GSC Haber Dursun Özbek: "Nando'nun Galatasaray'a hizmeti farklı boyutta devam edecek"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1000069307.webp

Dursun Özbek: "Fernando Muslera'ya bugüne kadar bize kattıkları için teşekkür etmek istiyorum. Nando artık bizden birisi. En zor zamanlarda bile sahada dik duran, arkadaşlarına liderlik eden değerli Galatasaraylı..."

Teknik direktör ve kaleci olarak tekrar görecek miyiz?

Dursun Özbek: "Galatasaray'ın uluslararası projeleri var. Multi club gibi. Nando bu projemizin parçası. Güney Amerika ile ilgili bir parçası. Galatasaray'da daha devam etmesini çok istedim, kendisinin haklı gerekçeleri var."

Dursun Özbek: "Muslera'ya veda etmiyorum. Kendisiyle de konuştuk, bir protokol imzaladık, Galatasaray'a uluslararası çalışmaya devam edecek. Nando, Galatasaray'a hizmet edeceğini söyledi. Onunla işbirliği içerisinde olacağız. Nando'nun Galatasaray'a hizmeti farklı boyutta devam edecek. Tam bir Galatasaraylı duruşu sergiledi."

Veda maçı düzenlenecek mi?

Dursun Özbek: "Mertens ve Muslera ile veda etmiyoruz. İkisinin de Galatasaray'a hizmet edeceklerini düşünüyorum. İkisiyle de etkinliklerimiz olacak, bunlar planlanıyor."

Yolu açık olsun her şey için teşekkürler

Veda maçı düzenlenecek mi?

Dursun Özbek: "Mertens ve Muslera ile veda etmiyoruz. İkisinin de Galatasaray'a hizmet edeceklerini düşünüyorum. İkisiyle de etkinliklerimiz olacak, bunlar planlanıyor."

Gözümden yaş geldi yav..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

guney amerika gozlemcisi olacak herhalde

Soru: Nando'nun yerine kim gelecek mi?

Dursun Özbek: "Zor bir döneme gireceğiz. Nando hala kalecimiz ve şu anda yanımda. Yarın maça çıkacak. O yüzden bu konuda şu anda konuşmak istemiyorum."

Geri
Üst Alt