Dursun Özbek: "Oyuncu satmadan transfer yapamayız"

Emre Arslan

Cezalı
1448048693045.jpg

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Telegol programına stat, Riva, Florya ve ekonomik durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Dursun Özbek'in açıklamaları:

"Riva ve Florya'dan 500 milyon dolar beklentim var. Bu bir arsa satışı değil. Riva'nın imarlığı ve Florya'nın imarsız bedeli 508 milyon lira. Riva ve Florya son kurşunumuzdu. Başka hiçbir şey Galatasaray'ı kurtaramazdı. Borç yükü başka türlü çözülemez."

"TESİSİ KENDİMİZ YAPACAĞIZ"

"Florya'dan çıkıp Avrupa'nın en modern tesisine taşınacağız. Tesislerimizdeki sahalar bize yetmez. Henüz yeri belli değil. Görüşmelerimiz sürüyor. Tesisi kendimiz yapacağız."

"PARA VERMEYECEKSEM NEDEN BAŞKAN OLDUM?"

"Galatasaray'a verdiğim parayı asla açıklamam. Para vermeyeceksem neden başkan oldum? Başkan olduğum için bir gün bile pişman olmadım. Ailem çok acı çekiyor ancak ben hiç çekmiyorum. Bu şerefli makama oturduğum için mutluyum. Otelden beklenen para çıkamazsa, cebimden karşılayacağım. Galatasaray'ı banka faizlerinden kurtarmak boynumun borcudur."

"İŞGALCİ GİBİYDİK"

"Karakterime, şahsiyetime hakaret olmadığı sürece her türlü eleştiriye açığım. Beni yaptığım işlerden eleştirebilirsiniz. Arena'nın çatısını kapatmak için aldığı parayı demirbaşa kullanmak zorunda kaldılar. Ünal Aysal geldikten sonra ilgilenmedi! 'Ben Galatasaray'ım, bana bir şey olmaz' düşüncesiyle ilgilenilmedi. 20 tane dava vardı. Hiçbir sorun kalmayacak. Galatasaray işgalci gibiydi. Gecekondu gibi kullanıyorduk."

"BENİ KOLTUKTAN EDERLER"

"Paranın kokusunu alanlar ortaya çıkmaya başladı. Uzun süre başkanlık yapmayacağım. Riva ve Florya için imzalar atılsın. İsim hakkını yüzde 100 aldıktan sonra devam etmek istemiyorum. Borç sorunu çözüldüğünde beni bu koltuktan ederler. 2023 yılına kadar olan tüm yayın, loca gelirleri Ünal Aysak döneminde harcandı."

"SATMADAN TRANSFER YAPAMAYIZ"

"Riekerink ile devam edeceğiz. Muslera, Sneijder ve Podolski'ye teklif yok. Kimseyi satmadan transfer yapamayız. Çin'den gelecek yüksek teklifleri bekliyoruz."

Dursun Özbek: "Oyuncu satmadan transfer yapamayız"

Son düzenleme:
Bunu yapsın ve gerçekten de yürürlüğe koysun tüm reziiliklerini unutur ayakta alkışlarım.

Dursun Özbek: "Yeni tüzüğe başkanlık kriterleri koyuyorum. Galatasaray Kulübü'nü 1 lira dahi kim borçlandırırsa cebinden ödeyecek."

Dursun Özbek: "Yeni tüzüğe başkanlık kriterleri koyuyorum. Galatasaray Kulübü'nü 1 lira dahi kim borçlandırırsa cebinden ödeyecek."

keşke bu madde aysal gelmeden uygulansaydı.
helal sana dursun .
bu maddeyi tüzüğe koy sana laf söyleyen adam kendinden utansın. kulup hırsızların elinden çok çekti çekiyor.

Dursun Özbek: Çin'den gelecek yüksek teklifleri bekliyoruz.

:o

O halde Kolben, Tolga ve Aziz'in bonservis veya kiralama bedellerini kulübe ödeyerek başlayabilirsin işe sayın başkan.

"Oyuncu satmadan transfer yapamayız, Çin'den gelecek yüksek teklifleri bekliyoruz" demiş.

Belli oldu, transfer yapmayacaklar bunlar.

Bunu yapsın ve gerçekten de yürürlüğe koysun tüm reziiliklerini unutur ayakta alkışlarım.

Bunu yaparsa ben bile ayakta alkışlarım ama hiç sanmıyorum.

Çin'den ne teklifi bekliyormuş

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dedıklerının hepsı dogru

Dursun Özbek: "2023 yılına kadar olan tüm gelirlerimiz Ünal Aysal döneminde harcandı."

dogruluk payi arastirilmali

Oha dursun pasifinden beklenmeyecek derecese sert açıklamalar

AYSAL başganım işi doğru o zaman, güzel günler yakındır

Operasyon basarılı rike kalıyor gözünüz aydın 2. yarı aglamayın kötü oynuyoruz diye

Muslera, Bruma, Sneijder ve Podolski harici para edecek oyuncu yok. Bu dördü içinden Çin'e gidebilecek durumda olanlar da Sneijder ve Podolski. Bruma ve Muslera'nın böyle hedefleri olacağını sanmam.

Aysal kongrede ayarı verince söyleseydi ya bunları. Ayarı yedi oturdu kıçının üstüne. Bu herif Aysal'a sardığına göre Aysal geliyor galiba.

Geri
Üst Alt