Dursun Özbek, Muslera'yı Satıp Karcemarskars'ı Alabilir!

tamam gidin satın muslerayı, sneijderi siz de rahatlayın biz de rahatlayalım. hiç uğraşacak halim yok karcemaskasın çapı sizin gibi kafa yapısına yeter fazla bile. melonun yerine donk u alan başkana böyle taraftar müstehak

Keyifimizden satiyoruz sanki, durum boyle. Hayret bisey ya. Zor zamanlarda radikal degislikler lazim, bu siyasetdede boyle, futboldada. Romannin icinde yasamiyoruz heralde, gercek hayat bu.

Kalesinde tolga olan ve 6 ay öncesinden oyuncu almasını seven, s.ligine gidecek olan besiktasin muslerayla aynı kalibrasyonda kaleciye hala anlaşamaması sizde de gariplik hissi yaratmadı mi

Bjk tolgaynan samp olmadi mi
bursa samp olurken kalecisi kimdi?
Mondi gittikten sonra aykut ve orkunla SHAMP olmadikmi lan

Son 15 senenin en az gol yedigimiz 3 sezonu arasindadir muhtemelen o sene.
Kaleci futbolda mevkiler arasinda, zaten en az önem arz eden poziyonudur.

Ama garip bir mantik türüyor burada. 10/11 sezonunda ligin yarisindan fazlasi bitmis, takim 10. siraya düsmüsken ilk macini oynayan Zapata´da o sezon kötü gidisatin sorumlusu olabiliyor mesela.

Bir kalecinin yapabilcekleri, diger pozisyonlara daha kisitlidir.

Arkadas sabrini selcugun semihin umutun aldigi para maliyet olusturmuyorda nandonunkimi olusturuyor senin kepce kulagina krema sıkıp kopeklere yalatirim dursun

Yanlis dusunce yine. Muslera o parayi hakettigi icin diger kuluplere satabiliyoruz. Sabri ve tayfasinin parasini bizden haric kimse vermez, veremez. Elden cikarmak o kadar zor.

Muslerayi satarsak, ve Karcemarskasi ucuz bir sekilde alirsak, ben fitim. 2 sene Karce kalemizi idare eder. Ondan sonra duruma tekrar bakariz, ekonomimiz daha iyilere musait ederse, yine Muslera gibi (yada daha iyisini) aliriz.

Son düzenleme:
Dursun ultraslandan sonra forumada para yedirmeye başlamış anlaşılan

Hahahahha, ben paranin azligini mi kastetmistim. Planini kastetmisdim senin, senin akil fikrin basinda mi harbiden be adam?
Ben bir milyona fazla demiyorum, ama oyuncunun aldigi mahliyet senin farkinda mi? Burda biryerde birisi demisdi Karcenin maasi verilmiyordu diye, adam uc asaga bes yukari 600-700 binlik maas aliyor, onuda odeyemiyorsa Antep gibi kulub, sen Umutu, Tariki vs. vs. kime gondereceksin onu soyle bana? Herkesi 1 milyona sat, plan buymus. Tamam eline 10 milyon ve 6 kisilik bir kadro kalacak elinde, ehehehe, guzel plan xD xD xD

1 milyon FC Midtjylland bile alir, ama gidip Tarikin maasini odeyemez mesela, birisi su FMcilere akil fikir versin artik.

Bu konuyu cogu kisi kavrayamiyor.

Türkiye´den iyi oyuncularin avrupaya gidememe nedeni de bu. Bakambu´ya 8 veren, bu fiyati bizim oyunculara da teklif edebilir, hatta daha fazlasini. Ama Bakambu´ya bakiyorlar 300 bin kazaniyor, bizim kilit oyunculara bakiyorlar 3 milyon avro netten basliyor cogu. Az aliyor dedigimiz adamlar, 1.5 net aliyor... Bunu Mourinho bile söyledi, bu fiyatlar avrupadaki piyasayi bile korkutuyor.

Anadolu kulüplerinin de mali durumu ortada. Ordu´ya toplam 3 milyon avroya iki oyuncu sattik, yani iki tane oyuncu anca satabildik son dönemlerde. Onlarin parasi da duman oldu. Ödeyemiyor, batti Ordu yaptigi transferleri ile.
Diger kulüplerde üc büyüklerin oyuncularindan kurtulmak istedigini bildigi icin, zaten sadece bedava oyuncu kovaliyorlar. Her sene bosa cikiyor zaten 6-7 tane...

Anadolu kulüpleri ancak Tarik Camdal´i kiralayip, 2/3´lik maasini bize ödetirler...

Bunun yöneticilik kabiliyeti ile de alakasi yok. Ya anadolu yöneticilerin kafasina silah dayayicaksin, yada otel odasina kadin yollayip, görntü cekip santaj yapacaksin... Bunun disinda, senden futbolcu maliyet ile almiyorlar.

Son düzenleme:
Muslera Galatasaray´da bir sifat olmustur, duygusal bakarsak, 40 yasina kadar gitmesini istemem.

Karcemarskas bu ligin cizgide en iyi kalcesidir. Süperligde Karce kadar epic kurtaris yapabilen, baska bir kaleci yok. Bir iki kere yaparsin, ama Karce bunlari hep yapiyor. Kendisini Bundesliga´nin efsane kalecilerinden Tomislav Piplica´ya benzetiyorum. Tomislav Piplica ya sike yapiyordu, yada harbiden kafadan catlakti, ama cizgide inanilmaz toplar cikarabiliyordu. Bu delilik Karce´de yok, ama atletik yapisi, hizi, cabuk yere inmesi, toplari ucus tarzi onu animsatiyor.

Muslera mi Karcemarskas mi derseniz, Muslera´yi degistirmek icin bir neden yoktur. Ama 3.5 Milyon avro kemiksiz kazanan Muslera yerine, 800 bin avro kazanan bir Karcemarskas cok daha mantikli bir tercih olur. Muslera daha iyi olsa bile, aralarinda böyle ucurum bir kalite farki yok.

CbsMcIYW4AIX6be.jpg

Lan bunu yazan ne icmis? Muslera'yi satacak dursun ozbek? Yerine Karcemarskasi alacak? Illa kufur mu edelim tovbe tovbe nasil birsey abi, illa gazeteyi dolduracaksin diye sacma sapan birsey mi uydurmak lazim, merak ediyom avrupa'daki gazetelerde boyle sacmalik yaziliyomu, burda hollanda'da oyle birsey yok

Yine agir sacmalamaya basladiniz.

Güzel transfer olur. Sneijder yerine Putsilayi da isterim. Ligde kalmamiz icin iyi transferler. Sampiyonluga oynanmayan her sene GS en az 100 milyon dolar zarar yazacagina göre, mali durumumuz gelecek yillarda daha da kötü olacak. Gercekci olmaliyiz. Muslera ve Sneijderi bende seviyorum ama maaslarini ödeyecek durumda degiliz. Fb ve Bjk, transfer yapip, daha da güclenecekler,aradaki kalite farki iyice acilacak. Ya 5-6 tane ilk11 oyuncusu alacagiz ya da iyice kücülüp, küme düsmemeye oynayacagiz. 5-6 ilk11 oyuncusu alacak paramiz yok. Telles, Bruma, Sneijder, Podolski,Muslera hepsini satmaliyiz.Gelecek yil oyuncu maaslarini ödeyecek paramiz yok.Engin, İrfan can, Emrah, Karce güzel transferler.

Kaleye karcemaskas degil muslerayi tercih edionuz ha
vay be ne kadar bold ve vizyonlu bir dusunce

İyice Anadolu takımı olmamız için hamleler yapılıyor

-Tapatalk-

Arada güzel haberler geliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt