GSC Anket Dursun Özbek mi Süheyl Batum mu?

Hangi Yönetim?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Anket kapatılmış .
Fark şu Özbek başkan olursa tepkiye şuna buna aldırış etmeden 2 sene koltuktan kalmaz. Batum tribün tepkisi yerse benim burada ne işim var diye seçime gidebilir. İki yönetiminde Galatasaray'a kaostan başka bir şey vaat etmediği ortada zaten. Buradaki seçim hangisinden daha kolay kurtulmanın yolunu açıyor ona bakmak gerekir.

Ünal Aysal başkan Erden Timur ve Rezzan epözdemir yardımcıları olsun. Bülent Tulun da basın sözcüsü...

ankette d.ö (75) oy oranı düşüşü şahsımı sevindiriyor

En başında demiştim ki, ne Dursun Özbek ne Süheyl Batum; arasından bir ismi seçebilecek donem yok. Lakin dünkü yönetimsel pasif görüntü beni çok üzdü, bunu söyleyebilirim.

Savaşa giden karınca misaliyiz. Belki gücümüz yetmez ama tarafımız belli olsun. Hiçbir zaman Galatasaray hainlerinin tarafinda olmadık. Bizim vicdanımız rahat.

Öyle bir seçimdi herkes tehlikenin net farkındaydı.

Dursun Özbek'e Erden Timur'suz güvenmeyenleri bir kez daha tebrik ediyorum 81 kişi bugünlerin yaşanacağını tahmin ediyordu ve haksız değillerdi.

Boşuna yaptıkların yapacaklarının teminatıdır denmiyor.

2015/17 arası kulübün içinden geçen şahsın Erden Timur'suz Ferrari'yi alıp Tofaş'a dönüşeceği belliydi araç giderken yolda dağılıyor.

Haklı olanın acelesi yoktur.

Dedik, dedik, dedik...

Şimdi bu adamı yollamaya çalışsak koltuğa yapışacak 2 sene eziyet dönemi başlıyor en azından Süheyl Batum gelse kötü yönetim anında yollama şansımız aşırı yüksekti bunda utanma, arlanma hiçbir şey yok her şey kötü gitse Florya ehehehehe diyip taraftarın aklıyla dalga geçecek.

Ünal Aysal bir şekilde transfer yapardı yapmasına. Keşke diğer aday seçilseydi.

Genel kurul yanlış bir değerlendirme yaptı. Şampiyonlukları sanki bunlar kazanmış gibi tarihi farkla bu yönetimi seçti. Bizim sana muhtacız diye şarkı söyleyen ifb’lilerden ne farkımız kaldı? Dursun yalı çocuğundan daha mı başarılı? Yalı çocuğu en azından yatırım yapıyor kulübüne. Bu anca sömürüyor.

Dursun da Şah Batur da 3 aşağı 5 yukarı aynı kişiler.

Bize daha genç, atik ve vizyoner insanlar gerekiyor. Böyle kişilerin (Erden Timur, Haldun Üstünel gibi) kulüp yöneticiliğinde yarattıkları farkı hep gördük, tecrübe ettik.

Süheyl bey ve ekibine kızmıştı bazıları lakin adamların her söyledikleri doğru çıktı, çıkıyor, adamlar on gorulu davranıp kulübün nasıl bir bela içine gireceğini görmüşler..keske secilselerdi

Süheyl bey ve ekibine kızmıştı bazıları lakin adamların her söyledikleri doğru çıktı, çıkıyor, adamlar on gorulu davranıp kulübün nasıl bir bela içine gireceğini görmüşler..keske secilselerdi
florya konusu haricinde içi dolu ve hazırlanmış bir kadro yoktu orda - yani muhalefet var eyw , eleştirdikleri konular doğru konular -- ama başka diğer her şey 3 4 günde derleme cümlelerdi.

üstüne florya konusunda da yetkiyi verdiler - madde konulmasında rol oynadılar belkide dursun özbekin nisanda planladığı düzeni önlediler.

ama bizim ingilendiğimiz kısmı yönetebilecek bir kadro değildi onlarda.

iki seçecenekte doğru olan yönetim değil.(di)

Süheyl Batum'a oy veren değerli renktaşlarıma saygılarımı sunuyorum neler yaşanacağını bu tarihte oy verenler hep biliyordu.

Dursun Özbek'i savunanlarda muradına ermiştir diye düşünüyorum.

Süheyle kulak verin diye kıçımızı yırttık. Adamın söylediği tek bir yanlış kelime yoktu. Siyasi kariyeriyle adamı yargıladınız. Floryaya bay bay deyin şimdi 👋

Suheyl Batum , yali cocuguna yakin bir tavir sergilemeye NAMZET goruldugu icin SECILMEDI..

Bunu bilemiyoruz, yoksa degerli birisi

Geri
Üst Alt