GSC Anket Dursun Özbek mi Süheyl Batum mu?

Hangi Yönetim?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Anket kapatılmış .
sen 2 sene başarısızlıgı kabullenebiliyosun ama ben kabullenemıyorum heralde tek fark bu

aliyi sampiyon yapmadan gondermemız gerek

2 sene başarısız olursak ortada ne okan kalır ne iyi topcu başa döneriz

şuan rüzgar arkamızdayken dursun devam etmek demekten baska caremız kalmıyor

ha dursun en ufak ihanetinde tekmeyi yemelidir
Kabullenmek falan yok

Olacak olan bu maalesef

Dursun’un ilk dönemini hatırlıyoruz. İkinci kez seçilmesini Erden Timur vizyonuna borçlu.

İkinci kez seçildi, bu vizyon ile iki sezon şampiyon olundu. Tekrar çirkin tarafını gösterdi. Ekibindeki en vizyoner adamı saf dışı bıraktı. Ee ne de olsa seçilmek için artık Erden’e ihtiyacı yok.

Umarım Süheyl hoca kazanır. Erden Timur olmadan mevcut yönetimin başarılı olması imkansız, tam bir kaos yönetimi olur

sen 2 sene başarısızlıgı kabullenebiliyosun ama ben kabullenemıyorum heralde tek fark bu

aliyi sampiyon yapmadan gondermemız gerek

2 sene başarısız olursak ortada ne okan kalır ne iyi topcu başa döneriz

şuan rüzgar arkamızdayken dursun devam etmek demekten baska caremız kalmıyor

ha dursun en ufak ihanetinde tekmeyi yemelidir

Duygularıma tercüman oldun, imzamı atarım

Bu arada Levent Tüzemen'in dediğine göre Süheyl Batum 2019 'dan sonra passolig yenilememiş, maçlara bile 1 kez gelmemiş yani. Şimdi Başkan Adayı olması çok enteresan bir durum gerçekten.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Levent Tüzemen'in dediğine göre Süheyl Batum 2019 'dan sonra passolig yenilememii, maçlara bile 2 kez gelmemiş yani. Şimdi Başkan Adayı olması çok enteresan bir durum gerçekten.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gs kadrosundan 10 isim say desen sayamaz durumdaymıs

Ihtoyarlar genc istemiyorlar kesinlikle. Belmas kazayla secildi o da pisman etti gerci. Ama onun da ne parasinne karizmasi vardi. Simdi ikisi bir arada adam bulmusuz gunahoyla, sevabiyla, onu da hemen yemeye calisiyorlar. Hep bir adam kullanmaca. Kimse de ideal folan birakmiyorlar.

2 sene başarı geldi ya, yüksek fiyatlara oyuncular satıldı, cl geliri + muhtemel bir cl geliri + yine oyuncu satışlarından gelecek iyi rakamlar derken, şimdi bir de ülkenin en değerli arazilerinden birinde yapılacak devasa inşaat projesi çıktı tabi.

siz de yine kesme şekerin üzerine toplanan hamamböcekleri gibi birbirinize girdiniz değil mi.

BİR KERE ŞAŞIRTIN YAV BİR KERE.

ulan seneye rakip bile yok rakip. bjk dağılmış, fb'in hocası bile belli değil, bir sürü yaşlı ve yüksek maliyetli yabancılarla dolu çöp gibi kadrosunu 11 milyar tl borç içinde yapılandırmaya çalışacak.

seneye güle oynaya şampiyon olup, rakipler ile arayı ciddi şekilde belki de kapanmayacak şekilde açma fırsatı geldi elimize.

her başarılı 2 sene sonunda ulan bir kere de yapmayın şunu beee.

rantınız batsın, siyasetiniz batsın.

2 sene başarı geldi ya, yüksek fiyatlara oyuncular satıldı, cl geliri + muhtemel bir cl geliri + yine oyuncu satışlarından gelecek iyi rakamlar derken, şimdi bir de ülkenin en değerli arazilerinden birinde yapılacak devasa inşaat projesi çıktı tabi.

siz de yine kesme şekerin üzerine toplanan hamamböcekleri gibi birbirinize girdiniz değil mi.

BİR KERE ŞAŞIRTIN YAV BİR KERE.

ulan seneye rakip bile yok rakip. bjk dağılmış, fb'in hocası bile belli değil, bir sürü yaşlı ve yüksek maliyetli çöp gibi kadrosunu 11 milyar tl borç içinde yapılandırmaya çalışacak.

seneye güle oynaya şampiyon olup, rakipler ile arayı ciddi şekilde belki de kapanmayacak şekilde açma fırsatı geldi elimize.

her başarılı 2 sene sonunda ulan bir kere de yapmayın şunu beee.

rantınız batsın, siyasetiniz batsın.
Valla bıktık bu tekrara dönmekten

ünal terim dönemınde de böyle oldu takım haşat oldu

şimdi bu oyuncuların yerine dandik topcuları yüregimiz kaldırmaz

Valla bıktık bu tekrara dönmekten

ünal terim dönemınde de böyle oldu takım haşat oldu

şimdi bu oyuncuların yerine dandik topcuları yüregimiz kaldırmaz
biz transferi avrupa'da başarı için istiyoruz değil mi?

yoksa hiç transfer yapmasak, eldeki kadroyu korusak bile bu kadro seneye de ligin içinden geçer. benzer puanı toplar. fb'in hakem destekleri olmasaydı ligi nisan'da bitirecekti bu kadro.

neyse yarınki maçı bir atlatalım da, seçim anına kadar daha çok sular akar. ona göre cephemizi alırız.

ben işin sonunda gs'ın "tutucu" yapısına güveniyorum. bir şekilde "kötüyü" camiadan uzak tutuyor. erden timur'un da bir şekilde işin içinde yer alacağını düşünüyorum. -dışarıdan da olsa-

biz transferi avrupa'da başarı için istiyoruz değil mi?

yoksa hiç transfer yapmasak, eldeki kadroyu korusak bile bu kadro seneye de ligin içinden geçer. benzer puanı toplar. fb'in hakem destekleri olmasaydı ligi nisan'da bitirecekti bu kadro.

neyse yarınki maçı bir atlatalım da, seçim anına kadar daha çok sular akar. ona göre cephemizi alırız.

ben işin sonunda gs'ın "tutucu" yapısına güveniyorum. bir şekilde "kötüyü" camiadan uzak tutuyor. erden timur'un da bir şekilde işin içinde yer alacağını düşünüyorum. -dışarıdan da olsa-
korkum bu takımın bu seneki rekorları bidaha kıramayacak olması

bidaha böyle bi ortam icardiler fln goremıcez

yabancı tdler ile sürünmeye devam edecegiz diye korkuyorum

Ulan durduk yere seçim meçim herkes birbirne girmeye başladı. Yapacağınız işe tüküreyim sizin. 2 senedir lig hegemonyamız altında devam ederken son düzlükte olacak iş mi bu? Şampiyonluk gelene kadar şu konulardan uzak duralım yeter... Ali nin kuyusuna su taşımaktan başka bir bka yaramıyor şu anda konuşulanlar...

Yarın saat 24.00'a kadar sühely önde bitirirse yönetım düsecekmis

Erden Timur secimden once hangi tarafi desteklerse o taraf kazanir, bunu 2 aday da bildigi icin ellerinden geleni yapacaklardir. Gerisi onun secimi.

Geri
Üst Alt