Dursun Özbek: "Lucescu ile görüşmeler olumlu geçti, yarın yanıt verecek"

bize gelme ihtimali varken alzheimer ilan edilen luce yarın aslında kemik yaşı 60 mış diye lanse edilir medya tarafından. ülke komple galatasaray düşmanı bize attıkları kaçıncı kazık

Simdiye kadar Luce ile ilgili erman, ve ridvan´in yorumlari negatif oldu. Bakalim Ahmet Cakar ne diyecek.

bizim taraftarımız harbi tuhaf. gelmesin lucescu filan. bunların komple gitmesi gerekirken bide başımıza luceyi getireceklerdi. adam yaşlanmış artık, bide oğlu mevzusu filan vardı.

hele fterim boştayken lucescu gelip 2 yıllık sözleşme imzalasaydı kriz geçirirdim kesin.

Olm bu Dursun da garip bir olay var çözsek acayip işimize yarayacak da henüz çözemedik

Mesela Lucescu'yu Gs'a getirmek için Romanya'ya gitti bir konuştu takım çalıştırmak istemiyorum diyen adam bir anda milli takımı seçti

Yine geçenlerde Bjk'yi övmüştü Bjk tepetaklak oldu

Var yani bir şeyler ama çözemedik henüz

çok olumlu geçmiş gerçekten. neyse iyi oldu bence böyle olması zaten tudor bu sene herkese tükürdüğünü yalatacak.

gerizekalı olursun, ahraz olursun...ama bir tane de işe yararsın bişeyden çakarsın elin bişeye yatkın olur ne bileyim..
dünyada bir işe yaramayan 1 insan varsa o da sensin..
taşıdığın temsil ettiğin makamın da onu sevenlerinde şeyine koydun gitsen ne gitmesen rezil herif...

Moderatör tarafında düzenlendi:
La sen nasıl bir insansın Dursunn

bence gelmesi sorun olurdu o yüzden istemiyordum gelmesini böyle bir yapıyı kaldıracak profesyonellikte yönetilmiyor çünkü klüp.

Tursu yine yapacagini yapmis.

Ben hayatimda böyle gerizekali bir baskan görmedim.

Kendi teknik direktörünü kovmadan bitiren ilk Başkan Dursun

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Milli takım için görüşmeye gitmiş :D Sonuç olumlu doğru demiş :D

Geri
Üst Alt