ki Şampiyonluğumuz tehlikeli girmemiştir, çoktan elimizden alınmıştır.

Yumuşak dozdan değil çatır çatır konuşmamız lazım.Ali Koç aşığı twitterda fbli trolleri bile takip eden kadını mhknin başına getirdiler 2 haftada yapılan operasyon kabak gibi ortada.

bizim olası şampiyonluğumuz için aylar öncesinden karalama kampanyası başlatan aşağılık camianın yönetimine, hala kulaklık takın minvalinde açıklama yaparsanız hakkım size helal değildir.

yıllardır söylüyoruz. başlarında bulunan zat bütün kurumlara çöreklenerek senin hakkını gasp ediyor.

gerekirse tehdit edin, taraftarı yönlendirin. tff'ye yürüyüş nasıl yapılıyor gösterelim. sadece bizim canımız yandığında değil, kimin hakkı yenirse karşısında duralım.

emin olun bu durumdan her zaman şikeciler zararlı çıkar.

Tek tek koysunlar pozisyonları, konuşalım. Bakın burada lehimize, burada aleyhimize vs. Zaten çıkacak ortaya kimin ne kadar lehine ne kadar aleyhine kararlar alındığı. Bizim nasıl doğranırken Fener'in nasıl yarışta tutulduğu çıksın ortaya. Şu Sivas'ta yaptıkları yangını da bir bitirelim, o maçta verilmeyen penaltıyı da görsünler sonra alsınlar o golü de g.tlerine soksunlar, yoksa yıllarca sırf o gol üzerinden bunlar bütün emeklerimize çamur atıp olası şampiyonluğa laf atacaklar.

Ama asıl önemli olan artık bizim sahada her maça Şampiyonlar Ligi finali gibi çıkmamız. Yoksa başka türlü bu işi engellemek için her şeyi yapacaklar.

Türkiye içine yönelik hiç bir eylem karşılık bulmaz. Karşıda bunları değerlendirip "evet haklılar" diyecek bir yapı yok.

Bugün bile unutuldu olay bizimkilerde yarin yapacakmis basin toplantisini 🤣
Baştan dedik bu lale fenerli sikeci diye ama yönetim uyudu ...
Kendi düsen aglamaz
Birde masadayiz masada güclüyüz diyorlar hani nerede???

Ya o gün burada biz kötü oynadık abi, hakem makem demeyin diyenler yine fırsat bulunca maşallah yönetime sallamış!

Adamlar oyuncu transfer edip adil yarış derdinde olduğunu gösteriyor, ligin kalitesi için katkıda bulunuyor bunlar gidip oyuncu yerine buralara saçıp ligi dizayn ediyor. Ne yapabilirsin ki buna? Bu düzende 14 maç almış takımını, hocanı bir maçla siz itin köpeğin önüne yem diye atarken yapsalar ne değişir? Dünkü maça kadar eleştirilerinizi bilmiyoruz sanki. Siz dediniz hakem konuşmayalım diye!

isim vererek görüntülerle çatır çatır konuşacak mısınız bakalım.

öyle kamuoyunun taktirine bırakıyoruz falan geçin bu işleri!!!

kim kamuoyu tff, hükümet, fbliler neyi neye bırakıyorsunuz.

ya adam gibi savaş açın ya da bizim gücümüz yok diyip istifa edin.

Burada atıp tutanlar yönetim ne diyebilir ne yapabilir kavga mi etsin. Siz olunca da en fazla bu kadar tepki verilir .

Tek tek koysunlar pozisyonları, konuşalım. Bakın burada lehimize, burada aleyhimize vs. Zaten çıkacak ortaya kimin ne kadar lehine ne kadar aleyhine kararlar alındığı. Bizim nasıl doğranırken Fener'in nasıl yarışta tutulduğu çıksın ortaya. Şu Sivas'ta yaptıkları yangını da bir bitirelim, o maçta verilmeyen penaltıyı da görsünler sonra alsınlar o golü de g.tlerine soksunlar, yoksa yıllarca sırf o gol üzerinden bunlar bütün emeklerimize çamur atıp olası şampiyonluğa laf atacaklar.

Ama asıl önemli olan artık bizim sahada her maça Şampiyonlar Ligi finali gibi çıkmamız. Yoksa başka türlü bu işi engellemek için her şeyi yapacaklar.
Biz öyle diyoruz da sonra yönetim gidiyor Sivas'a bizim stadı açıyor antrenman için.

Resmen akıl tutulması. Hadi biz iyilik yapıyoruz da o şerefsizler o kadar yaygara yaptı o kadar yangın kopardı sonra hangi yüzle gelip bizim sahada antrenman yapıyor. Hem şerefsizler hem de yüzsüz. Insanda biraz utanma olur.

Keşke düşseler de şunlardan da kurtulsak. Sonra ağlayıp dursunlar Rize gibi aynı.

images

Biz öyle diyoruz da sonra yönetim gidiyor Sivas'a bizim stadı açıyor antrenman için.

Resmen akıl tutulması. Hadi biz iyilik yapıyoruz da o şerefsizler o kadar yaygara yaptı o kadar yangın kopardı sonra hangi yüzle gelip bizim sahada antrenman yapıyor. Hem şerefsizler hem de yüzsüz. Insanda biraz utanma olur.

Keşke düşseler de şunlardan da kurtulsak. Sonra ağlayıp dursunlar Rize gibi aynı.
Nezaketen yapmışlardır ya çok takılmıyorum ben.

Yarınki toplantıda söylemler düşük perdeden ve ciddi etki yaratacak şekilde olmazsa fener şampiyonluğu hayırlı olsun diyebiliriz

galatasaray düşmanlığının ve nasıl hakkımızın yendiğinin en bariz kanıtı. aynısı başka takıma olsaydı mete salondan çıktığında emekli edilirdi.
efes - fb maçına gelse maç yönetemezdi tüm medya alaşağı ederdi bu maymunu tff olağanüstü toplanırdı

Geri
Üst Alt