GSC Anket Dursun Özbek mi Süheyl Batum mu?

Hangi Yönetim?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Anket kapatılmış .
Seneye tekrar seçim olur.mevcut başkanlık koltuğunu dolduran şahıs seçilse bile bir seneyi dolduramaz.camiadan artık birilerinin elini taşın altına koyması gerekiyor.o kadar sözde donanımlı adam var kimse çıkıp aday olmuyor.Galatasarayın kaderi dursun denen ne idüğü belirsiz bir adama bırakılmamalı

suheyl aliye bişey diyemez burak elmas gibi biri malesef
Diyeceğini taahhüt ediyor. Seçip bakalım diyor mu demiyor mu. En azından Tostos gibi koltuğa yapışmaz tekrar seçime götürür kulübü taahhütlerinde başarısız olursa

Ayrıca Ünal Aysal ezim ezim ezer akılsız Ali'yi

Diyeceğini taahhüt ediyor. Seçip bakalım diyor mu demiyor mu. En azından Tostos gibi koltuğa yapışmaz tekrar seçime götürür kulübü taahhütlerinde başarısız olursa

Ayrıca Ünal Aysal ezim ezim ezer akılsız Ali'yi
ünalın hic bi gücü yok

bu ülkede paran ve gücün önemli

Maç sonrası sahamiza girip kutlama yapılmasına izin verilmesinden sonra Süheyl Batum saflarına geçtim. bu rezilliği yaşatan, kendi koltuğu için günlerdir seçim için açıklamalar yapıp ortada bir şampiyonluk derbisi yokmuş gibi rehavet ortamı yaratan şu anki etkisiz yönetimden kurtulmanın zamanı geldi.

Unal aysal-italyan bir hoca saflarindayim artık , tabii zerbi çöpü olmasın.

Neyine kızgınsın rengim?
Ya ligin en kritik haftalarinda cikipta ben artık yokum açıklamaları gerçekten gereksizdi bana göre. Takımın %80-%90ı Erdeni Dursun Özbek’ten daha üstün görüyor muhtemelen. Zamanlaması tamamen yanlış bir karar oldu o

Geri
Üst Alt