- 16 Haziran 2010
- 190.916
- 133.683
- 6.478
Dursun Özbek: "Önemli şeylerden bir tanesi futbol takımı, çok başarılı. Okan Hocam çok değer verdiğim güzel kardeşim. Hocamızla da devam edeceğiz."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke, harika olur ya.Erden timur dönüyor galiba
Şu BB mevzusu tek bize mi uygulanıyor , diğer takımlar BB anlaşması yok mu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Donuyor derken, gitmis miydi?Erden timur dönüyor galiba
BB kısmına süre yetmedi sanırım bazı yerleri süre bittiği için projeleri anlatırken kısa kısa geçtiler. Benim anladığım olay şu şekilde gerçekleşecek şu anda şirketlerle görüşüyorlar ihaleye falanda çekmek için. Artık seçimden sonra GS TV'den yayınlayarak ihale yapılacak burada ihale şartlarından birisi de peşinat bir para olacak anladığım kadarıyla daha sonra kazanan sözleşmeyi imzalayınca o parayı yatıracak biz de o para yatınca BB'den resmi olarak çıkacağız. Ayan'ın sormadığı merak ettiğim soru 2 yıllık Loca satışı bunu sormalıydı bu loca satışı taksitle mi nakit mi oldu? Nakit olduysa bunun parası nereye gitti bu para ile BB'den çıkmak için gerekli kaynağın çoğu toplanmış olması gerekmez miydi? Nu soruyu bekledim ama sormadı.Ben o kısmını anlayamadım işte. BB çıkışı yakın olsa bunun duyurulması gerekmez mi? Florya projesi ile birlikte BB'den çıkıyoruz şeklinde. Ben tam anlayamadım.
Proje de değil de sadece Futbolun başında olacak bundan sonra sanki ama hala net olur yada olmaz diyemiyorum. Erden Timur'un başkandan çok camia ve yönetimden kırıldığı isimler olduğunu düşünüyorum. Taner Aşkın gibilere falan özellikle cenazesi varken bile eleştiriyordu Özbek durdurdu hatırlarsan. Belki Özbek'in de yeterli desteği vermediğini de düşünüyor olabilir.erden yenı donemde olacak gibi ama hala daha başkanında erdenınde net söylemedigi birşeyler var gibi
Tamam da Erden Timur'un da anlattığı gibi Florya'nın da finansmanını sağlamak için projedeyken satışa başlamak ya bizim plan ipotek olunca o satışlar nasıl olacak? Sorun orada çıkıyor işte.Bir arsa da ipotek olması sizin o projeyi yapamayacağınız anlamına gelmez. Benim zamanında banka kredisi çekip aldığım arsalar da (ki banka üzerine ipotek koyar hemen) satış aşamasında ipoteği kaldırarak sattığım çok oldu.
O asla engel değildir. Tabi kendimiz yaparsak.
Ama bir müteahhite hasılat paylaşımlı verecek isek adam git ilk borcunu kapat, arsayı temizle sonra sözleşme yaparız diyebilir, der.
Dursun başkanın bb den çıkma acelesi ortaya çıkmış oldu. Şahsi fikrim onun ilk düşündüğü ödenen faiz değil. Sözleşme önündeki engel.
İşte BB çıkışı ile ilgili muallak detaylar var. Dursun Başkanın kesin konuşması ve şu şu gelişmelerin ardından resmi olarak çıkış olacak diye açıklama yapması güzel olurdu. Bu açıklama yapılmadığı yahut yapılamadığı için böyle sorular oluyor ister istemez.BB kısmına süre yetmedi sanırım bazı yerleri süre bittiği için projeleri anlatırken kısa kısa geçtiler. Benim anladığım olay şu şekilde gerçekleşecek şu anda şirketlerle görüşüyorlar ihaleye falanda çekmek için. Artık seçimden sonra GS TV'den yayınlayarak ihale yapılacak burada ihale şartlarından birisi de peşinat bir para olacak anladığım kadarıyla daha sonra kazanan sözleşmeyi imzalayınca o parayı yatıracak biz de o para yatınca BB'den resmi olarak çıkacağız. Ayan'ın sormadığı merak ettiğim soru 2 yıllık Loca satışı bunu sormalıydı bu loca satışı taksitle mi nakit mi oldu? Nakit olduysa bunun parası nereye gitti bu para ile BB'den çıkmak için gerekli kaynağın çoğu toplanmış olması gerekmez miydi? Nu soruyu bekledim ama sormadı.
3 ay sonra bbden cikmak icin gs adasini satmaliyiz falan diyebilirİşte BB çıkışı ile ilgili muallak detaylar var. Dursun Başkanın kesin konuşması ve şu şu gelişmelerin ardından resmi olarak çıkış olacak diye açıklama yapması güzel olurdu. Bu açıklama yapılmadığı yahut yapılamadığı için böyle sorular oluyor ister istemez.
Yapılması gereken, ancak sadece üçüncü kısım için net bir söylemi oldu diğer konular askıda hep.Dursun Özbek:
1- Bb'den çıkıyorum
2- Erden'le aramı düzeltiyorum
3- Okan'la da yeni sözleşme imzalıyorum
olay bitmiştir.
Katılıyorum. Bu açıklamalarda en azından bazı konuları daha anlaşılır anlattı. Erden Timur ile ilgili dedikleri önemliydi ve Florya konusunda da anlaşma veya ihale olmuş ve onun sonuçlanması gibi ki peşkeş diyenler ihale olmuş gibi anlatıyordu olmadığını açıklaması ve ihale için GS TV'de canlı yayınlanma konusuna değinmesi yine Florya projesinin uluslararası denetim kuruluşlarınca denetlenecek olmasını tekrar belirtmesi önemliydi.İşte BB çıkışı ile ilgili muallak detaylar var. Dursun Başkanın kesin konuşması ve şu şu gelişmelerin ardından resmi olarak çıkış olacak diye açıklama yapması güzel olurdu. Bu açıklama yapılmadığı yahut yapılamadığı için böyle sorular oluyor ister istemez.
Mecidiyeköy projesi için şahsi 10 m dolar kredi çekmiş ya ne güzel şimdi de 70m dolar kredi çeksin 1-2 ay sonra öder. Zor bir şey değil.Tamam da Erden Timur'un da anlattığı gibi Florya'nın da finansmanını sağlamak için projedeyken satışa başlamak ya bizim plan ipotek olunca o satışlar nasıl olacak? Sorun orada çıkıyor işte.
Faizler bu haldeyken ya satışlar istenen düzeyde olmazsa ne olacak?Mecidiyeköy projesi için şahsi 10 m dolar kredi çekmiş ya ne güzel şimdi de 70m dolar kredi çeksin 1-2 ay sonra öder. Zor bir şey değil.