Dursun Özbek Liseli Olmayanları ''Galatasaraylı Değiller'' Diye Anlatıyor!

Ümit Çatar

Cezalı
Dursun Özbek: ''Geçen Beratlarını dağıttık yeni üyelerin, 250 civarinda üye yaptık. Bu Üyelerin yarısından çoğu Galatasaray lisesinden''

Video'yu dikkatli izleyin.. Bilinçaltına Mesaj vererek Diyor ki : ''250 üyenin yarısından çoğu Galatasaray lisesinden'' diyor.. yani Diğer üyeler bunların gözünde Galatasaraylı falan değil.. Liseli olanlar bunların gözünden Galatasaraylı !!!!!

Hepiniz Defolup Gideceksiniz Ulan !!!

Dursun Ozbek Liseli Olmayanları "Galatasaraylı Değildi" Diye Anlatıyor - YouTube

Liseli değiller demek istemiş art niyet yok bana göre.

Ne mezunusun diye sorulduğunda Galatasaray mezunuyum denir çoğu defa, o hesap işte.

Bence de art niyetli bir söz değil ama o okuldan mezun olanların büyük çoğunluğu memleketin geri kalanını adam yerine koymadığı için seni Galatasaraylı görmemişler çok mu :)

konu içeriğine bişey demiycem liselilerin hepsi bunu düşünüyorda takıldığım nokta
yav yapmayın Allah aşkına dursun kim bilinç altına mesaj vermek kim.

ne saçma bir cümle dursun özbek !

Kesip, 8 saniyelik video mu yapilir yahu... Eger bir insan bir konusmadan, bir kac saniyesini kirpip video yapiyorsa, eses kendi capinda bilinc altinda mesaj vermek isteyen odur.

Adam mısın Dursun?

Sent from my iPhone using Tapatalk

"Yarınsından çoğu Galatasaray'lı değil " Benim için art niyet içerir. Liseli olmayanları Galatasaray'lı görmüyorlar

belki de adam yeni üyelerin kuş olduklarını bildiğinden böyle dedi

Bu adam konuşmasını da bilmiyor... Geçen youtube'da adamın konuşmalarından derleme yapmışlar. Adam bildiğin yalancı, kolpacı, vizyonu sıfır, çamur at izi kalsıncı, pasif...
Böyle büyük bir camianın kapıcısı bile olamayacak adamlar gelmiş kulübü yönetiyorlar!

"Yarınsından çoğu Galatasaray'lı değil " Benim için art niyet içerir. Liseli olmayanları Galatasaray'lı görmüyorlar

Art niyetle ilgisi yok kardeşim öyle olsa zaten üye yapmaz.

Aksine ayrımcılık yapmıyoruz mesajı vermeye çalışmış.

Misal Galatasaray lisesi veya üniversitesinden mezun birisine sorsan %99'u Galatasaray mezunuyum der herhalde ekstra bir durum olmadıkça.

O alışkanlıkla söylemiş.

Art niyetle ilgisi yok kardeşim öyle olsa zaten üye yapmaz.

Aksine ayrımcılık yapmıyoruz mesajı vermeye çalışmış.

Misal Galatasaray lisesi veya üniversitesinden mezun birisine sorsan %99'u Galatasaray mezunuyum der herhalde ekstra bir durum olmadıkça.

O alışkanlıkla söylemiş.

O anlamda soylediyse problem yok. Bu konusmasinida bilmiyor hocam :asd22:

Sen de adam değilsin Dursun onu ne yapacağız?

Dursun Özbek'te liselidir. Çoğumuzun gözünden kaçan bir ayrıntı bu. Zaten son 15 yılımız göz önüne alındığında Adnan Polat haricinde liseli olmayan bir tane başkan çıkmadı.

Yemin ediyorum tam bir teneke bu adam. Boş. Bomboş.

“Bankalara borçlarımız var. Ekonominin dinamikleri değişebiliyor, biz bazı borçların yapılanmasını gündeme getireceğimiz gibi faiz durumlarını konuşacağız. Bu yüzden yetki istiyoruz. Ben Galatasaray’da kaldığım sürece projeler üretmek ve Galatasaray’a kaynak üretmek istiyorum. Kesinlikle Galatasaray’ın gayrimenkulünü satmak istemedim ve düşünmedim. Aksine ben yeni gayrimenkuller kazandırmak istiyorum. Bugün üreteceğimiz projelerle ilgili olarak Genel Kurul’un tekrar onayına gidiyoruz. Genel Kurulları tekrarlayacağım. Galatasaray Spor Kulübü’nün asıl sahibi Genel Kurul’dur.

Boyle diyen bir adamdan ne bekliyorsunuz ki

Geri
Üst Alt