GSC Anket Dursun Özbek mi Süheyl Batum mu?

Hangi Yönetim?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Anket kapatılmış .
Galatasaray'ı şu anda sürükleyen içinde bulunduğu projeleri, isimlerin bir önemi olmadığını düşünüyorum. Ha daha fazla kazanmak veya başka türlü kazanç yolları varken azına tahammül göstermek gibi bir durum var ise o sorgulanır.

Erden Timur: "Florya konusun tüm Galatasaraylıların göz bebeği bir konu. Güncel rakamlara göre buralarda çevrede ne desem siyasetin içine girecek ama kendimiz mi yaparak yoksa kat karşılığı mı konusu var. Kendin yaptığında daha fazla kar edersin. Galatasaray fazla kazanır."

Erden bey bunu söyleyip nasıl 'peşkeş' iddiası söz konusu olamaz diyebiliyor?!

Galatasaray'ı şu anda sürükleyen içinde bulunduğu projeleri, isimlerin bir önemi olmadığını düşünüyorum. Ha daha fazla kazanmak veya başka türlü kazanç yolları varken azına tahammül göstermek gibi bir durum var ise o sorgulanır.

Erden Timur: "Florya konusun tüm Galatasaraylıların göz bebeği bir konu. Güncel rakamlara göre buralarda çevrede ne desem siyasetin içine girecek ama kendimiz mi yaparak yoksa kat karşılığı mı konusu var. Kendin yaptığında daha fazla kar edersin. Galatasaray fazla kazanır."

Erden bey bunu söyleyip nasıl 'peşkeş' iddiası söz konusu olamaz diyebiliyor?!
İşte peşkeş değil ama... tadında bir konuşma yaptı mizacı öyle olduğu için

Bir yandan şunu da kabul etti: projeyi kendimizin yapması daha riskli, fakat Galatasaray markası bu riskin altından rahatlıkla kalkar dedi ki haklı bence

Ya sen bu kulübün başkanısın. Kulüp 2 kar edecekken sen 1'e nasıl razı olursun?

Okan hocamiz Ünal Aysal ile anlasamaz ve kisa sürede ayrilir. Süheyl tarafinda en büyük endisem bu.
Dursun zaten hainlik yapip Florya‘yi peskes cekme pesinde. Iki ucu b.klu degnek.

Yine de Dursun denen rezil herif secilmesin, ondan kurtulmak cok daha zor olur gibime geliyor.

daha yeni Gs menfaatine herkesle çalışırım gibi bir şey dedi. Süheyl de sanki ET ile aynı şekilde yapmak istiyor Florya yı
Zaten Erden Timur'a teklif götürmeyi akıl edecek zeka yoksa GS başkanlık koltuğuna aday olmasın

Şu an yapması gereken 1.hamle Batum'un

ET bir seçim vaadi olacak.
seçimi kazanmak için kullanıldı zaten - MÖ falan hiç kılını kıpırdatmadı - deli gibi koşturdu...

Vaat olması daha iyi olur - çünkü bu sefer yönetim kadrosu kendisini koruyup önem verecek gibi algılarım. bence o noktada çok mutsuz Erden Timur.

Şu an yapması gereken 1.hamle Batum'un

GEçen gün dedi ya - değerimiz vs. muhteşem bir ekip uyumuyu var hoca ile vs diye.

zaten kapıları açık.

ama Batum tarafında da siyasi karakterde açıklama ve sertlik hoşuma gitmiyor

Geri
Üst Alt