Dursun Özbek: "O uyduruk penaltı olmasaydı maç 5-6'lık bir maçtı"

Mehmet akif facebooktaki dayılar misali sorular soruyor

başkanla barışmadık mı niye tepki gösteriyoruz anlamadım açıkcası..

transfer yapmadı diye kızmıştık aslında alınan isimlerin hepsi tuttu.
kerem, zaha ve teteyi gönderdi diye söylendik ama görüyoruz ki, takım bu olumsuzluklardan bile bir ivme yakaladı.

bence dursun başkan kelimeleri bir araya getirememek dışında iyi bir başkan?

"Erden kardeşimlen..." derken "Erden'le " oldu şimdi.

İnsan maaş bütçesi olarak yüksek bir takımsınız? Bu konuda sezon içinde ödemelerde sorun çıkacak mı bunun için ödeme planı hazır mı diye sorar?
yandaki HT spor başı olanh erfte gsraay lı - beceremiyorsan bırak o moderatörlüğü yapsın yani bu ne biçim üslup.

Yarın kritik bir maç var ve her kritik maç öncesi yine gündemi farklı yere çekecek işler yapıyorlar, ben sövmekten bıktım bu beceriksizlere

başkanla barışmadık mı niye tepki gösteriyoruz anlamadım açıkcası..

transfer yapmadı diye kızmıştık aslında alınan isimlerin hepsi tuttu.
kerem, zaha ve teteyi gönderdi diye söylendik ama görüyoruz ki, takım bu olumsuzluklardan bile bir ivme yakaladı.

bence dursun başkan kelimeleri bir araya getirememek dışında iyi bir başkan?
trasnferde eleştiri süreç - alınanın bakılan nitelik nicelik ve ücretleri ve teknk kadroyla beraber eleştriler.

yönetimsel iletişimsizlik ve net olunmama - yuvarlark demeçler verme yüzünden ne ara barıştık yönetimle / başkanla ? güven vermeyen kısım burası zaten. Trasnferler tivittercıların ve muhabirlerin kaynayan kazanı.

sürece baktığında GS nin isminin ağırlığının içine ettiler 3 ayda global olarak - tabii kağıt üzerinde her transferde olduğu gibi.

BB - florya - kemerbugaz ile ilgili tutan / gerçekleşen söylem hala olmadı. Bilet konusuda tuzu biberi oldu.

"aklınıza geleni söylesene

neyi

aklınıza geleni

sen sorunu sor

herkes merak etti - aklınıza ne geldi"

diyaloğa bak.

ulan bu herif cenkin istifasını kabul etmeyecek heralde tatile çıktı dönünce konuşacağız felan diyor

Aha fena gitmezken yine batırdı. Ulan millet refaha kavuşmuşken ne diye başımıza musallat etmeye çalışıyorsun yaw

boşa sıkıyor şu an

finansmanı sağladığında o işi 50 firmada yapar...

inşaat = para çünkü... direkt olarak oraya bağlı.

bana ver 100 m doları yapayım bir başıma inşaatı programla et kontrol et...

Transferleri yapan cenk degil mi?
2 sene ust uste samp olduğumuz kadroyuda o kurmuştu
Gardi ve Hatipoğlu da war. Kimin aldığı belli değil.

Tudor dönemindeki kadrodan Ndiaye dışında büyük zarar ettik. Herkese uzun süreli kallavi maaşlı sözleşme verdi

200 kişi kadrolu firma :D :D

uyutma insanları dursun bey... 20 kiş teknik ekip + kendi kadroları olan alt taşeron işçi kadrosu yeterli.

marsta koloni değil apartman yapılacak 5 katlı ...zor değil.

sevgili divandan pazarla ön finansman yap - olur bu iş ...ama heee o para gelince başka şeylere gidecekse , ufak sakallar olursa hayatta olmaz.

Hala cenk denen rezil herifin peşinde ulan herif yetersiz işte gel de sövme

Geri
Üst Alt