GSC Anket Dursun Özbek mi, Eşref Hamamcıoğlu mu?

Dursun Özbek mi, Eşref Hamamcıoğlu mu?

• Dursun Özbek

Oy: 47 51,6%
  • Eşref Hamamcıoğlu

Oy: 44 48,4%

• Kullanılan toplam oy
    91
  • Anket kapatılmış .
Dursun’un transferler çok şaibeliydi, bu gayrimenkul işleri insanı endişelendirmiyor değil.

Eşref gelirse futbol takımı başarısız olur para harcamayacağı için, maddi açıdan daha iyi yönetebilir ama listesi güçlü değil.

İkisi de traş, no vote..

Listeleri hiç beğenmedim. Kulüp madem satılmıyor Eşref dedem de biraz tatsın bu duyguyu.

birini seç kingpay

üçüncü şık dicem, adını söylesem ayıp olur burada 😂

Eşref saatinde Hamamcı Teyze çalarken fonda, Dursun zaman diyorum. Nedir bu ÖZ-BEK sevdası bizmillah.

Binaleleyn Dursun Özbek kuru sıkıda, Sn.Eşref Bey’de haybeden değerler üstü pilavcılık da dünya markası görünmekte.

Dursun diyenin aklindan şüphe ederim, denedik olmadi tekrar tekrar niye ayni kisiler üzerinden gidelim ki?

pot kirmamak icin oy sayisi cok düsük kalmis forumda

hangisi gelirse gelsin bu sene şampiyonuz ....

onun harici icraatleri göreceğiz

Gezginin biri Afrika'da yolunu kaybetmiş ve bir yamyam kabilesinin eline düşmüş.Kabile elemanları elinde ok, mızrak ve taş baltalarla gezgini çevrelemiş ve onu önüne katıp kabile şefine getirmiş.Yamyam kabile şefi de keyifle bu adama ne yapalım diye düşünürken eleman yalvarmaya başlamış.Karşilikli dillerini anlamadıkları için en son kabile şefi madem bu kadar yalvarıp yakariyor esire iki şık sunalım, hangisini seçerse o muameleyi yapalım demiş.Uygun bir dille de anlatmış:Ya seni öldüreceğiz, akşam yemeği yapacağız ya da sana "mokoko" yapacağız; seç birini demiş.Adam hemen ölüp gitmekten korkarak direkt mokoko demiş.Kabile şefi de"guzeeeel!"demiş.Sonra da "yatırın ve ölene kadar mokoko yapın"demiş... Adayların çağrışımı budur benim için,o yüzden elim oy kullanmaya gitmedi.

Hamamcı ayağı yere basmayan sadece bir kültürü temsilen başkan olmak istiyor amaç başarı değil. Diğeri tipsiz görünse de iş yapma kabiliyeti ile bize daha uygun başkan olur

Eşref’in Abdürrahim hamlesine ne diyorsunuz M.C ekibi komple sarı diyecekmiş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt