Dursun Özbek: "Oyuncu satmadan transfer yapamayız"

Doğru maaş sınırını aşmamak için oyuncu yollamamız şart.

FFP kuralları sadece oyuncu maaşları icin geçerli degil mi ? Eger oyleyse gonder chedjou yu al bi stoper bari.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfer icin söylediklerini ya bilmiyor ya sallıyor oyuncu satmadan oyuncu alamaz olayı şikecilere verilen sınırlama degilmi

transfer icin söylediklerini ya bilmiyor ya sallıyor oyuncu satmadan oyuncu alamaz olayı şikecilere verilen sınırlama degilmi
Her kulubun kendine hassas bir anlasmasi var. Bizimki sadece maas siniri, o da 65 milyon euro. Besiktas in kini tam hatirlamiyorum ama onlarin ki maas degil, bonservisi ile alakaliydi. Yani oyuncu alirken odedigi bonservis kadar bir okadar da para oyuncu satisindan kazanmaliydi sanirim, o yuzden de Besiktas son donem hep oyuncu satmaya basladi yeni transfer yapabilmek icin.

ÖZET : Çinden Astronot bekliyormuşuz..

140510_ha_chinese.jpg

FFP diyor kı sneijderi yollarsan 2 oyuncu alırsın maasa gore ched ı yollarsan 1

Gönderilecek oyuncular selçuk, chedjou ve hatta gerekirse podolski olur. Kendileri yok ama isimleri var en azından. Çin'e giderse bunlar gider. Az becerikli olsunlar da allayıp pullayıp satsınlar. Burak'ın gidebildiği bir yere bunlar da gider.

Sneijder'i ve özellikle Muslera'yı satmak falan şampiyonluğu satmakla eşdeğerdir zaten.

yeri bile belli değil ama en modern tesis olacağı belli.ahahahahahaaaa.

Satılmaması gereken yabancılar;

Muslera
Carole
de Jong
Sneijder
Bruma
Podolski

Geri kalan 20 küsür embesili 1'e 2'ye bakmadan sat!!!

Neyse bilincli bir taraftar olarak bızde yardım edelım ben sneijder videosu yolladım bugun tum cın kuluplerıne umarım bakarlar

transfer yapmayın zaten

gidip sakat herifleri doldurursunuz takıma

önce şu maaşları ödeyin futbolcuların

Geri
Üst Alt