Dursun Özbek: "Oyuncu satmadan transfer yapamayız"

Sabri, Semih, Selcuk icin Cin kuluplerinden teklif bekliyor herhalde. Yoksa eldeki iyi oyunculari satip neye transfer yapacan? Akil var mantik var. Copleri satarsin yerine iyi adam alirsin ki bu copleri Cin den bir takim degil, Malezya dan bir alicisi bile cikmaz. Kisaca transfer yok. :red:

Muslera, Sneijder ve Podolski'ye teklif yok demiş yani öyle mi? Hadi Podolski'yi anlarım da hele Muslera'yı anlamam mümkün değil. Muslera'yı satıp transfer yapacaksan hiç yapma zaten gerek yok.

Herif resmen teklif gelse Muslera'yı satarım demiş ya la :D Ne günlere kaldık arkadaş embesiller yönetiyor kulübü.

Dursun Özbek: "Yeni tüzüğe başkanlık kriterleri koyuyorum. Galatasaray Kulübü'nü 1 lira dahi kim borçlandırırsa cebinden ödeyecek."

bunu yapsın efsane başkan olur geleceğimizi kurtarır

Podolski ve Sneijder'in de Çin e gideceğini sanmıyorum.
Bahsi geçen teklifler için aday oyuncular Yasin,Selçuk ve Semih bence.

Operasyon basarılı rike kalıyor gözünüz aydın 2. yarı aglamayın kötü oynuyoruz diye

Yerine gelmesini arzuladığın TD'ler de şu an Riekerink kovulsa da GS'nin başına geçsem diye dört gözle bekliyolardı zaten.

Yönetim de onun için bütün yaz bir TD bulamadı.

Böyle sığ düşünceleriniz varken sorana nasıl ben GS taraftarıyım diyebiliyosunuz anlamıyorum.

Dursun Özbek'in "Paranın kokusunu alanlar ortaya çıkmaya başladı" sözü üzerine Ünal Aysal: "Artan borçlar dışında ortada para gözükmüyor."

Doğru konuşmuş

Satılması gereken bir sürü topçu var

Önemli olan satmayı becerebilen yönetici bulmak

Aysal'a bilezik gibi geçirmiş bu ara :005:

Son düzenleme:
Transfer yapmayacak bu moron belli oldu.Bide Çinden gelecek yüksek teklifleri bekliyormuş.Sat sat elimizde zaten Podolski Sneijder gibi sayılı kaliteli oyuncular var.Onlarıda sat git Ekici yi al.

Muslerayı satacak bu turşu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera, Sneijder parasıyla alınacak oyuncunun ben!!!
Sabri, Cavanda, Selçuk satsana ulan!!!

İlla uefanın ceza vermesine gerek yok oyuncu satmamız lazım doğru olanda bu. Fiko 2-3 senedir eksiye geçmeden iyi transferler yaptı. Bu anlayışın türk futbolunda oturması lazım sürekli almayın lan birazda satın

Çok değil 2 gün önce yazmıştım dransfer olmayacak dağılalım diye.
Başkanım utandırmadı sağolsun

transfer için para lazım nerden gelecek bu kaynak ?
ffp kurallarına göre oyuncu satmadan ve de zarar etmemek koşuluyla yeni oyuncu alamıyoruz.
sabri selçuk cavanda'yı kim alır ?
herkes bizim gibi enayi mi ?

transfer için para lazım nerden gelecek bu kaynak ?
ffp kurallarına göre oyuncu satmadan ve de zarar etmemek koşuluyla yeni oyuncu alamıyoruz.
sabri selçuk cavanda'yı kim alır ?
herkes bizim gibi enayi mi ?
FFP deki anlasmamiza gore sadece maas kismi sinirli, bonservis kismi degil. Tabiki maas sinirina geldiysek elbette oyuncu satilmali ki yer acilsin, ama bonservis kismi ile yakindan uzaktan alakasi bile yok mesela.

Dursun kısaca Galatasaray'ın para eden bütün arsalarını ucuza verip kaçayım demiş, tabii işi hızlandırması lazım Ünal Aysal'dan korkmuş.

Mevcut oyuncular neyse de Donk ve Jem gibi oyunculardan dolayı kulübü borçlandırman konusundan başlayabiliriz Sevgili Başkan!

Geri
Üst Alt