Berkant Yasa
10 Numara!
- 29 Mayıs 2012
- 12.789
- 860
- 1.788
Katılıyorum ama son laf Muslera'ya haksızlık olur.
Oynadığı takımlar ve oyuncuların üstündeki beklentiler bunda bir etkendir.
Orası öyle de bu futbolcular ona göre para kazanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum ama son laf Muslera'ya haksızlık olur.
Oynadığı takımlar ve oyuncuların üstündeki beklentiler bunda bir etkendir.
tamam gidin satın muslerayı, sneijderi siz de rahatlayın biz de rahatlayalım. hiç uğraşacak halim yok karcemaskasın çapı sizin gibi kafa yapısına yeter fazla bile. melonun yerine donk u alan başkana böyle taraftar müstehak
Bjk tolgaynan samp olmadi mi
bursa samp olurken kalecisi kimdi?
Mondi gittikten sonra aykut ve orkunla SHAMP olmadikmi lan
Arkadas sabrini selcugun semihin umutun aldigi para maliyet olusturmuyorda nandonunkimi olusturuyor senin kepce kulagina krema sıkıp kopeklere yalatirim dursun
Hahahahha, ben paranin azligini mi kastetmistim. Planini kastetmisdim senin, senin akil fikrin basinda mi harbiden be adam?
Ben bir milyona fazla demiyorum, ama oyuncunun aldigi mahliyet senin farkinda mi? Burda biryerde birisi demisdi Karcenin maasi verilmiyordu diye, adam uc asaga bes yukari 600-700 binlik maas aliyor, onuda odeyemiyorsa Antep gibi kulub, sen Umutu, Tariki vs. vs. kime gondereceksin onu soyle bana? Herkesi 1 milyona sat, plan buymus. Tamam eline 10 milyon ve 6 kisilik bir kadro kalacak elinde, ehehehe, guzel plan xD xD xD
1 milyon FC Midtjylland bile alir, ama gidip Tarikin maasini odeyemez mesela, birisi su FMcilere akil fikir versin artik.
Muslera Galatasaray´da bir sifat olmustur, duygusal bakarsak, 40 yasina kadar gitmesini istemem.
Karcemarskas bu ligin cizgide en iyi kalcesidir. Süperligde Karce kadar epic kurtaris yapabilen, baska bir kaleci yok. Bir iki kere yaparsin, ama Karce bunlari hep yapiyor. Kendisini Bundesliga´nin efsane kalecilerinden Tomislav Piplica´ya benzetiyorum. Tomislav Piplica ya sike yapiyordu, yada harbiden kafadan catlakti, ama cizgide inanilmaz toplar cikarabiliyordu. Bu delilik Karce´de yok, ama atletik yapisi, hizi, cabuk yere inmesi, toplari ucus tarzi onu animsatiyor.
Muslera mi Karcemarskas mi derseniz, Muslera´yi degistirmek icin bir neden yoktur. Ama 3.5 Milyon avro kemiksiz kazanan Muslera yerine, 800 bin avro kazanan bir Karcemarskas cok daha mantikli bir tercih olur. Muslera daha iyi olsa bile, aralarinda böyle ucurum bir kalite farki yok.
Dursun ultraslandan sonra forumada para yedirmeye başlamış anlaşılan
Yine agir sacmalamaya basladiniz.